Şimdi Ara

KREDİ KARTIYLA PORSCHE ALAN TÜRK ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• quote:

Binde 5 oranındaki worldpuandan yararlanmak isteyen bir müşterimiz, Porsche alma nedeniyle limitini artırmak için bizi aradı" dedi. Fiyatı yaklaşık 350 bin YTL olan Porsche, Worldcard ile alındığında 1.750 YTL world puan kazandırıyor. Bu da yaklaşık olarak orta düzey bir yönetici maaşı. Yani hiç de fena değil."

LPG dönüşüm parası çıkmış, WorLDPUANLa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.C.k. -- 21 Aralık 2006; 16:13:50 >

• abi verdikleri puan 1 trilyon 750 milyar ya arabının 2 3 hatta 4 katı puan kazanmış maşallah. ne lpg si abi puanlarla 5 yıl benzınını alr bı adam. türkiyemden manzaralar helal olsun ama adama
  • Üstü açık arabayla dolaşan Vadaaa reklamından etkilenmiş olduğunu düşünüyorum. Daha kesin hükümler için çocukluk yıllarına inmek lazım.
  • acaa peşin mi aldı bu arabayı. yoksa taksitle mi. taksıt deyınce ınsanımıza afrikayı satsanız 88 yıl vadeli satarsınız.

bunu alanda taksıt yaptırdıysa kac yaptırdı acaba bizde yaptıralım
  • quote:

Orjinalden alıntı: unal.korkmaz

abi verdikleri puan 1 trilyon 750 milyar ya arabının 2 3 hatta 4 katı puan kazanmış maşallah. ne lpg si abi puanlarla 5 yıl benzınını alr bı adam. türkiyemden manzaralar helal olsun ama adama

abi 1YTL=1milyon TL

bunu halen öğrenemediniz gitti yaw

1milyar 750 milyon Türk lirası ediyor

• quote:

Orjinalden alıntı: m.C.k.

quote:

Orjinalden alıntı: unal.korkmaz

abi verdikleri puan 1 trilyon 750 milyar ya arabının 2 3 hatta 4 katı puan kazanmış maşallah. ne lpg si abi puanlarla 5 yıl benzınını alr bı adam. türkiyemden manzaralar helal olsun ama adama

abi 1YTL=1milyon TL

bunu halen öğrenemediniz gitti yaw

1milyar 750 milyon Türk lirası ediyor

pardon abı ya hesapta karısıklık olmus kusura bakma ıye bagırıyosun ufack cocuga

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence gayet mantıklı arabayı alırken bana da önermişlerdi

1750 ytl'si bedavaya gelmiş
  • ne biçim bir kartmış ya limti nedir onun acaba bi porschede bana çeksek 12 taksit vade farksız puanlarlada pas pas alırdık tüp filan atardık ruhsata işletmek cepten gidecek ama olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Platinium

ne biçim bir kartmış ya limti nedir onun acaba bi porschede bana çeksek 12 taksit vade farksız puanlarlada pas pas alırdık tüp filan atardık ruhsata işletmek cepten gidecek ama olsun

Sanırım kart limitsizdi ...
  • Tandığım bi avukat, bi haciz olayına çıkmış ve bana nakletmişti;
    bankalardan topladığı kredi kartlarıyla 3 oğlunun düğününü yapan ve aynı zamanda bunlara ev alan çiftçinin hikayesini dinlediğimde de bayağı gülmüştüm. Bunu duyunca da pek şaşırmadım
    Mantıklı olsa gerek
  • quote:

Orjinalden alıntı: over and under

quote:

ne biçim bir kartmış ya limti nedir onun acaba bi porschede bana çeksek 12 taksit vade farksız puanlarlada pas pas alırdık tüp filan atardık ruhsata işletmek cepten gidecek ama olsun

olmadıki öyle bir kartımız arakdaş ahhhh ahhhhh

ama adamın kredi kartı ekstresini hayal edemiyorum kazayla bana gönderseler mesela olduğum yere yıkılıp kalp krizinden rahmetli olaiblirim dikkatli postalamaları lazım

• bir zamanlar kasiyer olarak çalıştığım mağazada müşterinin birinin kartında da 15,000 YTL'lik puan vardı
    çok şaşırmıştım adam böyle puanı olan birkaç kartı daha olduğunu söylemişti ??????
  • 350 BİN YTL LİK ARABA ALAN ADAM 1.750 YTL Yİ HESAP ETMEZ ZATEN O ARABA İSTANBUL ANKARA ARASINDA YAKAR O PARAYI

• quote:

Orjinalden alıntı: okandilek2003

350 BİN YTL LİK ARABA ALAN ADAM 1.750 YTL Yİ HESAP ETMEZ ZATEN O ARABA İSTANBUL ANKARA ARASINDA YAKAR O PARAYI

banada oyle gelio!! sanki yalan kokuo bu haber
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: over and under

quote:

olmadıki öyle bir kartımız arakdaş ahhhh ahhhhh

ama adamın kredi kartı ekstresini hayal edemiyorum kazayla bana gönderseler mesela olduğum yere yıkılıp kalp krizinden rahmetli olaiblirim dikkatli postalamaları lazım

abi al bi world gold kart olsun senınde ama sonrasını bılemem ne olur

• Ahh ulan be paranın gözü kör olsun ulaaaaaan ulan lambadan bi cin çıksa ilk isteğim limitsiz bir kart olurdu herhalde
  • Geçen bir oto ilanında görmüştüm ''kredi kartına taksit yapılır'' diye açıklama yazmıştı adam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi only-e30 -- 21 Aralık 2006; 22:23:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: n2oforce

Ahh ulan be paranın gözü kör olsun ulaaaaaan ulan lambadan bi cin çıksa ilk isteğim limitsiz bir kart olurdu herhalde

limitsiz kart zaten var şu anda ama onu ödemek için para gerekir 100 150 milyar yapınca sorun olur. bence sen limitsiz para iste
  • ya madem öyle bundan sonra sıfır araba ne olursa olsun kredi kartıyla alacam parayı bankaya veririm
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.