Şimdi Ara

Kripto Madencilik nedir? Dijital Devrim ve Yapay Zeka (560. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.062
Cevap
136
Favori
462.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 558559560561562
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Neyse kar cebe yakısır diyip cıkmıstım gece..
  • @bocekgrafik Benim tamir gören bir kart vardı. Yine ondanmış sıkıntı. Yolladım şimdi.

@fehmirugur Doğru gözüküyor. My rigs kısmında görüyorsan tamamdır.
  • Bc ye agır dump gelmıs gece su an 37 olmuş, ben yıne alıyorum bu coınde ıs var arkadaslar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DUKES -- 15 Nisan 2014; 11:31:02 >
  • 25 e inerse 4LTClik alacam, 50den satış emri girecem bakalım nolcek... grafikteki kertik bear trap mı bull trap mı anlayamadım ya, bu coin piyasasındaki en stabil hede, hisse senetlerinin en dötü başı oynaklarından daha oynak olduğu için hayırlısı diyelim.

Malum; borsadaki gibi spekülasyon ve manipülasyon için kısıtlama/yaptırım yok... İsteyen istediği gibi at oynatır.
  • Ay bile tutuldu, nereye böyle?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fehmiugur

quote:

Orijinalden alıntı: volkantipi

Betarigs'e koyduğum 2 kartlı sistem kiraya verilmiş. 0.0125 BTC 'den :)

https://www.betarigs.com/rig/4253

rent lenmeye hazır mı?

yapmam gereken birşey var mı?

Bu kadar küçük rigi kimse kiralamaz hocam. Ben rig kiralarken min 10 mh bakıyorum şahsen. Küçük rig kiralamak zaman kaybı oluyor.

• emryrgc E kullanıcısına yanıt
    dursun ilan...

zaten kazdığım kadarlık bir getirisi oluyor...

fark yok yani
  • peki bu rig kiralama hedesinde ödeme/kullanma neye göre yapılıyor. Diyelim ki adamın rigini kiraladım ve başladım kullanmaya ama herifin elektrikleri kesildi ya da ne bileyim inbelik olsun diye kapattı. Nası olcek şindi o zaman???

Bakamadım dangoz nokia 5800 ilen. Sevabına bi anlatıveren çıksa.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rabitelli

peki bu rig kiralama hedesinde ödeme/kullanma neye göre yapılıyor. Diyelim ki adamın rigini kiraladım ve başladım kullanmaya ama herifin elektrikleri kesildi ya da ne bileyim inbelik olsun diye kapattı. Nası olcek şindi o zaman???

evet bu kısmı bende merak ettim.
  • Arkadaşlar BC dump idi ama Flutter talepten dolayı arttı o daha güvenli kazandırdı. Ben dün 0.45 BTC yi 0.61 BTC yaptım alım satım ile. Şimdi biraz düşüşe geçti.

Bir coinde hem silkülasyon hemde az da olsa fiyat artışı var ise alım satımdan para kazanılır.
  • şu anda iki makinamın toplamı ile günde 0.2 ltc basabiliyorum. Onun yerine 10 günlük elektriği çöpe atmayı göze alarak solo doge kazsam bir blok yakaladığımda dahi 9 ltc civarı kazanıyorum. Bi deneyecem. En fazla 30-40kaat elektrik masrafı girer. :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

peki bu rig kiralama hedesinde ödeme/kullanma neye göre yapılıyor. Diyelim ki adamın rigini kiraladım ve başladım kullanmaya ama herifin elektrikleri kesildi ya da ne bileyim inbelik olsun diye kapattı. Nası olcek şindi o zaman???

Kiralama bittikten sonra ödeme sana geçeceği için öyle bir durumda ödeme yapmazlar.
  • quote:

- Kiralıyacağın rigi seçiyorsun.
    - Önceki kiralayanların yorumlarına bakıyorsun.
    - Yorumlar iyi ise kiralama yapıyorsun.
    - BTC olarak sana verilecek hesaba ödeme yapıyorsun.
    - Ödeme havuza düşüyor.
    - Belirteceğin pool - kullanıcı adı ve şifreyi açılan sayfaya yazıyorsun başlıyor kazmaya.
    - Kiralama süresi boyunca takip etmek sana kalmış.

Baktın poolda worker yok, hemen adama mesaj atıyorsun. Eğer pooldan kaynaklı birşey ise başka poola geçebilirsin. Baktın adam cevap vermedi hemen supporta ticket açıyorsun.
    ve ödemeyi dondurabilirsin.

Benim başıma bir kere geldi. Kiraladığım arkadaşın ödemeyi durdurdum. Baktım mail atmış oda bizden çıkmıştı sonra anlaştık, miner programı hata vermiş 2 saatim kalmasına rağmen 3 saat süre vermişti.
    Sonra bende ödemesinin yapılması için tekrar ticket açmıştım.

Aslında güvenli aynı sahibinden GET yada Hepsiburada gibi çalışıyor.

• Kiralama hedeleri ile ilgili açıklamalar için teşekkürler.

