< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Kredi Kartı Puanları Vatan Computer'da %25 Daha Değerli
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
-
axess 600tl civarı çipparam var. 750tl lik mi alışveriş yapabiliyorum.
-
Hocam yapmayın etmeyin Allah aşkına hemen de tav oluyorsunuz fiyatların %50 daha pahalı olduğu bir yerde puanları %25 daha değerli kullandırsa ne olacak o kadar pinti bir firma ki tüm fiyatlara %25 gerçek indirim yapmaya bile yemediği için böyle saçma sapan kampanyalarla milleti kandırmaya çalışıyorlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu biraz kişisel bir durum. Ne alacağınıza bağlı olarak değişir. Örneğin hafta içi i5 10600kf işlemci almam gerekiyordu, piyasada en ucuz 4000 olan ürün , vatanda 3319 liraydı. vatanın bazı şubelerinde stok vardı ve bana yakın olan birine gidip aldım. Ziraatin 5000/500 kampanyasını değerlendirmek amaçlı, yanına piyasa farkı olmayan ihtiyacım olan bir ürün daha ekledim. Bu kampanya olmuş olsaydı 2655 puana satın alabilirdim. Bahsettiğim ürün hala en ucuz vatanda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srcn1905 -- 15 Aralık 2022; 23:41:44 >
Hocam vatandan uygun fiyata alışveriş yapabilmenize sevindim ama bu durum asıl sizin alışverişinizin avantajını kişisel kılar. Eskiden biz de az alışveriş yapmazdık vatandan. Nerede o efsane KDV indirimleri. Uzun zamandır vatan media markt teknosa gibi şirketler adam öpmekten ve insan kandırmaktan başka birşey yapmıyorlar.
Ayrıca mağazaya gitmekle kim uğraşacak. Yolda yaktığın paraya değmez.
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
Hocam yapmayın etmeyin Allah aşkına hemen de tav oluyorsunuz fiyatların %50 daha pahalı olduğu bir yerde puanları %25 daha değerli kullandırsa ne olacak o kadar pinti bir firma ki tüm fiyatlara %25 gerçek indirim yapmaya bile yemediği için böyle saçma sapan kampanyalarla milleti kandırmaya çalışıyorlar |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X