Şimdi Ara

Kravatlı Pkk'ya baraj atlatmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Medya'da müthiş bir kravatlı pkk propagandası yapılıyor. Abd ve AB pkk'yı cansiperane destekliyor. Pkk barajı aşamazsa Akp gelirmiş tek umudumuz Pkk'ymış havası yaratılıyor.
    Akp'ye karşı olunmasının sebebi RTE'nin şahsı değil fikirleridir. Ona karşı bölücülüğe oy vermemiz isteniyor.
    Akp'ye karşı olan sağ ve sol partiler var.
    Sağ: Mhp, Saadet, BTP ( Haydar Baş )
    Sol: Chp, Vatan, Dsp, Komunist Parti, Hepar

Aklıma gelenler bunlar. Yukardaki saydıklarımdan yakın bulduğunuz birine Akp'ye karşıysanız oy verip tepki gösterebilirsiniz. Ama bunlar yerine Pkk'nın gözümüze sokulmasını takdirinize bırakıyorum. 50 tane parti içinden neden illa Pkk isteniyor? Unutmayın ki bu medya, Abd ve AB asla Türkiye'nin hayrına bir şeyi desteklemez. Pkk barajı aşarsa iyice küstahlaşıp taleplerini daha da artırcağını söylememe gerek yok.
    Not: Tepkim medyanın milleti büyük bir güçle yönlendirmesinedir. Hayatımda Akp'ye oy vermedim vermem. Yemin ederim. Gelecek sataşmalar için şimdiden söylüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dudeykewl -- 27 Mayıs 2015; 13:38:40 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ya anladık. AKMERKEZDEN talimat var da yeter. Sinir bozmaya başladınız. Yemin ediyorum sokakta kürt kovalamasam oyumu vericem şu adamlara sizin yüzünüzden.

Bu arada bilmeyenler için "Atatürk ve Laikliği karalama politikası tutmadı şimdi HDP'nin bizden çalacağı koltukların derdindeyiz" politikası var AKTROLL MERKEZ de. Ondan bitarafları tutuştu bunların.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sekizeşittirbüyükd

Ya anladık. AKMERKEZDEN talimat var da yeter. Sinir bozmaya başladınız. Yemin ediyorum sokakta kürt kovalamasam oyumu vericem şu adamlara sizin yüzünüzden.

Bu arada bilmeyenler için "Atatürk ve Laikliği karalama politikası tutmadı şimdi HDP'nin bizden çalacağı koltukların derdindeyiz" politikası var AKTROLL MERKEZ de. Ondan bitarafları tutuştu bunların.

Dünya yerinden oynasa Akp'ye oy vermem. Akp'den sandalye çalacaksa Saadet çalsın, Vatan çalsın, Dsp çalsın, Komunist parti çalsın. Niye Pkk çalıyor itirazım buna.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dudeykewl

Medya'da müthiş bir kravatlı pkk propagandası yapılıyor. Abd ve AB pkk'yı cansiperane destekliyor. Pkk barajı aşamazsa Akp gelirmiş tek umudumuz Pkk'ymış havası yaratılıyor.
    Akp'ye karşı olunmasının sebebi RTE'nin şahsı değil fikirleridir. Ona karşı bölücülüğe oy vermemiz isteniyor.
    Akp'ye karşı olan sağ ve sol partiler var.
    Sağ: Mhp, Saadet, BTP ( Haydar Baş )
    Sol: Chp, Vatan, Dsp, Komunist Parti, Hepar

Aklıma gelenler bunlar. Yukardaki saydıklarımdan yakın bulduğunuz birine Akp'ye karşıysanız oy verip tepki gösterebilirsiniz. Ama bunlar yerine Pkk'nın gözümüze sokulmasını takdirinize bırakıyorum. 50 tane parti içinden neden illa Pkk isteniyor? Unutmayın ki bu medya, Abd ve AB asla Türkiye'nin hayrına bir şeyi desteklemez. Pkk barajı aşarsa iyice küstahlaşıp taleplerini daha da artırcağını söylememe gerek yok.
    Not: Tepkim medyanın milleti büyük bir güçle yönlendirmesinedir. Hayatımda Akp'ye oy vermedim vermem. Yemin ederim. Gelecek sataşmalar için şimdiden söylüyorum.
    sil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LivingDeads69 -- 19 Ocak 2019; 11:35:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sekizeşittirbüyükd

Yani bir yandan meclise girmesinler derken diğer yandan çalacağı sandalye AKP'dense girsinler diyorum.

Tam da bu noktayı işaret ediyorum. Biz neden iki kötüden birini tercih etmeye mecbur bırakılıyoruz? Biz neden biz olarak temsil edilemiyoruz.
    Sanki bir beladan kurtulurken başka bir belayı başımıza sarmaya çalışıyorlar.
    Sağ sol demeden ulusal çıkarı düşünen bir iktidarı getirmemek için bunlar yapılıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.