Şimdi Ara

kpss tarih sorularından korkuyorum :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • lisans düzeyinde sınava gireceğim. türkçe coğrafya anayasa tamam ama tarih beni çok korkutuyor :( osym nin sorduğu soruları yakalayabilen yada çıkabilecek soruları kitap haline getiren bir yayın evi yokmu?

• hocam bildiğim kadarıyla yargı yayınlarının türkiye geneli denemeleri en zor sınavlar istersen onları çözmeye çalış
  • nerden bulabilirim yargının sınavlarını?
  • Aylin Arıcan'ın Uzman Kariyer Yayınlarından cıkan 2 tane kitabı var
    biri normal konu anlatımlı + soru bankası tek kitapta , 2.cisi hepsi cözümlü soru bankası
    özellikle 2.cisini tavsiye ederim soru cozerek ve cozumleri okuyarak öğreniyorsunuz zaten kitabın ismi öğreten soru bankası
    1.kitap diğer kitaplardan cok farklı degil ama bosluk doldurma ve dogru yanlıs alıstırmaları var
  • kpss setleri satan kitapçılarda yayın evlerinden bulabilirsin heralde. arkadaşın da dediği gibi uzman kariyerde iyidir ama diğer yayınları bilemiycem fikrim yok onlar hakkında
  • bugün kitapçıları gezdim ve birçok deneme sınavı yaprak test buldum. Yargı yayınlarıda vardı ama üzerinde hep önlisans yazıyor. Lisans ibaresi yok ön lisans tarih sorularına çalışsam nasıl olur? arasındaki fark nedir ki?
  • galiba önlisans soruları lisans sorularına göre biraz daha yüzeysel lisans sınavına gireceksen lisans için hazırlanan kaynaklara çalışmanda fayda vardır sonuçta konular aynı ama seviyeler farklı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ygs 2014 Türkçe eser sorusu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kesinlikle önlisans soruları daha basit ve yüzeysel
    nerede oturuyorsunuz ?
    lisans icin olan kitaplarda hicbirsey yazmaz sadece kpss yazar, internetten alısveris yapma imkanınız varsa birçok sitede bu kitaplar var pegem.net mesela
  • iyi çalışmalar

murat-ihtiyaç ve datanın tarih sorularını çöz+6000 soruluk fotokopi var(ankaradaysan ykm nın arkasında ptt yanında fotokopici var) ordan temin edebilirsin 6000 soruluk piyasadaki tüm sorular bunların hepsini çöz tarihten 25 sorun cepte..kal salıcakla
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkan_pp.1

iyi çalışmalar

murat-ihtiyaç ve datanın tarih sorularını çöz+6000 soruluk fotokopi var(ankaradaysan ykm nın arkasında ptt yanında fotokopici var) ordan temin edebilirsin 6000 soruluk piyasadaki tüm sorular bunların hepsini çöz tarihten 25 sorun cepte..kal salıcakla

kardeş ankarada değilim ama bana bu iyiliğii yaparsan çok duamı alırsın. tarihten 25 soruyu cebe alabilsem benden keyiflisi olmaz. Bu kpss benim son şansım

pm attım sana
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.