Şimdi Ara

Krampon için yardım!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar hem çim sahada hem halı sahada oynamak için halı saha ayakkabısını mı yoksa kramponu mu tercih etmeliyim??bunu belirledikten sonra bir de üst sınır 100 tl olmak üzere marka model olarak tavsiye verebilir misiniz?bu arada belirteyim,geniş kalıplı ayakkabıları tercih ederim çünkü ayağım geniş bu yüzden özellikle şut çekerken,hatta koşarken bile normal ayakkabılar ayağımı acıtıyor..bunu da dikkate alırsanız sevinirim.teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2. actıgın konu bu diğerini uplasaydın ya
  • çim saha kramponları ile halı sahada oynayamazsın. genelde izin vermiyorlar.
    tut ki gözlerinden kaçtı da girdin, o ayakkabılarla sakatlanan arkadaşlar oldu, sağlıklı değil.

www.spormarketim.com , bu siteye bakmanı öneririm. halı sahada mı daha çok oynayacaksın yoksa çimde mi? bu sorunun cevabına ve kramponu halıda giymenin iyi olmadığına göre bir karar verirsin artık.

ha, benim oynadığım tam sahalar (fulya, feriköy, selimiye) zaten suni çim olduğu için de halı saha daha doğru kalıyor bana.

• quote:

Orijinalden alıntı: yunusemresert

arkadaşlar hem çim sahada hem halı sahada oynamak için halı saha ayakkabısını mı yoksa kramponu mu tercih etmeliyim??bunu belirledikten sonra bir de üst sınır 100 tl olmak üzere marka model olarak tavsiye verebilir misiniz?bu arada belirteyim,geniş kalıplı ayakkabıları tercih ederim çünkü ayağım geniş bu yüzden özellikle şut çekerken,hatta koşarken bile normal ayakkabılar ayağımı acıtıyor..bunu da dikkate alırsanız sevinirim.teşekkürler.

Tiempo ya da CTR360 al kafan rahat olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.