Evet arkadaşlar kredi kartı çıkartmak istiyorum. Hem Beşiktaş'ıma katkım olsun istiyorum, hemde beni kasmasın istiyorum. Kart 1903'lere baktım ancak onları pek anlayamadım. Normal alışverişlerimizde, diğer kredi kartları gibi kullanabiliyor muyuz ? Taksit, erteleme vb. gibi. Yada vakıfbank, garanti bankası ve denizbank bjk kartları var. Hangisini önerirsiniz arkadaşlar Denizbank BJK Bonus kartlar dikkatimi çekti. Classic- gold ve platinum olarak 3e ayrılıyor. Beni aydınlatırsanız sevinirim. Dediğim gibi öğrenciyim, çok fazla kasmamalı. Beşiktaş'a da katkım olmalı.
Bence öğrenciyken en hesaplısını seçmen en mantıklısı sonra iş sahibi olunca yaparsın her türlü katkıyı.
kart1903 kredi kartı değil diye biliyorum. bazı mağazalarda alışveriş yaparken gösterdiğinde indirim sağlıyor. kart1903 ü göstererek yaptığın alışveriş başına bi puan birikiyor. bu puanlar ne işe yarıyacak dersen de mesela şu ay içinde en fazla kartını kullanan takımımızın ucagıyla şu deplasmana gelecektir, ya da şu maç oncvesi futbolcularımızla tanısacaktır tarzı ayrıcalıklar var. kartalyuvasında falan özel indirimler oluyor. bilet alma önceliğin oluyor. o tarz bir kart yani. kredi kartı istiyorsan bjk bonus var denizbankın ona yonelmen gerek yıllık aidatı 50-100 arasında birşeydi ama o aidat bankaya mı gidiyor kulübe mi onu bilmiyorum.
Kart1903 kredi kartı değil. Sadece belli yerlerde indirim ve avantajlar sağlıyor. Bir de öncelikli bilet ve şanslı kişilere takımın antremanına katılma vs. vadediyor. Kredi kartı içinse benim bildiğim bütün BJK kartlar aidatlı. Onun yerine bir öğrenci kartına yönelsen daha iyi olur.
Öğrenci kartlarına yönelmek daha mantıklı galiba. Haklısınız.
sen bjk bonus tarzı bi kart alıp karta aidat odeyeceğine aidatsız bir öğrenci kartı al, o kartla da bir forma alırsın taksitle. hem kulübe katkı yapmış olursun hem de forma almış olursun
quote:
Orijinalden alıntı: LifesGood®
Öğrenci kartlarına yönelmek daha mantıklı galiba. Haklısınız.
Öğrenci kartı+İstanbul'daysan siyah, değilsen beyaz Kart 1903 alabilirsin. Hem indirimlerden faydalanırsın, hem kulübe destek olmuş olursun.
normal bankalarda yıllık ücret kesiyolar ama dilekçe ile geri alabiliyosun bonus bjk de nası bilmiyorum ama
Kart 1903'e yoğun bir ilgi gösteren taraftarımıza teşekkür eder, aşağıdaki konularda bilgi sahibi olunmasını rica ederiz. Büyük Beşiktaş taraftarının kimlik kartı olacağına inandığımız Kart 1903, ilk 3 günde yoğun bir ilgi ile karşılaştı ve 5 bin adet kart satışı gerçekleştirildi. Bu yoğun ilgiden dolayı, siyah beyaz renklerimize gönül veren muhteşem taraftarımıza bir kez daha teşekkür ederiz.
Kart 1903'ün taraftarımızın aidiyetini ve kulübümüz ile olan bağını daha da kuvvetlendirmesini, ilk yıl içinde en az 300 bin taraftarımızın bu karta sahip olmasını hedefliyoruz.
Bu hedefe varıldığında gelirin paylaşımı %65 Beşiktaş JK, %35 Ekstra İletişim şeklinde olacaktır. 330 bin adetin üzerine çıkıldığı takdirde %70 Beşiktaş JK, %30 Ekstra İletişim şeklinde bir paylaşım olması planlanmıştır.
