Şimdi Ara

Kredi Kartı Puanları Vatan Computer'da %25 Daha Değerli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
2
Favori
1.523
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şimdi sms geldi kredi kartı puanlarınız %25 değerli diye yüklü puanı olan degerlendirebilir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Hocam yapmayın etmeyin Allah aşkına hemen de tav oluyorsunuz fiyatların %50 daha pahalı olduğu bir yerde puanları %25 daha değerli kullandırsa ne olacak o kadar pinti bir firma ki tüm fiyatlara %25 gerçek indirim yapmaya bile yemediği için böyle saçma sapan kampanyalarla milleti kandırmaya çalışıyorlar

• Kredi Kartı Puanları Vatan Computer'da %25 Daha Değerli

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• axess 600tl civarı çipparam var. 750tl lik mi alışveriş yapabiliyorum.

• Naga kullanıcısına yanıt

Hocam yapmayın etmeyin Allah aşkına hemen de tav oluyorsunuz fiyatların %50 daha pahalı olduğu bir yerde puanları %25 daha değerli kullandırsa ne olacak o kadar pinti bir firma ki tüm fiyatlara %25 gerçek indirim yapmaya bile yemediği için böyle saçma sapan kampanyalarla milleti kandırmaya çalışıyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu biraz kişisel bir durum. Ne alacağınıza bağlı olarak değişir. Örneğin hafta içi i5 10600kf işlemci almam gerekiyordu, piyasada en ucuz 4000 olan ürün , vatanda 3319 liraydı. vatanın bazı şubelerinde stok vardı ve bana yakın olan birine gidip aldım. Ziraatin 5000/500 kampanyasını değerlendirmek amaçlı, yanına piyasa farkı olmayan ihtiyacım olan bir ürün daha ekledim. Bu kampanya olmuş olsaydı 2655 puana satın alabilirdim. Bahsettiğim ürün hala en ucuz vatanda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srcn1905 -- 15 Aralık 2022; 23:41:44 >
  • srcn1905 S kullanıcısına yanıt

Hocam vatandan uygun fiyata alışveriş yapabilmenize sevindim ama bu durum asıl sizin alışverişinizin avantajını kişisel kılar. Eskiden biz de az alışveriş yapmazdık vatandan. Nerede o efsane KDV indirimleri. Uzun zamandır vatan media markt teknosa gibi şirketler adam öpmekten ve insan kandırmaktan başka birşey yapmıyorlar.

• serin_su842 S kullanıcısına yanıt

Ayrıca mağazaya gitmekle kim uğraşacak. Yolda yaktığın paraya değmez.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.