Bildirim
krank vuruntu sensör arızası
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
iyi akşamlar aracınız nedir yazarsanız yardımcı olabilirim -
aracım marea 1,6 16 valf 2001 model -
merhaba yine iki farklı arıza ile yazışıyoruz farkındamısınız. öncelikle krank vuruntu sensörü diye birşey yok vuruntu sensörü ayrıdır krank sensörü ayrı hangisi -
vuruntu yazıyordu sanırım ama krank da gördüm gibi geldi o ekranda bana -
Kablolama ve soketlerden başlamak en kolayı gibi gözüküyor. Arıza kodu okuduğunuz algılayıcının tesisatı kontrol edilebilir. Devamı gelecektir zaten... -
krank mili devir sensörü farklı vuruntu sensörü farklıdır hangisi olduğuna emin olursan daha iyi olur. bu iki parçanın ikisininde arıza yapma ihtimali çok zayıftır. normal şartlarda motorun ömrü kadar çalışırlar neredeyse. ancak şu var ki ben yan sanayi hava kütle ölçeri yüzünden ecu nun krank devir sensörü arızası verdiğini kendi gözümle gördüm. arıza krank sensörü arızası çıkıyor, değiştiriyorsun yine aynı, yan sanayi hava debimetresini değiştiriyorsun düzeliyor. bunu ben bizzat yaşadım.
haberiniz olsun!
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X