Aynı olay polislik sınavında da olmuştu.Cemaat din iman diyor ama kul hakkı yiyor.Kesinlikle sınavda kopya çekildi.
adamların sızmadığı bir bizim ev kaldı.
inansak ne olur inanmasak ....
O kadar salak adamlar değil. Sanmıyorum öyle 1000lerce kişiye soruları dağıtacaklarını. Eğer çaldılarsa soruları, sadece 3-5 adama vermişlerdir. Onlar da full çekme iddiası olan özel adamlardır.
4 kisi inanmiyorum demis full ceken 20 kisi birbirleriyle kardes, akraba cikmisTi. Bu 4 kisi bunlarin sinava hep beraber calistigina inaniyor galiba. Koyundan farkimiz yok yemin ediyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: ithal_et
4 kisi inanmiyorum demis full ceken 20 kisi birbirleriyle kardes, akraba cikmisTi. Bu 4 kisi bunlarin sinava hep beraber calistigina inaniyor galiba. Koyundan farkimiz yok yemin ediyorum.
daha öncede örneği var arkadaşlar bu ilk olay değil ki 2009 PMYO(polis meslek yüksekokulu) sınav soruları da cemaatin olan feza kolejinde çalınıp dağıtıldı bu zihniyetle daha çoook sorular çalınır erkenekon bu eme eme bitirdi bizi
quote:
Orijinalden alıntı: ToffieBoi
O kadar salak adamlar değil. Sanmıyorum öyle 1000lerce kişiye soruları dağıtacaklarını. Eğer çaldılarsa soruları, sadece 3-5 adama vermişlerdir. Onlar da full çekme iddiası olan özel adamlardır.
Niye 3-5 adama versinler ki , adamların amacı 3-5 kişi değil... yüzlerce kişiyi devlet kurumlarına sızdırmak , zaten 3-5 kişi sızdırmak isteseler kopya olmadan da kafaları zehir gibi çalışan yandaşları var onları alırlar..
Buradaki amaç sınavı kazanamayacak kadar SALAK , ancak bunların düşüncelerine ölümüne kadar bağlı olan yandaşlarını devlet kurumlarına sokmaktır.
2009 yılında 5 net yapan adamın 2010 yılında 120 net çıkarmasını kimse akılla mantıkla açıklayamaz... bu adamlara sınav soruları önceden ulaştırılmasa bu netlerin imkanı yoktur.
Ayrıca bu olaylar çıktıktan sonra sınavın iptal edilmesi de saçma olur , çünkü hakkı ile çalışıp iyi puan alan binlerce insan var , o insanların emeklerini heba etmeye gerek yok.. Madem ki sınavda çürük var , devlet olarak o çürükleri ayıklayacaksın....!!!
Sınav iptal olsun diye yaygara yapanların çoğunluğu sınavda düşük puan alanlardır...
Tabii ki inanıyorum. Ortaya sürülen belgeler de bunu gösteriyor. Hatalı soruları bile doğru yapıp full çekmişler helal olsun.
Bu apaçık ortadadır. Liseyi dışarıda okurken, cemaat yurduna giden ama cemaatle ilgisi olmayan arkadaşlarım vardı. Onlar da söylerdi, polislik sınavı öncesi yandaş öğrencilere soru ve cevapların dağıtıldığını. Bunları herkes biliyor. Düşünün ÖSS'de cemaat dershanesi olarak bilinen bir dershaneden her sene 100lerce birinci ikinci üçüncü vesaire çıkıyor. Bu bir tesadüf mü veyahut cemaat öğrencileri diğer öğrencilerden daha mı zeki. Evet, bunları herkes biliyor ama ortada öyle büyük bir güç ve kadrolaşma var ki kimse ortaya çıkaramıyor. Bir de kul hakkından bahsederler. Yazık değil mi asıl emek harcayan öğrencilere. Bu şahsiyetler anca dini kullanıp, insanları sömürürler. KPSSnin iptal olması en makulüdür. Ve evet KPSS'de kesinlikle kopya çekilmiştir. Bir de şöyle bir şey var. Kendini riske atmak istemeyen bazı uyanık öğrenciler de 110 nette falan bırakmışlar sınavı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme