Şimdi Ara

Krallık Tarzı RPG Oyun

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
9.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben Kral olarak Krallık yönetebilceğimiz bir oyun arıyorum, fakat RPG olsun.Böyle bir oyun var mı ? Eğer varsa lütfen söyleyin.

• mount&blade dene
  • denedim fakat daha fazla özelliği olan bişey olsun istiyorum.Aile kurma gibi bi özellik olabilir.Fable 3 var ama ondada krallığı yönetme seçenekleri yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIMASTERII

denedim fakat daha fazla özelliği olan bişey olsun istiyorum.Aile kurma gibi bi özellik olabilir.Fable 3 var ama ondada krallığı yönetme seçenekleri yok
    aile kurmak derken krallık kurmayı kasdediyorsan mount & blade'de böyle bir özellik var
  • öyle basit şekilde değil velihaht prens , prenses tarzı
  • quote:

öyle basit şekilde değil velihaht prens , prenses tarzı
    Daha çok stratejiye kaçıyor, ama Crusader Kings 2 istediğin türden bir oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kyrafionn

Daha çok stratejiye kaçıyor, ama Crusader Kings 2 istediğin türden bir oyun.

Alıntıları Göster
    Sims 3 medieval
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.C

Sims 3 medieval

Alıntıları Göster
    Crusader Kings 2 stratejisi güzel fakat rpg değil.Sims Medieval da güzel fakat onda savaş yok.
  • quote:

mount & blade'de böyle bir özellik var.prensesler ile evlenebiliyorsun ama çocuk falan yapamıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: I-Cybie

quote:

mount & blade'de böyle bir özellik var.prensesler ile evlenebiliyorsun ama çocuk falan yapamıyorsun.

Alıntıları Göster
    Bende velihaht tarzı bişeyler fln olsun istiyorum örneğin babadan oğlu geçen saltanat sistemi
  • quote:

Bende velihaht tarzı bişeyler fln olsun istiyorum örneğin babadan oğlu geçen saltanat sistemi

Alıntıları Göster
    Maalesef Bu Önerilerden Başka Böyle Bir Oyun Yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mellon06

Maalesef Bu Önerilerden Başka Böyle Bir Oyun Yok

Alıntıları Göster
    o zaman teşekkür ederim
  • quote:

o zaman teşekkür ederim

Alıntıları Göster
    Fable 3
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akbaba89

Fable 3

Alıntıları Göster
    Fable 3'te krallıkla ilgili fazla seçenek yok :S
  • quote:

Fable 3'te krallıkla ilgili fazla seçenek yok :S

Alıntıları Göster
    Bi oyun vardı unuttum ya gelince yazarım istediğin gibiydi küçükken keşfetmiştim grafiklerden pek birşey bekleme ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jinnet

Bi oyun vardı unuttum ya gelince yazarım istediğin gibiydi küçükken keşfetmiştim grafiklerden pek birşey bekleme ama

Alıntıları Göster
    yazarsan sevinirim, teşekkür ederim
  • quote:

yazarsan sevinirim, teşekkür ederim

Alıntıları Göster
    İlerde Game of Thrones'in oyunu çıkacak belki istediğin özellikleri onda bulabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Colibri.

İlerde Game of Thrones'in oyunu çıkacak belki istediğin özellikleri onda bulabilirsin.

Alıntıları Göster
    Mount and Blade
  • quote:

Pardon? Game Of Thrones'un strateji oyunu çıktı. RPG oyunuda zaten senaryo bazında ilerliyor ve kralı yönetmiyor nerden duydun bunu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wooksup

quote:

Pardon? Game Of Thrones'un strateji oyunu çıktı. RPG oyunuda zaten senaryo bazında ilerliyor ve kralı yönetmiyor nerden duydun bunu?

Bi aralar Onun RPG'si çıkacak diyolardı hatta Skyrimle karşılaştırma cürretinde bulundular yanlışmı hatırlıyorum? Biraz araştırayım

Edit:http://oyungezer.com.tr/haberler/1-yeni-oyunlar/7755-game-of-thrones-rpgden-ilk-trailer-karsinizda Burdan bakabilirsin. Bu arada Nights Watcher mışız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Colibri. -- 25 Nisan 2012; 22:19:05 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.