Bildirim
KPSS DE PROBLEM

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
UPPPP ACİL ! -
benim arkada da tercih etmediği halde izmir çıkmış -
quote:
Orijinalden alıntı: β
benim arkada da tercih etmediği halde izmir çıkmış
hocam nolcak şimdi normalde böyle bişe olabılıyor mu ? -
upp -
quote:
Orijinalden alıntı: LazqopaT61
quote:
Orijinalden alıntı: β
benim arkada da tercih etmediği halde izmir çıkmış
hocam nolcak şimdi normalde böyle bişe olabılıyor mu ?
mecbur istanbula gideceksiniz,olup olmama konusunda da bilgi yok -
hay ben böyle işin saolun hocam tşkrler -
uhh aynısı bana oldu sakarya iken istanbul çıktı şartmı oraya gitmek aldıramıyozmu. zaten zar atmaya gidecez bide 100 kağıt masraf çekmeyelim, gitmesin haybeye. -
mecburi.. 1 hafta kalan bir sınavın sınav kitapçıkları belgeleri vs de sizin adınıza düzenleniyor.. bu süreç ve değişim vs 1 haftayı aşar sanırım.. ayrıca kontenjanlar dolduysa çok daha da zor.. -
Güncel -
quote:
Orijinalden alıntı: myrecep
uhh aynısı bana oldu sakarya iken istanbul çıktı şartmı oraya gitmek aldıramıyozmu. zaten zar atmaya gidecez bide 100 kağıt masraf çekmeyelim, gitmesin haybeye.
aynen hocam bende sakarya iken istanbul çıktı lanet olsun ya kocaeli düzce çıksa neyse tercihlerde sakarya adapazarı sakarya hendek var ama istanbul ümraniye çıkıyo sınav sabah nasıl yapcam bilmıyorum yada girmicem gibi -
şifrenizi bilen biri değiştirmiş olabilir mi sınav tercihinde mesela benim 1. tercihim ilçem 2. tercihim ilimdi bana 1. tercih ilçe geldi -
quote:
Orijinalden alıntı: Weightless
şifrenizi bilen biri değiştirmiş olabilir mi sınav tercihinde mesela benim 1. tercihim ilçem 2. tercihim ilimdi bana 1. tercih ilçe geldi
giriş bilgileini kontrol etsin.. görür zaten değiştiyse tercihleri.. ama hani x ildesin/ilçedesin ama dolmuş kontenjan, 2. tercihin de dolmuş o zaman sanırım yakın illere kura gibi birşey yapıyorlar yada müsaitlik durumuna göre.. ki bence böyle olduğu için istanbul çıkmıştır.. -
quote:
Orijinalden alıntı: photo_canon1
quote:
Orijinalden alıntı: Weightless
şifrenizi bilen biri değiştirmiş olabilir mi sınav tercihinde mesela benim 1. tercihim ilçem 2. tercihim ilimdi bana 1. tercih ilçe geldi
giriş bilgileini kontrol etsin.. görür zaten değiştiyse tercihleri.. ama hani x ildesin/ilçedesin ama dolmuş kontenjan, 2. tercihin de dolmuş o zaman sanırım yakın illere kura gibi birşey yapıyorlar yada müsaitlik durumuna göre.. ki bence böyle olduğu için istanbul çıkmıştır..
büyük ihtimal.
sınav yerinizi değiştiremezsiniz.
boşuna ugraşmayın. -
quote:
Orijinalden alıntı: makovad
ben bu devletın osymnın aq vanda dagda askerlık yapıyorum van tercıhım var bır bakıyorum sanlıurfa cıkmıs bana ben nasıl gıdecem vanın dagından ınıp merkeze gıtmek ıcın bıle bır suru ugras verılıyor urfaya nasıl gıdeyım.. Allah belalarını versın..
Aynen Kardeşim snn işinde zor bende sakaryadan istanbul ümraniye cıktı nasıl gıtcem bılmıyorum yer bılmem yordam bılmem sabah 9 a nasıl yetıscem bir ton masraf -
quote:
quote:
ben bu devletın osymnın aq vanda dagda askerlık yapıyorum van tercıhım var bır bakıyorum sanlıurfa cıkmıs bana ben nasıl gıdecem vanın dagından ınıp merkeze gıtmek ıcın bıle bır suru ugras verılıyor urfaya nasıl gıdeyım.. Allah belalarını versın..
Aynen Kardeşim snn işinde zor bende sakaryadan istanbul ümraniye cıktı nasıl gıtcem bılmıyorum yer bılmem yordam bılmem sabah 9 a nasıl yetıscem bir ton masraf
sastım kaldım madem boyle bırsey yapıyorlar zamanında soyleseler buyuk bır ıle yazsalar ankara mesala ne umduk ne bulduk 2 gundur dusunuyorum komutanlara bıle soyledım adamlar agrı elazıg olsa yakın ıle vermıs olsalar albay kendı aracıyla goturecek ama oda yok pufff
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
Aynen Kardeşim snn işinde zor bende sakaryadan istanbul ümraniye cıktı nasıl gıtcem bılmıyorum yer bılmem yordam bılmem sabah 9 a nasıl yetıscem bir ton masraf
sastım kaldım madem boyle bırsey yapıyorlar zamanında soyleseler buyuk bır ıle yazsalar ankara mesala ne umduk ne bulduk 2 gundur dusunuyorum komutanlara bıle soyledım adamlar agrı elazıg olsa yakın ıle vermıs olsalar albay kendı aracıyla goturecek ama oda yok pufff
ben giremicem galiba yazık olcak
-
quote:
ARKADAŞLAR TERCİH YERİM BURSADA İKİ İLÇE AMA BENDE ÇIKAN YER İSTANBUL NASIL OLUYOR BU İŞ ?
yuh diyorum ya nasıl olmuş o hocam öyle şilayet et bence durma ya yakında komşu ülkeyede verirler -
Sectiğiniz ilçe/il kontenjan dolması durumunda yada 500 kişilik sınıra gelmemesi durumunda bölge merkezlerine sınav yeri atılıyor sanırım. aleste basıma gelmıstı. -
quote:
quote:
quote:
quote:
ben giremicem galiba yazık olcak
zaten bız sınava gırmeyelım adamları daha rahat gırsın dıye yapıyorlar..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X