Şimdi Ara

kredi kartı isteğim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya arkadaşlar milletin kredi kartı olmaz biryerlerden aranır, zorla kredi kartı vermek için, ben kendi ellerimle gidip form dolduruyorum, internetten başvuru yapıyorum, halen cevap yok... bu arada banka garanti bankası... keşke en aşından başvurmasaydımda başka bankaya giderdim... birde şöyle bir olay mevcut ki, mşteri hizmetlerini aradım, tc numarasından sorguladım, başvuru gözükmüyor diyorlar, yav ben iki yerden başvurdum halen gözükmüyor pes doğrusu. üstelik internetteki başvuru takibindede birşey çıkmıyor. işin aslı olumlu yada olumsuz hiçbirşey yok. sadece başvuru yapılmamış demesi beni çıldırtıyor. 2.aya giricez nerdeyse hala yok

• yaş kaç
  • quote:

Orijinalden alıntı: live in a secret

ya arkadaşlar milletin kredi kartı olmaz biryerlerden aranır, zorla kredi kartı vermek için, ben kendi ellerimle gidip form dolduruyorum, internetten başvuru yapıyorum, halen cevap yok... bu arada banka garanti bankası... keşke en aşından başvurmasaydımda başka bankaya giderdim... birde şöyle bir olay mevcut ki, mşteri hizmetlerini aradım, tc numarasından sorguladım, başvuru gözükmüyor diyorlar, yav ben iki yerden başvurdum halen gözükmüyor pes doğrusu. üstelik internetteki başvuru takibindede birşey çıkmıyor. işin aslı olumlu yada olumsuz hiçbirşey yok. sadece başvuru yapılmamış demesi beni çıldırtıyor. 2.aya giricez nerdeyse hala yok

Şimdi git başka bankaya bir insanın bir bankadan kredi kartı olacak hali yok.

• yaş kac calısıon mu yatıon mu _? napıyon bı bılgı ver
  • benim garanti de hesap var 6 aydır, adamlara şubelerine gidip kaç kere söyledim bir banka kartı veremediler.Mail atıyorum diyorlar solitaire mi oynuyor acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

yaş kac calısıon mu yatıon mu _? napıyon bı bılgı ver

hayırdır kanka kart mı verecen yoksa bana ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi live in a secret -- 26 Ocak 2012; 18:10:44 >
  • quote:

quote:

hayatının kartı hemde
  • quote:

quote:

quote:

hayatının kartı hemde

yok ben kart istemem

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.