|
arkadaşlar diyelim ben bir yere yatay geçiş başvurusu yaptım ve kabul edildim. korona tedbirleri gereği, başvuruyu online ortam üzerinden yaptım ve belgeleri okulumdan pdf şeklinde alıp, başvuracağım yere gönderdim. bu belgelerin hepsinin üstünde, imza kaşe mühür vs. ne gerekiyorsa onlar bulunmakta. kayıt için, bu belgelerinin aslının yüz yüze bir şekilde teslim edilmesi gerekiyormuş. Aslı tam olarak ne demek oluyor ? yani ben bu sisteme yüklediğim belgelerin, çıktısını alıp götürsem bu aslı sayılıyor mu yoksa illa ıslak imzalı bir şekilde eski okulumdan mı almam gerekiyor ? e-imza dedikleri olay bu pdflerin üzerinde imzalar mı oluyor bilmiyorum ama eğer o ise, pdfler de e-imza var zaten. Çıktısını alıp versem, sıkıntı olur mu ? 2 gün kayıt süresi vermişler. Ben eski okuluma gidip, ıslak imzalısını alıp, yeni okula kayıt yaptırmaya gidene kadar 2 gün biter zaten. Baya sıkıntıya sokar beni. Bu yüzden merak ettim. okulu ara sor demeyin, tek bir yer için değil birden fazla yere başvurdum. Hangi birini arayayım. |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

Hızlı