Şimdi Ara

kredi borcunu ödeyemiyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
7.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: celutska

    konu içinde geçtiği için yazıyorum, avukatların sizin dışınızda yakınlarınızı arayıp taciz etmesi vb hepsi suç. ayrıca kişisel verilerin korunması kanunu uyarınca para cezası var. cimere yazın, KVKK'na şikayet edin, savcılığa gidip suç duyurusu yapın. alacak yasal yollarla alınamayınca zorbalıkla almaya çalışabiliyorlar, hakkınızı bilin.


    detaylı bilgi şurada var :

    Çok haklısınız bunu yapan kişiler hukukçular bide avukatım diye geçiniyorlar hak hukuk okumuşlar ama adam olamamışlar sözüm meclisten dışarı mafya olmuş çoğu avukat ben Almanya’da yaşıyom şuan burda öyle bişey ne duydum ne gördüm borç şahsı ilgilendirir ailesi akrabasını değil


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • arkadaşlar merhaba, bir bankaya kredi borcum var. ödemekte zorlanıyorum. evim, arabam yok ama sgklı çalışanım. ilk maaşa mı haciz uygulanıyor? bir de bu haciz durumunda, yani kara listeye düşeceğim için diğer bankaların tutumu ne oluyor? maaş hesabımın olduğu bankadan bir kredi kartım var. sorunum yok kartım ile ilgili. maaş hazci varken bu kredi kartımı ödemeleri yaparken kullanmaya devam edebilir miyim? yoksa bankam sen başka bankaya borçlu ve hacizlisin deyip kartımı kapatabilir mi?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raziel82 -- 1 Nisan 2021; 12:31:49 >
  • raziel82 kullanıcısına yanıt

    Eğer kredi kartınızın bankası Akbank ise evet. Akbank'ta başına bu durum gelen çok kişi gördüm. Başka bir bankayla yaşadığınız sorun nedeniyle kart kullanımınız kısıtlanmıştır, gibi bir mesaj gönderiyorlar ve sonunda kart iptal oluyor. Ama tabi illa herkese de gelmek zorunda değil, size gelmeyebilir. Kartınız başka bankaya aitse onu bilmiyorum.

  • Bilgilendirme için teşekkürler. Garanti bonus kartım


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: raziel82

    arkadaşlar merhaba, bir bankaya kredi borcum var. ödemekte zorlanıyorum. evim, arabam yok ama sgklı çalışanım. ilk maaşa mı haciz uygulanıyor? bir de bu haciz durumunda, yani kara listeye düşeceğim için diğer bankaların tutumu ne oluyor? maaş hesabımın olduğu bankadan bir kredi kartım var. sorunum yok kartım ile ilgili. maaş hazci varken bu kredi kartımı ödemeleri yaparken kullanmaya devam edebilir miyim? yoksa bankam sen başka bankaya borçlu ve hacizlisin deyip kartımı kapatabilir mi?

    Öncelikle geçmiş olsun.


    Evet ilk önce hesaplarınız, malvarlıklarınız ve maaşınız haczedilir (1/4).Yani ilk bunlar sorgulanır. Burdan ödeme alabilecekleri kesinleşirse ikametgahınıza uğramazlar.


    Kanuni takibe düştüğünüzde diğer bankacılık ürünleri bundan etkilenir maalesef. Kredi kartlarınızı kullanmaya devam edemezsiniz. Haciz kalkana kadar hesaplarınıza bile bloke gelecektir. Aslında borç/gelir durumunuzu, kredi ve kredi kartı borçlarınızı detaylı şekilde açıklarsanız izleyeceğiniz yol konusunda ben yardımcı olabilirim. PM'de atabilirsiniz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cirrus- -- 2 Nisan 2021; 0:17:50 >




  • 6 ay önce memurluktan emekli oldum. Başıma bir sürü dertler geldi. 300 lira kira ile bir göz odada oturuyorum ve hastayım. 2 çocuğumu okutmak için kredi üstüne kredi çektim. neyim varsa sattım ama borçlarımı bitiremedim. Ana para toplam 200 bin lira civarında bankalara borcum var ve ödeyemiyorum. ne yapacağım? ne yapabilirim? Forumdaki aynı durumda olan arkadaşlardan fikirlerini paylaşarak bana yardımcı olmalarını istiyorum. Allah hepinizden razı olsun

  • Abi çok üzücü bir durum. Kabul ediyorum herşey zor bu ülkede. Bir adamın o kadar çalışıp emekli olduktan sonra bile çile çekmesi de çok çok daha üzücü.

    Ama öte yandan borç 200 bin olana kadar neredeydiniz diye de sormadan edemiyorum.


    Neden bu "Ne yapabilirim?" sorusunu daha önceden sormadınız?

  • Miktar çok büyük 200 bin az değil üzerine hiç birşey alma üstünde bulunan mal varlığını eşe çocuğa dağıt sende gelen maaşla geçinmeye bak borç için arayan olursa param yok de kapat en iyisi bu tek kötü yanı öbürkü tarafa bankaya borçlu gidicen artık bankada yediği faize saysın alacağını



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nevzat.Yildiz -- 9 Haziran 2021; 20:3:21 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Miktar çok yüksekmiş gerçekten Allah yardımcınız olsun. Benimde 10 Bin TL borcum var, akşama kadar arayıp duruyorlar. Farklı bankalarda ki kredilerinizden ötürü borcunuzu ödeyemiyorsanız bütün kredileri tek çatı altında toplayabilirsiniz. Kısacası kredi ile kredi borcu kapatma diyebiliriz. Tavsiye edilen bir durum değil ama en azından aylık olarak 3-4 taksit yerine tek taksit ödersiniz. https://www.hesappara.com/borc-kapatma-kredisi-veren-bankalar/ bir inceleyin isterseniz. Allah yardımcınız olsun. 200 Bin TL az değil.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.