Bu arada ilginç bi şey geldi başıma. Sırf fantazi olsun diye, denemek için solo ltc kazayım dedim. Allem ettim kullem ettim pratikte 740K veren 280x in hızını 400e bile çıkaramadım. SDK'dan driver'lara gaden tümünü yeniden yükledim. Sonra sinirlenip "eeee giberim LTC'sini de solosuna" deyip kapatıverdim cgminer'ı. Ardından bi daha hatayı bulmak için multide doge kazmaya başladım. Yine hız 400lerde gezmekte. Dedim olmayacak, bekleyen işlere bakalım diyerek; en üstte açık olan LTC cüzdanını kapattım, ardından da cgminer'ı kapatacağıdım ki ne göreyim. Benim hash pistte taksiyi bırakıp take off yapıvermiş, 600lerde geziyo, 30sn sonra 700, ardından da bi dakka kadar bekleyince 740....

Ne iş

• rabitelli kullanıcısına yanıt
    bi soluklanayım demiş...
  • quote:

Kiralama hedeleri ile ilgili açıklamalar için teşekkürler.

Bu arada ilginç bi şey geldi başıma. Sırf fantazi olsun diye, denemek için solo ltc kazayım dedim. Allem ettim kullem ettim pratikte 740K veren 280x in hızını 400e bile çıkaramadım. SDK'dan driver'lara gaden tümünü yeniden yükledim. Sonra sinirlenip "eeee giberim LTC'sini de solosuna" deyip kapatıverdim cgminer'ı. Ardından bi daha hatayı bulmak için multide doge kazmaya başladım. Yine hız 400lerde gezmekte. Dedim olmayacak, bekleyen işlere bakalım diyerek; en üstte açık olan LTC cüzdanını kapattım, ardından da cgminer'ı kapatacağıdım ki ne göreyim. Benim hash pistte taksiyi bırakıp take off yapıvermiş, 600lerde geziyo, 30sn sonra 700, ardından da bi dakka kadar bekleyince 740....

Ne iş

Cüzdanlar açık oldugunda kendılerını update ederken ınternet baglantısını resmen somuruyor.Buda hashrate ın dusmesıne neden oluyor saglıklı verı alısverısı yapamadıgı ıcın

Bu arada bende dogecoin solo kasmak istiyorum yaptıgın zaman nasıl yaptıgını anlatabılırsen makbule gecer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DUKES -- 15 Nisan 2014; 16:04:46 >

• yav şu logi coin kazıyordum ne güzel talesfromthescrypt poolunda, miner çalışında online gibi direk pooldada görünüyordu, şimdi 5lime diye bir poolda toplanmış hashrate in çoğu, poolda hesap açtım ama kazdığım 5 dk sonra görünüyor site acayip geç yanıt veriyor, lanet olsun böyle işe marstamıdır nedir bunların serverı, nezaman bi coine niyetlensem hashrateler hep bktan poollarda toplanıyor sebebini anlamadım gitti.
    aidencoindede süpernova pool iyi ama hashrate hep decidatetpool diye biyerde ne doğru dürüst sayfası açılıyor nede kazdığımı görüyorum adam gibi, sanki 999 ping ile oyun oynuyor gibiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: DUKES

quote:

Kiralama hedeleri ile ilgili açıklamalar için teşekkürler.

Ne iş

Cüzdanlar açık oldugunda kendılerını update ederken ınternet baglantısını resmen somuruyor.Buda hashrate ın dusmesıne neden oluyor saglıklı verı alısverısı yapamadıgı ıcın

Bu arada bende dogecoin solo kasmak istiyorum yaptıgın zaman nasıl yaptıgını anlatabılırsen makbule gecer

solo kazmak için zaten cüzdan tüm blokları update etmiş ve açık olmalı. cüzdan bi nevi pool'un oluyor senin. cüzdan kapalı iken solo kazamazsın.

Doge için de port bulamadım :( Bir de cüzdan başka bilgisayarda olduğunda farklı bir hikaye var networkle ilgili ama ben onu beceremedim.
    Cüzdanla kazı yapılacak makina aynı ise şöyle oluyor:

dogecoin.conf (bunu roamingdeki dogevoin içine şutla)

rpcuser=dukes
    rpcpassword=12345
    rpcport=buraya dogecoinin portunu yaz
    rpcallowip=127.0.0.1
    server=1
    daemon=1
    gen=1

bunu notepad'a yapıştırıp doğecoin.conf olarak kaydedersin (portu yazmayı unutma)

cgminer için hazırlayacağın bat:
    setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
    setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
    del *.bin
    cgminer --scrypt -o 127.0.0.1:buraya dogecoinin portunu yaz -u dukes -p 12345 -g 2 -I 13 -w 256 vesaire vesaire diğer kart ayarları

işi götüren, wallet üzerinden kazdıran koyu yazdığım yer, gerisi kart ayarları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rabitelli -- 15 Nisan 2014; 19:05:45 >

• Arkadaslar FLT fluttercoin cryptsy de saglam işlem hacmine ulastı.Daha dun 5btclık hacım vardı sımdı 100btc oldu bence black gıbı olmasada bu trenı kacırmayalım derım 1000 satoshıden alım verdım sızde bır ınceleyın.

Bu arada bc coini özellikle arttırmıyorlar hemen ufaktan dump edıyorlar kesın fırlama yapacak.Su an gozumde bc ve flt var bıde bıttrexdekı wc :)
  • Hocam akşam eve gidince deneyeyim bakalım becerebilecek miyim
  • 
Sayfa: önceki 558559560561562
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.