Şimdi Ara

Kredi dolandırıcılığı bilgisi olan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşınız size kredi çektirdi parayı aldı ve ödemiyor ve kendisine de ulaşamıyorsunuz bunun hukuki olarak bi yolu var mıdır ne yapabiliriz bu konuda dolandırıldık haliyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir bardak PINAR ŞAŞAL ......Soğuk olsa iyi olur.....

• Yok yaw hemen su içmek olmaz vardır bi yolu illaki

• arkadasiniza parayi teslim ederken senet vs imzalatmismiydiniz?

• aranızda bir senet sözleşme yoksa geçmiş olsun
  • Benim değil ya bi arkadaşın başında bu olay da senet falanda yok malesef ki yani kredi çekilmiş çocuk parayı alıp vermiş ortalıkta yok diğeri

• iyikalp İ kullanıcısına yanıt
    Kanıt yoksa geçmiş olsun. Bu devirde kimseye güvenilmez, her zaman arkayı sağlama almak lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Polise gitsen gulerler! Bu devirde bu saflik diye. Kanunen yapacagin hic bir sey yok.
  • Patladı yani diyosunuz

• cancağızım, adama banka güvenip kredi vermiyor o kadar parası varken sen neye güvenerek verdin? ama ne yapsın adamcağız gerçi!! arkadaşıdır yapmıştır bir hata!! inşallah çok yüksek miktarlarda değildir?
  • 35 milyar kadarmış :D
    bide şimdi bunu daha yeni duydum ben 6 aydır ödememiş haliyle taksitleri avukat aramış demiş buda dolandırıldığını onlarda ödemen gerek falan demişler ama durumu yok bununda ödeyemiyo şimdi bunun sonucunda ne olur ?
    misal sigortalı işe girse maaşını keserler mi yada bi kısmını mı keserler bu keserler diye girmiyo biyere
  • quote:

Orijinalden alıntı: iyikalp

35 milyar kadarmış :D
    bide şimdi bunu daha yeni duydum ben 6 aydır ödememiş haliyle taksitleri avukat aramış demiş buda dolandırıldığını onlarda ödemen gerek falan demişler ama durumu yok bununda ödeyemiyo şimdi bunun sonucunda ne olur ?
    misal sigortalı işe girse maaşını keserler mi yada bi kısmını mı keserler bu keserler diye girmiyo biyere

of of! Allah yardımcısı olsun ya kardeş gerçekten kötü bir durum!
    ssklı işe girse her türlü kesinti yaparlar + faiz + en az 5 sene 200 tl limitli k.k kartı bile vermezler gg...
  • Amin hayırlısı ya oda ne yapacağını bilmiyor doğrusu o yüzden sıkıntılı işte öldürecek kendini diye tırsıyorum
  • kimsenin iyi niyetinizi suistimal etmesine izin vermeyin.

kimseye kefil olmayın.

kimseye senetsiz para vermeyin.

iyi forumlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.