Şimdi Ara

Kredi Kartı ve Bankamatik Kartlara Ödediğimiz Ücretleri Geçmişe Dönük Nasıl İade Alırız? [SS'li] (177. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.158
Cevap
187
Favori
561.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 175176177178179
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Garantiye Yazılı olarak gönderdiğim dilekçeye malum red cevabı geldi.Bende ekstre eklerini toplayıp, mahkemeye başvuracağım.Ama size sormak istediğim bir konu var. İş nedeniyle dilekçe cevabını ve ekstreleri babama vericem ve o benim adıma mahkemeye teslim edecek.Böyle birşey mümkün müdür?Yoksa bizzat benim mi gitmem gerekiyor? Bugüne kadar toplam 175tl kaptırmışım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim de hem Elektrik faturasındaki kaçak - kayıp ücretine hem de Yapı Kredi Bankası için Hakem Heyetine yaptığımız itiraz bizim lehimize olarak sonuçlanmış. Bakalım ücretler geri ödenecek mi? Sonuç olarak hukuki bir merci karar vermiş ama yine de hukuk enteresan bir kavram. Haklı olsan da kaybeden sen olabiliyorsun.
  • geçen sene worldcard dan aldığım üyelik ücretini bu senede aldım..

    bir sene rahatım..

    sadece şikayetvar a yazmıştım ikisinde de. Allah tan puan olarak da yatırılmadı. Direkt kredi kartıma 60 tl yatırıldı.

    şimdi sıra geldi money visa ya...
  • play world kartımdan 15 TL alınmış, bankaya gittim müşteri hizmetlerini aradım, atarlı bir bayan ısrarla iade edilmeyeceğini ayrıca alınan ücretin geçen yıla ait olduğunu söyledi
  • merhaba arkadaş'lar geçen sene mayıs ayında kesilen 50tl kart ücreti iade'sı için akbank'i aradim geri ödeme yapamıyoruz dediler tamam madem kapat kartı dedim sonra bekletti sizden 14ay kart ücreti almayalım dedi 11 ay geçtiği için işlem yapamıyorum dedi tamam istemiyorum kapatın kartı dedim ve kapattı'lar üç gün sonra yani dün tekrar aradilar yok efendim benim gibi müşteri'yi kaybetmek istemiyormuş da laga luga yani yükledi geçen sene kesilen kart ücretini ben de açtırdım bir sene geçse dahi veriyor'lar parayı yani yedirmeyelim banka'lara paramızı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tepedeninme

    Bizim de hem Elektrik faturasındaki kaçak - kayıp ücretine hem de Yapı Kredi Bankası için Hakem Heyetine yaptığımız itiraz bizim lehimize olarak sonuçlanmış. Bakalım ücretler geri ödenecek mi? Sonuç olarak hukuki bir merci karar vermiş ama yine de hukuk enteresan bir kavram. Haklı olsan da kaybeden sen olabiliyorsun.

    elektrik faturaları için eskiye dönük isteyebiliyormuyuz? elimde sadece bu ayın elektrik faturası var. eski faturaları nasıl temin edebiliriz bir bilginiz var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GOXIN

    Arkadaşlar Garantiye Yazılı olarak gönderdiğim dilekçeye malum red cevabı geldi.Bende ekstre eklerini toplayıp, mahkemeye başvuracağım.Ama size sormak istediğim bir konu var. İş nedeniyle dilekçe cevabını ve ekstreleri babama vericem ve o benim adıma mahkemeye teslim edecek.Böyle birşey mümkün müdür?Yoksa bizzat benim mi gitmem gerekiyor? Bugüne kadar toplam 175tl kaptırmışım.

    ben kız arkım için gittiğimde ne isim sordular ne kimlik. (gerçi sorsalardı yanımdaydı kız arkım) Ancak dilekcenin yanına TC nonu yaz diyorlar. Baban tc no nu bilsin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: can_fb_90

    quote:

    Orijinalden alıntı: justings

    quote:

    Orijinalden alıntı: can_fb_90

    iş bankasını aradım sadece 8 aylık ekstreleri veriyoruz diğerleri için şubeye başvurun diyor adam.