Bu süreçte ilgili yatırım, işletme, planlama ve diğer giderler bütünüyle Extra İletişim'e ait olacaktır.
Özel ihtisas gerektiren bu konuda Extra İletişim'in deneyimi bize güven vermiştir.
Bu hizmet diğer teklif sahiplerinden daha fazla katkı sağlayacağını gördüğümüz Extra İletişim ile yola çıkma kararı alınarak değerli taraftarlarımızın hizmetine sunulmuştur.
Kart 1903'ün camiamıza hayırlı olmasını diler, saygılarımızı sunarız.
Beşiktaş Kulübü, Kart1903 projesinin detaylarını, resmi internet sitesi aracılığı ile taraftarlara açıkladı;
''KART 1903, kulübümüzün yeni sadakat programı, taraftarımızın kimlik kartıdır.
Beşiktaş JK, KART 1903 ile;
- Beşiktaş taraftarına her yaşta, her yerde, kişiye özel fırsatlar sunarak dokunmak,
- Beşiktaş'ını yanında gururla ve keyifle, hayatının her alanında faydalar alarak taşımak,
- Beşiktaş taraftarının aidiyetini ve kulübü ile olan bağını sağlamlaştırmak,
- Beşiktaş taraftarlarıyla etkin iletişim içinde olabilmek
hedefleniyor.
3 FARKLI KART TİPİ
Siyah, Beyaz ve Yavru Kartal olmak üzere 3 farklı kart tipi bulunuyor.
KART 1903 Yıllık Üyelik Fiyatları: Siyah: 250 TL Beyaz: 60 TL Yavru kartal: 50TL
PROFESYONEL EKİP
KART 1903, konunun uzmanı profesyonel bir ekiple, gelir paylaşımlı bir model olarak hazırlandı. Beşiktaş JK, hiçbir yatırım yapmaksızın 5 yıllık süreçte KART 1903 satış gelirlerinin ortalamada %60'dan fazlasını ve yine KART 1903'e bağlı diğer gelirlerin %70'ini kazanacak. Tüm maliyetler ve yatırım çözüm ortağı tarafından karşılanacak.
KART 1903'E NASIL SAHİP OLACAKSINIZ?
KART 1903 üyeliği, 0850-222-1903 ve 444-1903 numaralı Çağrı Merkezleri'nden vewww.kart1903.com.tr adresinden satın alınabiliyor.
DİĞER DETAYLAR
- Beşiktaş JK her sezon taraftarlarına yeni bir kart sunacak. Sezon içerisinde de duruma ya da döneme özel kartlar sunulacak.
- Beşiktaş JK, KART 1903 ile taraftarına, turizmden sağlığa, gıdadan akaryakıta, mobilyadan beyaz eşyaya varan sektörünün lideri markalardan yapacakları alışverişlerinde özel indirimler ve avantajlar kazandıracak, öncelikli bilet alımı, takımla bir araya gelme, deplasman seyahati, taraftarlara özel konserler gibi fırsatlar sunacak.
