Şimdi Ara

Kripto para piyasasına şok üstüne şok, şimdi de Binance soruşturma altında iddiası (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
1
Favori
8.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-822C7A5A4

    Aynen öyle sorunda burada zaten. Bu konuyla zerre alakası olmayan bazı insanlar çok bencil, ben kazanmıyorsam inşallah herkes batar ben de zevkle izlerim kafasında. Kripto para ile ilgili zerre fikri ve bilgisi olmayan adamlar burada "daha çok batacaksınız" diyor. Haberi yok ama çok şey kaçırıyor :) Ben bu piyasada 2017'den beri varım.Bu düşüşler bana çerez gibi geliyor yani :) Bi de Kripto Para piyasası hala bebek şunu anlayın artık. Yavaş yavaş büyüyecek, spekülasyonların etkisi azalacak. Her devlet tıpkı TR'de olacağı gibi regüle edip kripto paraları tanıyacak. İşte o zaman bilgisiz cahil arkadaşlar keşke zamanında bende girseydim diyecek. Gelecek burada, kim ne derse desin kimse bunun önüne geçemeyecek. Sonuç olarak, istediğiniz kadar haset ve kin duyun kripto paralara istediğiniz kadar her kötü haberde kötülemeye calışın ama çok yakın gelecekte mecburen ayak uydurmak zorunda kalacaksınız.

    İnsanın şu mesajı yazarken önce bir aynaya bakar sonra yazdığını satır satır okur sonra der ki oha ne düşünüyor ne yazıyorum ben ben değilim bir snikırs yiyip kendime geleyim. Allah yada neye inanıyor inanmıyorsan sana akıl fikir versinler diyorum. İnsanımız çok bencil diyorsun ama kendin farklı mısın, sürekli piyasa bu piyasa büyüyecek siz yaya kalacaksınız diye kendin onları aşağılıyorsun. Herkese bilgisiz cahil deyip kendini akıllı ve zengin görmeler geleceğin altınını yatırım yaptım diye övünmeler filan. Burada istiyorsun ki kimse olumsuz mesaj yazmasın ve herkesin senin bu manipülatör piyasana girip senin kriptona kar üzerine kar katsın. Ama insanların temkinli davranması, şu an durumun manipülasyona açık ve kumara dönmesini belirtmesi neden hoşuna gitmiyor ve insanımız çok cahil havasına atarlanıyorsun bunu da anlaması güç değil. Git bir ganyan bayiine bu yaptığınız kumar de seni ellerindeki kuponlarla döverler aynısısın.





  • 2017 çokda eski bir tarih değil, ama yinede kripto piyasasının ne olduğunu görüp tecrübe edecek kadar bir zaman birisi için. %10'un devede kulak bile olmadığı, BTC'nin %75 hızlıca düşmesi bile şaşırtmayacak kadar tecrübe edinelicek bir zaman.

    Mt.Gox sitesi düştüğü zamanlarda hardware wallet nedir tüm insanlar öğrendi. Coin lerinizin kendi hesabınızda değil, sitenin kendi cüzdanında durduğunu tüm insanlar acı tecrübe ile yaşayanları görerek öğrendi.


    Bizim insanımız daha dün girip bende kar yapayım ya dediği için, BTC hesapların %99'un karda olduğu bir zamanda kendiside kar yaptığı için kendisini Warren buffet zannediyor.


    Her zaman bull market ve yeni zirvelerde büyük bir sürü yine bu piyasaya girmekte. 5 TL'side olsa, 20 milyon TL'si de olsa cahil olmayı seçenler cahil olarak kalacak. 5 milyon TL'sini 20 milyon TL yapıp thodex'e kaptıranı okudum. Adam 2 saniye araştırma yapsa bin tl ye ledger wallet alıp coin lerini tutmayı öğrenebilirdi. Yada ilk yatırdığı parayı çekmeyi öğrenebilirdi. Sitede duran paranın kendi hesabında değil sitenin kendi cüzdanında durduğunu öğrenebilirdi. Bu sadece 1 örnek.


    Böyle insanların borç batağına binip depresyona girince diğer insanların kazanması onları tam delirtecektir.





