Şimdi Ara

krampon mu halı saha ayakkabısı mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
7.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bulunduğum yerde hem çim saha hem de halı saha var..yerine göre ikisinde de maç yapıyoruz.artık biraz daha iyi bir futbol ayakkabısı alasım var.sizce hangisini tercih edeyim?hem halı sahada hem çim sahada giyeceğim..bir de,ayağım geniş bir yapıya sahip.yani geniş kalıplı bir ayakkabı olursa iyi olur çünkü şut atarken hatta koşarken bile acıtıyor ayağımı normal futbol ayakkabıları..bu anlattıklarıma göre ayakkabı tavsiye edebilirseniz memnun olurum..şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar yardımcı olabilecek yok mu??

• Krampon alma, orta sahada ve defansta oynayan biri olarak söylüyorum, biri sana müdahele ettiğinde çok canın yanıyor. Sağlam küfür yiyorsunuz.
  • Krampon alıcaksın tabikide. Topu ayağanın altından kaymaz çiviler sayesinde her türlü iyi halısahadan. Maça girmeden önce saha kenarında yürürken kat kat sesleri yeter
  • Krampon kullanıyorum ama halı sahada topun dibine inemiyorum.Düz ayakkabıyla çok sağlam vuruşlar atarken kramponla yapamıyorum halı saha ayakkabısı tavsiyem olacaktır.
  • Halısaha tercihimdir.
  • krampon almak mantıklı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cevaplar için teşekkür ederim fakat karşılaştırmada iki seçenek de neredeyse eşit:) ne yapacağız??bir de,marka model olarak tavsiye verebilir misiniz?

• cevaplar için teşekkür ederim fakat karşılaştırmada iki seçenek de neredeyse eşit:) ne yapacağız??bir de,marka model olarak tavsiye verebilir misiniz?

•  krampon mu halı saha ayakkabısı mı

Nike Total90 Laser IV HG Futbol Krampon Turuncu beyaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratcabuk123 -- 21 Temmuz 2012; 0:16:00 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.