- Anlaşmalı firmalar: Moda'da; Boyner, Damat, Tween, D'S Damat, Derimod, Jimmy Key, Kartal Yuvası, Koton, Dogo, Barcın Spor, Matraş, Muda, Mert Optik, YKM, Sarar, Elektronikte; Vestel, Pupa, KartalCell, Biletix, Digitürk, Sağlık ve sağlıklı ürünlerde; Acıbadem, Dünya Göz Hastanesi, GNC, Pınar Su, Restoranlarda; Burger King, Arby's, Sbarro, Popeyes, Doors Group, Doors Akademi, Gina, Ajia, Anjelique, Ca' D'oro, Carlotta, Mama, Da' Mario, Gigi, Kitchenette, Poupon, Raika, Vogue, İzmir ve Bodrum Havalimanı Restoranları, Otel ve Seyahatte; Hilton Worldwide, Anemon Hotels, Port Hotel, Çeşme Altınyunus Resort & Thermal Hotel, Jolly Tour, Metro Turizm, Diğer hizmetlerde; Kolayoto.com, ED Works, Biz Tur Remaxlar
- Diğer fırsatlar: Öncelikli bilet alımı, deplasman maç seyahatleri, sporcular ve yöneticilerle bir araya gelinecek toplantılar, antrenman ve stadyumlarda gerçekleştirilecek organizasyonlar
- Digitürk ile özel anlaşma: 1 yıllık Lig TV üyeliğini yenileyen Beşiktaş taraftarına, Beyaz Kart 1903, Digitürk'ün hediyesi olacak.
- Yeni statla birlikte, KART 1903, stat içindeki tüm harcamalar için de kullanılabilecek.
- Beşiktaş JK, KART 1903 ile 110. yılında, 110 sektör lideri markayı taraftarları ile buluşturmayı hedefliyor.
Beşiktaş'lı olduğunu iddia eden bir adam Beşiktaş taraftarına Kart1903 almayın diyor. İşte yeni taraftar profilimiz.
Vakıfbank 1903 kredi kartı var bende. Memnunum herhangi bir sıkıntısı yok.
Ayrıca kart 1903 (beyaz) var .
Beşiktaşıma 1 lira bile katkım olsa beni mutlu eder. Kart 1903 te almanızı tavsiye ederim.
Ekleme :
Alıcaksan Classic al seni çok fazla zorlamaz. Zaten öğrenci olduğundan ötürü diğerlerini vermezler. Çıkarsa classic çıkar ona başvur.
İnternet üzerinden vakıfbank'a başvurabilirsin 15 güne cevap geliyor. 1 haftaya da kartın geliyor. Denizbank'a başvurmanı tavisye etmem. En son sitesi sıkıntılıydı . Vakıfbankın kartı gelmişti. 2 ay kullandım , adamlar beni aradı Denizbank Bjk bonusa başvurmusunuz diye.
En hızlı vakıfbank bjk bonus/word çıkıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: o3
bonus bjk'yi bilmem de KART 1903 bulaşmayın.
BİLMEM KAÇ BİN TANE SATILANA KADAR GELİRLERİN %65İ BEŞİKTAŞ HARİCİ KİMSELERE GİDİYOR. VE BU HER YIL İÇİN AYNI ORANDA YANİ SAYAÇ HER YIL YENİLENİYOR. SATMAYACAK KADAR HEDEF KONULAN SAYILARDA BİLE O ŞİRKETE ÖDENEN PAY %30LARA FALAN ANCA İNİYOR.
Kredi kartı olarak Beşiktaşlı bir tane alabilirsin ama başını ağrıtır diye düşünüyorum. Hesap işletim bedeli, kredi kartı bedeli falan alırlar heleki GARANTİ ise sen paranı devlet yoluyla geri alsan bile adamlar geri dava açıyor.
80er 90ar bankaya kesinti vereceğine sen normal üniversite öğrencisi kartı al, 80-90 lirayı biriktirip, yada taksitli şekilde forma, maç bileti almaya bak.
Yahu arkadaş, basit matematik yani bu, uzay bilimi değil ki.
Çok kart satılırsa Beşiktaş çok pay alacak, az kart satılırsa Beşiktaş az pay alacak.
Sen buna rağmen "Almayın" diyorsun.
Nasıl bir mantık bu... Cidden pes.
quote:
Orijinalden alıntı: tristam
quote:
Orijinalden alıntı: o3
bonus bjk'yi bilmem de KART 1903 bulaşmayın.