    En yakın şubeyi gidip almak gerekli.Sakın pes etme bu bankaları varya sürüm sürüm süründürmek gerek

    dediğin gibi bu bankalarla sonuna kadar savaşmak gerek,benim anlamadığım bu devlet neden halkını bankalara karşı korumuyor neden tek tek uğraşmamız gerekiyor bu karar neden bütün insanlara karşı uygulanmıyorda tek tek gidip uğraşıyoruz, bankalar halkı soyuyor burdan devlet gizli pay mı alıyor nedir arkadaş ,hükümet niye yaptırım uygulamıyor,neyse ki yargı yanımızda.

    Geçen yıl yada 2 yıl önce bakan Ali babacan demişti ki taksiye binip parayı götürsek bankaların havale parasından az ödemiş oluruz,bankacı şerefsizin biride kendi güvenliğinizi sağlayabiliyorsanız taksiyle götürün gibi bir ifade kullanmıştı tam hatırlamıyorumda böyle bişeydi yani bankalar bizim güvenlik zaafımızdan dolayı bunu kullanıyor resmen böyle,
    bakan bunu diyeceğine bankacılara hükümet baskısı yapsa yasaları çıkarsa halkı korusa daha iyi ama nerde.

    @can_fb_90

    sadece iş bankası değil diğerleri de aynı muhabbeti yapıyor. Bu yüzden öncelikle sağlam sinirlere sahip olman gerekiyor.
    Aşağıda yaptıklarımı sıralı halde yazıyorum, 3 hafta sonunda garanti, akbank ve hsbcden extrelerim mail adresime gönderildi..
    yine 3 hafta sürdü diyorum:

    1- telefon bankacılığı kullan, maille karşılık alanı göremedim daha, sallıyorlar yani
    2- telefon bankacılığında nereye bastığın önemli değil, en kısa müşteri temsilcisine nasıl ulaşabilirsin bunu bul ve bunu bi kağıda yazki defalarca araman gerekecektir.
    3- ilk aşamada 8 ay ya da 2 yıllık ekstrelerinizi gönderebiliriz diyorlar. Bu aşamada yapman gereken merkeze talebinizi iletmesini istemendir.
    4- tabii ki bunu da sallayacaklardır. 2 günde gelmeyecek, bu yüzden şöyle bir taktik uygulayabilirsin..
    5- 3.günde tekrar MT ile görüşüyorsun, tabii ki karşına başkası çıkıyor, atıyorum Gizem hanımla konuşmuştum, bana 3 günde extrelerin geleceğini söylemişti dersin.
    6- karşındaki MT tekrar kontrol edecektir ve sürecin hız kazanacaktır.



    tekrar ediyorum süreç 3 haftaya kadar uzadı bende, en çok akbankta bekledim.
    Ama her türlü maile gönderiyorlar.
    Arada fax yollayabiliriz sadece diye bi cevap gelebilir, telefonu kapa başkasını ara...
    Arada geri kalan yılları hesap şubenizden alabilirsiniz diye bi cevap gelebilir, telefonu kapa başkasını ara...




  • Orijinalden alıntı: tepedeninme

    Bizim de hem Elektrik faturasındaki kaçak - kayıp ücretine hem de Yapı Kredi Bankası için Hakem Heyetine yaptığımız itiraz bizim lehimize olarak sonuçlanmış. Bakalım ücretler geri ödenecek mi? Sonuç olarak hukuki bir merci karar vermiş ama yine de hukuk enteresan bir kavram. Haklı olsan da kaybeden sen olabiliyorsun.

    elektrik faturaları için eskiye dönük isteyebiliyormuyuz? elimde sadece bu ayın elektrik faturası var. eski faturaları nasıl temin edebiliriz bir bilginiz var mı?


