Şimdi Ara

Krampon seçimi [Önerileriniz]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba beyler, ben bir takımın alt yapısında oynuyorum. Krampon alıcağım önerileriniz neler. Aklımda olanlar Adidas F50 Adizero yarı prof ,Nike T90 Yarı prof ,Adidas Predator yarı prof arasında kaldım sizce hangisini alsam ?

• T90 akarr

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mevki ?
  • F50
  • Mevkim sol bek ama ilerde değişebilirim
  • T90 / Nike CTR / Predator
  • hangı takım ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İş ayakkabı önerisi
    3 hafta önce açıldı
    ayakkabı önerisi
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ^beetlejuice

hangı takım ?

Çaykurrizespor arkadaslar yarı profların fiyatları 230 u geçermi ?
  • hocam predator lar bence çok iyi. ben mercurial kullanıyorum fakat predator ları gördükten sonra bütün fikrim değişti. tavsiye ederim.
  • Aslında nike alıcaktım fakat nike kullanan arkadaslarım bana sakın nike alma 1 2 ay sonra yıpranmaya baslıyorlar ve ayagını sıkıyorlar demişti. Adidas almayı planlıyorum Predator ve F50 adizero arasında kaldım
  • Predator al çok iyi
  • yari proflar 230u gecmez heralde

• bunu al
     Krampon seçimi [Önerileriniz]
  • Madem boyle bir konu var bende sorucam
    cok ama cok amator bir arkadas grubu olarak 2 haftada 1 falan hali saha maclari duzenliycez ama benim bir kramponum yok halisahada giymek icin amator birine rahat dayanikli uzun sure kullanabilecegim bir halisaha ayakkabisi onerirmisiniz adidas nike puma farketmez ama nike larin seklini beyenmiyorum dogrusu yamuk bir nike amblemi ayakkabinin yarisini kaplamus durumda

• quote:

Orijinalden alıntı: brk-bjk

Madem boyle bir konu var bende sorucam
    cok ama cok amator bir arkadas grubu olarak 2 haftada 1 falan hali saha maclari duzenliycez ama benim bir kramponum yok halisahada giymek icin amator birine rahat dayanikli uzun sure kullanabilecegim bir halisaha ayakkabisi onerirmisiniz adidas nike puma farketmez ama nike larin seklini beyenmiyorum dogrusu yamuk bir nike amblemi ayakkabinin yarisini kaplamus durumda

Sana önerebileceğim En iyi Halısaha Ayakkabısı Buhttp://www.google.com/imgres?um=1&hl=tr&tbo=d&biw=1366&bih=643&tbm=isch&tbnid=Fvx8Y4y2qk5NZM:&imgrefurl=http://www.prosoccersport.com/tr/adidas-predator-lz-trx-tf-astro-turf-electricity-black-infrared-adidas-predator-soccer-shoes-742&docid=JU1aiUh_HMIqeM&imgurl=http://www.prosoccersport.com/media/catalog/product/cache/11/image/410x410/17f82f742ffe127f42dca9de82fb58b1/a/d/adidas_predator_predito_lz_trx_tf123.jpg&w=410&h=276&ei=S4jgUMS4FofKhAeuiIGoBA&zoom=1&iact=hc&vpx=620&vpy=238&dur=715&hovh=184&hovw=274&tx=111&ty=121&sig=101053022976841393206&page=3&tbnh=141&tbnw=207&start=51&ndsp=28&ved=1t:429,r:55,s:0,i:255

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.