BİLMEM KAÇ BİN TANE SATILANA KADAR GELİRLERİN %65İ BEŞİKTAŞ HARİCİ KİMSELERE GİDİYOR. VE BU HER YIL İÇİN AYNI ORANDA YANİ SAYAÇ HER YIL YENİLENİYOR. SATMAYACAK KADAR HEDEF KONULAN SAYILARDA BİLE O ŞİRKETE ÖDENEN PAY %30LARA FALAN ANCA İNİYOR.
Kredi kartı olarak Beşiktaşlı bir tane alabilirsin ama başını ağrıtır diye düşünüyorum. Hesap işletim bedeli, kredi kartı bedeli falan alırlar heleki GARANTİ ise sen paranı devlet yoluyla geri alsan bile adamlar geri dava açıyor.
80er 90ar bankaya kesinti vereceğine sen normal üniversite öğrencisi kartı al, 80-90 lirayı biriktirip, yada taksitli şekilde forma, maç bileti almaya bak.
Yahu arkadaş, basit matematik yani bu, uzay bilimi değil ki.
Çok kart satılırsa Beşiktaş çok pay alacak, az kart satılırsa Beşiktaş az pay alacak.
Sen buna rağmen "Almayın" diyorsun.
Nasıl bir mantık bu... Cidden pes.
o ne dediğini biliyor mu sanki? kart1903 konularının hepsine bak,altında copy/paste yorumları dolu..
sonra sözde taraftar dediğinde ''sen mi karar veriyorsun'' diyorlar..
quote:
Bilindiği üzere, elde edilen gelirin %65'inin Ekstra Bilgi Çözümleri ve İletişim Hizmetleri Anonim Şirketine %35'in de Beşiktaş'a kazandırılmasından dolayı bazı taraftarların bu karta ilgi göstermediği bilgisine ulaşıldı.
Amaç ne %65'i aşmak,bunu aşamayarak yönetimi zor durumda bırakmak ''BAZILARININ'' işine geliyor,buna karşılık ''forma alırım,kombine alırım,vs.vs'' laflarıda artık İNANDIRICILIĞINI kaybetti. Örgütlü olarak bir oluşuma karşı duran insanların TARAFTARLIK taslaması da bir başka keyifli.
Uzun cümleler kurmak kimsenin haklılığını göstermez,burada çoğu insan senin kopyala/yapıştır yorumlarını okumaktan yoruldu ama elbette bunun çözümü yok,bunun için buradayız. Atladığınız nokta ise eğer ''varsa'' bir amacınız,o olmuyor/olmayacak..
Ayrıca olayları kişiselleştirmemeyi öğrenin artık,bugün kadar yaptığın yönetim düşmanlığının yanında şimdi kalkmış hadi gel s.dik yarıştıralım diyorsun..
Birincisi KAP bildirimini okumadığın çok açık, öyle 300 bin satış rakamlarına ulaşılmasına filan gerek yok.
Beyaz kart için 60 bin, kırmızı ve siyah kartlar için 5'er bin satıştan sonrasında gelirin %65'i Beşiktaş'a kalıyor.
İkincisi, yahu seni ne ilgilendirir bilmemkaç bin kart satılana kadar gelirin yüzde bilmemkaçının aracı şirkete kalması? Sen Beşiktaş bu işten para kazanıyor mu ona bakacaksın eğer taraftarsan. Ne kadar çok kart satılırsa Beşiktaş o kadar çok para kazanacak? Doğru mu? Olay bitmiştir.
Forma alırken "Ulan alıyoruz ama bu forma ücretinin çoğu Beşiktaş'a değil, Adidas'a gidiyor" diye şikayet ediyor musun?
Bilet/kombine alırken "Biletix'e ne kadar çok pay gidiyormuş ya" diye düşünüyor musun?
Hayır.
Maksat eleştirmek olsun.
Hiç kredi kartı almayın daha hayırlı. Sırf kulübe katkı yapıcam diye kendinizi bataklığa sokmayın.
Bizde rakip taraftarlara gerek yok . o3 ve aynı düşünceye sahip olanlar yetiyor.