< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Kredi kartı limitini nasıl nakite çevirebilirim?
-
-
papara üzerinden çekebilirsin diye biliyorum ondan sonra kendi hesabına aktarırsın.
-
papara artık kullanılmıyor sene başından beri başka hızlı ve kolay kredi kartını nakite çevirme uygulama ve yöntemler var mıdır yazar mısınız
-
Merhaba talebiniz hala devam ediyor mu?
Dilerseniz telegram üzerinden iletişime geçebilirsiniz
kullanıcı adı @somnombulist
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Telegramla falan iletisime gecmeyin başınıza iş açmayın
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Daha evvel bu konu ile ilgili bende burda bir çok öneri aramıştım paparaan tutun kapalıçarşıdan çıkın her yeri araştırdım arkadaşlar aslında çok güzel bir yöntem var trendyolun dolap uygulaması var onu indirip üye olun dolap arama kısmına baskentkuyumculuk yazınca mağaza çıkıyor işçiliksiz bilezik var onları altı taksit 9 ve 12 ye bölüyor fakat en avantajlı olanı altı taksit şimdi kapalıçarşıda taksit kuyumcularda yasak tek çekim oluyordu onda yüzde 10 ilave oluyordu burda yüzde 9 gibi bir farkla altı taksit oluyor ütün geliyor kuyumcuya onaylatınca sizde onay veriyorsunuz gerek yatırım için gerek bozdurma durumunda kullanımı çok iyi ben 4 defadır alıp bozuyorum umarım birine faydası olur
-
Kartlarınızı bilmiyorum ama HepsiBurada işçiliksiz bileziklerde 3 taksit yapıyor. Fiyat tabiki de farklı ama katlanılabilir olduğunu düşünüyorsanız en uygunu bu bence.
-
İŞÇİLİKSİZ BİLEZİK DİYYE BİR OLAY YOK. İŞÇİLİKSİZ İSE O MAKAS NEDİR ? BAHÇIVAN MAKASI MI ?
-
Maliyet ya da aradaki fark sana uymuyor ise sen alma...
Ya da kuyumcu dükkanında şansını dene bakalım aynı fiyattan veriyorlar mı kredi kartına hem de taksitle...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X