Selamın aleyküm Enpara bankası davet kampanyası her davet için 500 TL veriyor bende yarısını davet linkim ile müşteri olana veriyorum.
Sadece linke tıklayıp adımları tamamlayıp müşteri olmanız gerekiyor.
Bana özelden yazabilirsiniz.
Davet Linkim ;
iptal
...
Selam arkadaşlar Dünya Katılım Bankası davet için 6 kişilik yerim var. Davet kodum ile müşteri olursanız size 350 TL veriyorum sizde kendi kodunuz ile davet edip her davetten 0,1gr altın kazanırsınız.
Davet Kodu : NKOZ96JP
Sadece davet kodunu girip görüntülü görüşme ile müşteri oluyorsunuz yapmanız gereken bu. Bana özelden yazabilirsiniz.
Selamın aleyküm, ödül kazanmak için davet kodu ile müşteri olmanız gerekiyor.
Davet ettiğiniz de referans olduğunuz kişi banka kartı ile 1 TL bile alışveriş yapsa size 1.000 TL ödül veriliyor ancak eğer siz eş,dost davet edecekseniz davet ettiğiniz kişi ilk kart harcamasını 500 TL olarak yaptırabilirseniz eğer 500 TL nakit iade kazanır.
Size 1.000 TL davet edilene 500 TL harcama iadesi ödülü var.
Referans ödülü harcamadan sonra 2 gün içinde , davet edilen kişinin harcama iadesi ise 5 gün içinde veriliyormuş.
Ayrıca şartlarda yazana göre davet ettiğiniz kişi müşteri olduktan bir sonraki gün harcamayı yapmalıymış, yani sanal kartla da harcama yapılırsa geçerli anladığım kadarıyla.
Görüntülü görüşme yapıyorsunuz ve müşteri oluyorsunuz.
Davet Kodum : GA865565
Kampanya Link ;
https://www.kuveytturk.com.tr/kendim-icin/kampus/yakinlarini-getir-10000-tlye-varan-hediye-kazan
İtiraz edilmiş İcra dosyasının durumu ne olur?
Selamın aleyküm,
Eğer alacaklı (itiraza karşı dava açması gerekiyor diye biliyorum) karşı dava açmazsa bu dosya ne kadar süre sonra düşer veya ne olur?
Trendyol vs Hepsiburada
Beyler internette birşey gördüm en büyük alışveriş sitesi Trendyol muş ikinci Hepsiburada.
Nerde alışveriş sitesi dolandırıcılığı görsem Trendyol da oluyor mesala bir seferinde biri süpürge almış sadece kağıt yollamışlar, parayı iade etmişler ama dolandırıcı satışa devam ediyormuş, bunun gibi birkaç şey gördüm.
Birde uygulaması Hepsiburada falan daha iyi, bence kupon olarakta burası daha iyi.
Bu Trendyol da papara gibi bi olay mı var acaba?
Bilgisayar mavi ekran veriyor
Arkadaşlar gtx 750 ti ekran kartı, intel q9300 işlemci, ecs G41t-m7 anakart, 4gb ddr3 ram ve Samsung 500gb hdd var. Başta mavi ekranlar 5 dakika da bir Kernel Security Check Failure, system service exception gibi hatalarla veriyordu. Şimdi format atıp sıfırdan Windows 10 iso kurdum ama bu sefer Nvidia sürücüsü yüklerken mavi ekran hatasında nvlddmkm.sys yazıyor. Nvclean ile de aynı mavi ekran verdi, sıfır formattan sonra internet kapalı ilk yüklerken de aynı mavi ekranı verdi. Minidump dosyalarını da attım.
https://drive.google.com/file/d/1O6_0bARrLlFGjtCJ63aYvt7_CmVm-sWK/view?usp=drivesdk
Hoparlör kablosunu bağlama
|
Kredi kartı limitini nasıl nakite çevirebilirim?
|
Son Giriş: 36 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 12 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 52
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 1.431)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Finans Forumları

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Yanıt Yok
0