  • monacomen kullanıcısına yanıt
    Öncelikle herkes kripto parayla ilgili eğer haklı bir argümanı varsa dibine kadar eleştiri yapabilir bunda sorun yok. Ben eleştirenlere değil her fırsatta batacaksınız diyen insanlara cahil diyorum. Her fırsatta buraya gelip bir borsa haberi veya düşüş görüp batacaksınız, biteceksiniz diyen adamı aşağılamayıp ne yapacağım? Manipülatif diyorsun. Piyasa zaten spekülasyonlara açık bunu hepimiz biliyoruz. Çünkü daha 10 yıllık bir piyasa ve son 2 yıldır birçok kişi tarafından biliniyor. Yani hala bebek gibi bu piyasa daha henüz çok yeni. Son olarak ganyan veya iddayla kripto parayı yan yana tutman hem gülünç hem de çok acı. Bu piyasa yatırım piyasası. Ben kripto para almadan önce alacağım kripto paranın Whitepaper'ına bakar, ceo'suna, toplam arzına, dolaşımdaki arzına ve grafiğine bakar uzun vadeli yatırım yaparım. Ha bu işi iddaa gibi görenler var mı var. Kimler? Piyasaya yeni girip kısa yoldan zengin olmak isteyenler, aldığı coini körlemesiye alıp hiçbir araştırma yapmayanlar. Yani senin ısrarla görmek istediğin kısım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-822C7A5A4 -- 14 Mayıs 2021; 9:53:18 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • gs_tutkunu kullanıcısına yanıt

    Ekran kartı ve Kripto borsası arasında ilişki kurabilmek büyük bir hayal gücü ister, tebrikler


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir kere haberin yayımlanma şekli yanlış, insanları yanlış bilgilendiriyorsunuz. Binance'nin ABD borsasına soruşturma açılmış durumda. Binance'nin kendisine değil yani doğrudan. Açtıkları davadan da bir şey çıkacağını sanmıyorum.

  • ınsallah en kısa zamanda kurtulmak bu vb türevlerınden

  • quote:

    Orijinalden alıntı: kımyasal

    Şu sıralar coinleri soğuk cüzdanda tutmak gerekli diye düşünüyorum,sadece türk borsaları değil yabancı borsalarda olumsuz anlamda göz kırpıyor.

    şu sıralar bence kendinizi avutmayın bu işler boş işler durduk yere kimse kimseye para kazandırmaz

  • monacomen kullanıcısına yanıt

     

  • Kripto coin piyasası çok canlar yakacak. Bunu hissedebiliyorum. YTD.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uyduruk uyduruk işler. Yok yapamayanlar kıskanıyormuş vs. Rolls Royce çektin de altına forumda takılıyorsun o zaman. Külliyen zarar bu kripto işi. Hem boşa enerji sarfiyatı, hem de bilgisayar bileşenlerinin ticaretine zarar. Birileri çıkıyor iki tane tweet atıyor sonra kasalarını doldurup sistemden çıkıyorlar (Elon Musk vb. tipler). Benim evini arabasını satıp çocuklarının rızkını yatıran gariban insanım da bunu savunuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kumarı oynatan kazanır, uyanın artık bırakın bu boş işlerle uğraşmayı, gözünüze sokulan örneklere aldanmayın onlar piyar çalışmalarıdır, her kurdukları sosyal medya platformlarını devasa hale getirmek için ve medya ayağı ile sömürü düzenini sürdürmek için, her ülkede kobay birkaç örneği paraya boğdular hep aynı senaryo, sorumlulukları olan binlerce insan, hatta çocuk yetiştirmesi gereken insanlar ucube işlerle uğraşıyor bir insan nasıl olabilirde evinde ki özel hayatını temizlik yaparken saçını boyarken vs. nasıl canlı yayında tanımadığı insanlara izletebilir insanın kendisine saygısı olmalı bu kadar küçülmek neden.

  • Teknoloji forumunda teknolojiden uzak yorumlar görmek çok üzücü.

  • This is the way

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha beter olması dileğiyle.
  • Şuan ki ekran kartın ne?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TRangulity

    Daha beter olması dileğiyle.

    insan ağzından çıkan lafın nerelere gittiğine dikkat etmeli, bunu demendeki amaç nedir ?

  • TheNewAtilla kullanıcısına yanıt

    1660 ti hocam


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • J3yPRinCe kullanıcısına yanıt
    1660 ti oyun oynatmiyor mu

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.