|
Bildirim
|
Oha faizlere bak nerede 1.40 faiz kan emici bunlar durduk yere herkese 3 aylık kredi daha vermiş oluyorlar hemde 1.40 faizden asıl fırsatçılık bu !
|
1,40 faiz ekleniyor her ay. Kampanya bunun neresinde?
|
Kapitalist namussuzlar, bedavadan erteliyo gibi anlatıyorlar millete. Normal orandan daha yuksegine itelemece
![]() |
Bankalar için sıcak fırsat...
![]() |
Türkiye'nin en çok kâr eden kurumlarının hali pürmelali.. İnsanların işsiz kaldığı bir ortamda borçları 3 değil 1 ay bile erteleseler bu bir nebze nefes alma imkânı verirdi. Eminim ki batmazlardı da. Veya devlete çağrı yaparlardı, devlet sübvanse ederdi bir kısmını.
Öyle reklamlarda çiftçinin yanındayız, hep arkanızdayız diye yaşlı dedeleri oynatmakla olmuyormuş bu iş. Bu olaylar gösterdi ki biz "ulus" olma vasfımızı kaybetmişiz. Durumumuz budur. Halkın sokağa çıkamaz hale geldiği bir ortamda faiz peşinde koşmak aşağılıkça. |
Çok iyi olurdu ama yapmazlar baksanıza kredinizi öteleriz diyorlar ben faiz alınmayacak sandım sevinmiştim ona bile faiz alıyorlar. Yalan dolan hep. Bu arada vakıfbank kk olanlar baksınlar 1000/4 veriyor faizsiz. 🙋🏻♂️
Edit: Kişiye Özel Olabilir Arkadaşlar kontrol edince çıkıyor |
Üçkağıtçılık bu
|
Faiz olmasa ise yarardı.
|
KANDIRILDIK
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 26 Mart 2020; 15:15:15 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lider06 -- 26 Mart 2020; 21:23:53 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|