Şimdi Ara

KPSS-ÖNLİSANS'A HAZIRLANANLAR.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
106
Cevap
0
Favori
18.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bölümde önlisans olarak hazırlananlar başlığı görmedim ve öncülük etmek istedim.

KPSS önlisans hakkında bilgiler;

Başvuru tarihleri: 31 Mayıs 2010-02 Temmuz 2010(Sitede yazıyordu sonradan silmişler,değişebilir)

Sınav tarihi (önlisans): 26/09/2010'dur

Başvuru yerleri: ÖSYM Sınav Merkezi Yöneticilikleri,Ortaöğretim Kurumları(LİSELER),www.osym.gov.tr

Sınav ücreti : 35 TL dir.

2008-KPSS Ortaöğretim/Önlisans: Sonuçlara İlişkin Sayısal Bilgiler

____________________________________Aday sayısı(Kişi)
    ÖNLİSANS GENEL YETENEK________________361,696
    ÖNLİSANS GENEL KÜLTÜR_________________360,707
    -----------------------------------------------------------------------
    ORTAÖĞRETİM GENEL YETENEK____________1,386,714
    ORTAÖĞRETİM GENEL KÜLTÜR_____________1,384,488

Katılacak arkadaşlar burada görüşlerini,çalışma stratejilerini ve yararlandığı kaynakları belirtirse hepimiz için yararlı olacaktır diye düşünüyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murderuo -- 20 Nisan 2010; 2:22:32 >

• Sınav tarihi 26-09-2009'mu
  • Düzeltildi.Gecenin köründe ne bekliyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: murderuo

Düzeltildi.Gecenin köründe ne bekliyorsun

Özürdilerim.
  • bende önlisans şimdilik
  • Bilgi için teşekkürler
  • Ben şimdi ortaöğretim olanına katılmak istiyorum. Bu başlığı takip etmek de fayda var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende kısmetse bu sene sınava girmeye niyetlendim. Uzun bir aradan sonra dersliklere geri döndüm :) Kursa yazıldım , şimdilik daha yolun başındayız ama özellikle meslek lisesi bilgisayar bölümü mezunu olduğum için bir çok konuda (tarih,coğrafya,türkçe) normal lise ve süper lise mezunu öğrencilerden bilgi açısından daha geride olduğumu biliyorum. Bu konuda önerebilceğiniz bir çalışma sistemi veya bir taktik var mı acaba ? Özel bir nedenden ötürü bu seneki sınavdan çok yüksek puan elde etmem gerekiyor. Extra olarak , tavsiye edeceğiniz alanım içi veya dışı memurluk görevleri nelerdir acaba ?

şimdiden teşekkürler.
  • arkadaşlar ortaöğretim sorularıyla önlisans soruları farklımı aynımı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _DesertEagLe_

arkadaşlar ortaöğretim sorularıyla önlisans soruları farklımı aynımı ?

Evet farklı. Bu linkten 2008 Ortaöğretim ve Önlisans sorularına bakabilirsiniz
  • bende önlisans mezuunuyum , bu sene ikinci üniversiteye başladım 4 yıllık , oku oku çok sıkıldım fakülteden mezun olmama 3.5 sene var bende bu sene tekrar kpss ye önlisans mezunu olarak gireceğim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangerous

quote:

arkadaşlar ortaöğretim sorularıyla önlisans soruları farklımı aynımı ?

Evet farklı. Bu linkten 2008 Ortaöğretim ve Önlisans sorularına bakabilirsiniz

Çok saol kardeş ben ortaöğretimle önlisans soruları aynı zannediyordum ama farklıymış.Bide biliyoruz diye geziyoruz ortalıkta

• quote:

Çok saol kardeş ben ortaöğretimle önlisans soruları aynı zannediyordum ama farklıymış.Bide biliyoruz diye geziyoruz ortalıkta

Rica ederim nedemek , sadece bildiğim birşeyi paylaştım sizinle. Siz de kendinize bu kadar yüklenmeyin Giriyonuz mu bu sene KPSS ye
  • bende önlisans mezunu olarak kpss gireceğim beni baya zorlamaya başladı sizin çalışmalar nasıl gıdıyor?
  • Yaklaşık 6 ay gibi bir süre kaldı ve derslere iyice asılmak lazım. GY bölümü beni oldukça zorluyor.
  • Bende gireceğim önlisanstan.

Benim yapamadığım kısım yalnızca tarih.Onada yazarak çalışacağım össden sonra.
  • ben de gireceğim. gy kadar gk'de çok önemli
  • aynen genel yetenek te matemetik eleyici kısım olacak çünkü çok fazla kısı gırecek ama herkes matemetik yapamaz.
  • slm arkadaşlar bende önlisans olarak sınava giricem herkes çalışmaya başlamış herhalde Allah herkese yardım etsin sıkılmadan çalışmak çok zorr....
  • bi yere girmek için ortalama kac soru yapmak lazım ortaögrtim kpss de
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.