Şimdi Ara

KPSS puanı hakkında düşünceniz,

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

4 yıllık SOSYAL BİLGİLER ÖĞRETMENLİĞİNİ bitiren biri için

KPSSP3 73
    KPSSP10 75

gibi bir puan sizce nasıl. düşüncelerinizi yazarsanız çok sevinirim

Saygılarımla,

• birde bu 2008 SOSYAL BİLGİLER TABAN PUANLARI ne zaman açılır bilgi varmıdır webde biraz araştırdım ama anlamadığım bir konu olduğu için net bir bilgi bulamadım

Cevaplar için şimdiden teşekkürler arkadaşlar

Saygılarımla,
  • imkansız
  • quote:

Orjinalden alıntı: byLiLattah

Merhaba

KPSSP3 73
    KPSSP10 75

Saygılarımla,

kpss10 puanı iyi atanmak için ama sosyal bilgiler öğretmenliğine ne kadar kontenjan ayırırlar onu bilemiyorum biraz da o bölümden mezun olanların sayısıyla oranlamak lazım. ben iktisat mezunuyum aldığım puan kpss3 77 sizce nasıl?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cultus

quote:

Merhaba

KPSSP3 73
    KPSSP10 75

Saygılarımla,

kpss10 puanı iyi atanmak için ama sosyal bilgiler öğretmenliğine ne kadar kontenjan ayırırlar onu bilemiyorum biraz da o bölümden mezun olanların sayısıyla oranlamak lazım. ben iktisat mezunuyum aldığım puan kpss3 77 sizce nasıl?

ardahan,ağrı gibi doğu bölgelerine girersin
  • 363 sosyal kadrosuna göre ... üzgünüm dostum :(
  • quote:

birde bu 2008 SOSYAL BİLGİLER TABAN PUANLARI ne zaman açılır bilgi varmıdır webde biraz araştırdım ama anlamadığım bir konu olduğu için net bir bilgi bulamadım

Cevaplar için şimdiden teşekkürler arkadaşlar

Saygılarımla,

2008 Şubat ayı için Taban puan 80 olarak gözüküyor. 170 kişi atancakmış. Varsa son atamaların bilgileri paylaşan olursa ben de sevinirim. Tercihler için yardımı dokunur.

Tercihleri yapmadım daha ne yazsam acaba ya. Coğrafya öğr. mi Sosyal Bilgiler öğr. mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V_lkan -- 29 Temmuz 2008; 18:00:25 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hangi kpss türüne göre atanıyor öğretmenler?
    Bende girdim ama kpps a dan en yükseği o kadar tür içinden 71
  • öğretmenler kpss10 puan türüne göre atanıyor.

75 kpss10 puanı ile sosyal bilgiler öğretmeni olmak imkansız. 2008de 75 alan sosyalci kpss2009 da bile zor atanır. şaka değil ona göre çalışın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cLk -- 29 Temmuz 2008; 18:03:18 >
  • Hukuk ve ingilizce önemli idi benim için... bunlarda da istediğim neti alamadım pek.. öylesine girmiştim.... çok lanet bu sınav bu kpss ..Allah düşürmesin muhtaç etmesin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 29 Temmuz 2008; 19:17:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

Hukuk ve ingilizce önemli idi benim için... bunalr da da istediğim neti alamadım pek.. öylesine girmiştim.... çok lanet bu sınav bu kpss ..Allah düşürmesin muhtaç etmesin..

Valla ne yapsak ne etsek karşımıza çıkacak gibi. Hayırlısıyla bu sene Üniversiteye yerleşiyorum ama Eylül'de Kpss'ye gircem lise düzeyinde. Olmassa 2 sene sonra tekrar. Olmassa üniversite mezunu olduktan sonra tekrar. Kurtuluş yok gibi.

Dayıma söyleyim de Hollanda'dan kız falan ayarlasın da oraya gideyim bari, burda bir şey olacağımız yok.

• İngilizce öğretmenleri kaçla atanıyor bilen varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: fasilgibi

İngilizce öğretmenleri kaçla atanıyor bilen varmı?

Dostum 2008 Şubat ayına göre konuşuyorum.

İngilizce Öğretmenliği Taban Puan:69 Kontenjan:492
  • quote:

Orjinalden alıntı: V_lkan

quote:

Orjinalden alıntı: fasilgibi

İngilizce öğretmenleri kaçla atanıyor bilen varmı?

Dostum 2008 Şubat ayına göre konuşuyorum.

İngilizce Öğretmenliği Taban Puan:69 Kontenjan:492

Eyvallah.
  • quote:

Merhaba

KPSSP3 73
    KPSSP10 75

Saygılarımla,

hacı puanın düşük her ikisi de
    sos bu sene 400 küsur alacak geçen senenin nerdeyse yarısı sizden mezun da 15000 civarında o yüzden atanman imkansıza yakın
    üzgünüm ama gerçek bu

aşağıdaki bilgileri meb in sitesinden aldım

NOT: 1- Alanlar bazındaki taban puanları, 2008 yılı KPSSP10 sonuçları ÖSYM'ce açıklandıktan sonra Bakanlıkça yapılacak çalışma sonucunda belirlenecektir.

2- 2008-2 Öğretmenlik İçin Başvuru ve Atama Kılavuzu; başvuruların alınmaya başlanacağı 05 Ağustos 2008 tarihinden önce Bakanlığımızın http://personel.meb.gov.tr adresinde yayınlanacaktır.

edit: link eklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miraculous -- 30 Temmuz 2008; 2:38:39 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.