üniversiteye gidecem. başvuru yaparken bulunduğum şehri yazdım mecburen. şimdi değiştirmem mümkünmü giriş yerimi??? ...
quote:Orijinalden alıntı: Weightless az önce girdim ösym ye değiştirilme tarihi geçti diyor sanırım değişmez . vay arkadaş ne saçma sistem ya. araya gitti para...
quote:Orijinalden alıntı: @rd@ quote:Orijinalden alıntı: Weightless az önce girdim ösym ye değiştirilme tarihi geçti diyor sanırım değişmez . vay arkadaş ne saçma sistem ya. araya gitti para... kpss den umudun varsa gel gir bu arada üniversite hayırlı olsun nereyi hangi bölümü kazandın
quote:Orijinalden alıntı: Weightless quote:Orijinalden alıntı: @rd@ quote:Orijinalden alıntı: Weightless az önce girdim ösym ye değiştirilme tarihi geçti diyor sanırım değişmez . vay arkadaş ne saçma sistem ya. araya gitti para... kpss den umudun varsa gel gir bu arada üniversite hayırlı olsun nereyi hangi bölümü kazandın umut fakirin ekmeğiydi ama yola verecek param yok malesef. trakya üni. makine mühendisliği kazandım dostum:) ...
quote:Orijinalden alıntı: @rd@ quote:Orijinalden alıntı: Weightless quote:Orijinalden alıntı: @rd@ quote:Orijinalden alıntı: Weightless az önce girdim ösym ye değiştirilme tarihi geçti diyor sanırım değişmez . vay arkadaş ne saçma sistem ya. araya gitti para... kpss den umudun varsa gel gir bu arada üniversite hayırlı olsun nereyi hangi bölümü kazandın umut fakirin ekmeğiydi ama yola verecek param yok malesef. trakya üni. makine mühendisliği kazandım dostum:) ... ooo iyisin ya ha yine
quote:Orijinalden alıntı: Weightless quote:Orijinalden alıntı: @rd@ quote:Orijinalden alıntı: Weightless quote:Orijinalden alıntı: @rd@ quote:Orijinalden alıntı: Weightless az önce girdim ösym ye değiştirilme tarihi geçti diyor sanırım değişmez . vay arkadaş ne saçma sistem ya. araya gitti para... kpss den umudun varsa gel gir bu arada üniversite hayırlı olsun nereyi hangi bölümü kazandın umut fakirin ekmeğiydi ama yola verecek param yok malesef. trakya üni. makine mühendisliği kazandım dostum:) ... ooo iyisin ya ha yine fena değilim ya:) bi alex değil ama yani ...