Bir ürün alacağım kartın limitini geçiyor az bişey ,alabilirmiyim. taksitle alacağım
1 lira bile olsa internetten alacaksan ürünü olmaz benim başıma geldi örnek verim limiti 20 lira geçiyorsa atm ye 20 lira yatırıp alışverişini yapabirsin bunu bana müşteri hizmetler,inden söylemişleridi bende atm bana uzak diyince açıgım olan 80 lirayı limitimi +100 yapmışlardı
quote:
Orijinalden alıntı: porsuk773
1 lira bile olsa internetten alacaksan ürünü olmaz benim başıma geldi örnek verim limiti 20 lira geçiyorsa atm ye 20 lira yatırıp alışverişini yapabirsin bunu bana müşteri hizmetler,inden söylemişleridi bende atm bana uzak diyince açıgım olan 80 lirayı limitimi +100 yapmışlardı
bankamatiğe yatırınca internetten alabiliriyoruz yani limit geçince.birde ben taksitli alacağım bu aylık limitim dolmuşmu oluyor yoksa alışverişe devam edebilirmiyim
Fazla gelen miktar kaç TL ise onu kartına yatırarak taksitle de alabilirsin. Yani alacağın ürün 120 TL'dir, ama limitin 100 TL'dir diyelim. 20 TL'yi kredi kartına yatırırsın. Limitin 120 TL olur ve alışverişini yaparsın.
Tamam hocam sağolun. bu kart direk internetten alışverişe açıkmı yoksa mhı arayıp bizmi açtıracağız