    TEDAŞ'a giderseniz, geçmişe dönük bir döküm vereceklerini düşünüyorum. Yalnız şu var; TEDAŞ, bizim yaptığımız itiraza karşı Tüketici Mahkemesine gitmiş ve karşı dava açmış. Yani şu an TEDAŞ ile davalığız sanırım. Yukarıdaki mesajımda belirttiğim gibi, hukuk enteresan bir kavram. Haklı olsan da kaybeden sen olabiliyorsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tepedeninme -- 1 Nisan 2012; 14:34:57 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RévivaL

    Garanti Bankası 2008 yılından itibaren benden almış olduğu aylık aidat ücretlerinin hepsinin ekstresini aldım ama banka diğerlerini veremiyoruz diyor. Daha 5 yıl filan var almam gereken. Bunları nasıl alacağım bir fikri olan var mı ?

    garantiden 9yıllık ekstreleri aldım bugün.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: geniusm38

    ya ben garantiye 3 kere telefon açtım tamam talebiniz alınmış gönderiyoruz diyorlar 1 hafta oldu ama ne gelen var ne giden mail hatalı değil öyle olsa diğer garanti reklam ve ekstreler gelmez süreç uzunmu işliyor garantide deneyimlerinizi bekliyorum

    önceki mesajımda belirttim bugün aldım ben.saat 2 civarı aradım garantiyi akşam geldi ekstreler.
  • benimkide geldi geçen hafta yalnız eski tarih kafam bulandı benimde çünkü başta normal bonus kart açıldı sonra plus sonra premium bir ara bonus platinium almşım shop miles da gelmiş hepsini didikledim 480 tl yakaladım arkadaşlar bana yol gösterin kayseride ikamet ediyorum napıyım direk tüketici heyetine mi gideyim nereye dilekçe yazalım?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: geniusm38

    benimkide geldi geçen hafta yalnız eski tarih kafam bulandı benimde çünkü başta normal bonus kart açıldı sonra plus sonra premium bir ara bonus platinium almşım shop miles da gelmiş hepsini didikledim 480 tl yakaladım arkadaşlar bana yol gösterin kayseride ikamet ediyorum napıyım direk tüketici heyetine mi gideyim nereye dilekçe yazalım?

    ben bugün tüketici hakem heyetine gittim.verdim dilekce ve ekstreleri.
  • yapı kredi ye mail attım şikayetvar.coma yazı yazdım.hem ekstre bilgisini hemde ücret iadesi istedim.bugün bankadan posta geldi yasaya uygun iade yapamayız diye ama ekstreler gelmedi ne yapmam lazım birde ben kartı iptal ettirdim o yüzden sorun çıkartıyor olabilirler mi?
  • ben de hsbc ve yapı krediden olumsuz yanıt aldım, borçları kapatıp kartları iptal ettirdim, ekstreleri istedim yoğunluk vs deyip göndermiyorlar.

    birazdan da tebi arayıp iptal ettireceğim.

    olmayan parayı harcamak yerine, tasarruf etmek için güzel bir fırsat...
  • hesap işletim ücretini alabilen var mi
  • hakem heyetine uğradım birkaç gün önce... artık bu talepleri olumsuz yanıtlıyoruz şeklinde bir ifade kullandı görevli ve mahkemeye gitsen de kaybedersin şeklinde telkinde bulundu...

    yine de uğraşacağım
  • Geçen hafta şikayetvar üzerinden worldcard ın kredi kartı ücretini aldım. Direk para olarak yatırıldı.

    Az öncede money visa mın 55 TL lik kart ücreti 1 ayda kullanmak şartı ile mony olarak yatırıldı.
  • world card için ekstreleri nerden istiyeceğiz müşteri hizmetlerine telefon açıpmı istiyicez.
  • bugün mail adresime cevap göndermişler talebiniz alınmıştır en kısa sürede geri dönüş yapılacaktır diye e posta adresimden çıktı alıp gönderdikleri postayla hakem heyetine başvurucaz artık
  • 
Sayfa: önceki 175176177178179
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.