Şimdi Ara

KPSS 2011 ile ilgili bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aklınızda hiçbir soru işareti kalmasın diye konuyu uzun ve açık bir şekilde yazacağım....

2010 Lisans Mezunuyum

2011 KPSS başvurumu yaparken çok aptalca bir hata yaptım ve bu sene sadece a grubu ve öğretmenlik atamaları olduğunu unutup(nasıl unuttum bende bilmiyorum) sadece cumartesi sabah oturumundaki sınava girmek için başvurdum(Genel yetenek-Genel Kültür)yani alan bölümlerimin olduğu sınavlara girmeyeceğim.......ayrıca 2010 kpss sınavına girdim düz memurluk için tercihler yaptım fakat olmadı

benim amacım kendi alanımdaki meslekleri değilde düz memurlukları zorlamak...

sizden bu konuda şu bilgiyi almak istiyorum

çift yıllarda(2010,2012,2014 vs...) lisanslar için a grubu-öğretmenlik ve düz memurluk (sanırım b grubu oluyor) tek yıllarda ise lisans için a grubu ve öğretmenlik sınavlarının olduğunu biliyorum....

bu; bu sene kpssp3 puanıyla atama yapılmayacak demek mi oluyor?....eğer yapılırsa da benim 2010 p3 puanını baz alarak mı tercih yapmam gerekecek ?(yani 2011 p3 puanımın bir geçerliliği olmayacak mı?)

ve sadece genel kültür ve yetenek sınavlarına girerek a grubundan tercihler yapabilir miyim?...yapabilirsen hangi kurumlardan ve hangi puan türlerinden yapabilirim?

• çift yıllar, uzmanlık denilen (mali kont-denetmen-vs vs ) ve ögretmen atama sınavlarııdır.
    tek yıllar genel kadro sınavlarıdır.
    bazı kurumlar çiftide sayar alım yaparken (2010 ve 2011 kpss p3 türü ile.... )
    ve 2 yıl gecerliligi vardır.
    ilanda yazar zaten, 2010-2011 kpss p3 diye belirtir.

a grubundan tercih yapman verilen ilanın içerigine baglı, tutar gümrükçü alırken p3 derse gereksiz olur. ama genelde
    brans sınavlı puanlardan alınır.
  • ben özet geçeyim tek yılın p3 puanıyla sadece polislik için başvuru yaparsın başka işine yaramaz ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fizisyen

çift yıllar, uzmanlık denilen (mali kont-denetmen-vs vs ) ve ögretmen atama sınavlarııdır.
    tek yıllar genel kadro sınavlarıdır.

bazı kurumlar çiftide sayar alım yaparken (2010 ve 2011 kpss p3 türü ile.... )
    ve 2 yıl gecerliligi vardır.
    ilanda yazar zaten, 2010-2011 kpss p3 diye belirtir.

a grubundan tercih yapman verilen ilanın içerigine baglı, tutar gümrükçü alırken p3 derse gereksiz olur. ama genelde
    brans sınavlı puanlardan alınır.

tam tersi olacak hocam.

tek yıllar, uzmanlık denilen (mali kont-denetmen-vs vs ) ve ögretmen atama sınavlarııdır.
    çift yıllar genel kadro sınavlarıdır
  • pardon ters yazmışım ya :))
  • Öncelikle iyi puan almaya bak ve sözleşmeli alımları takip et , bazı sözleşmeli alımlarda tüm kpss sınavları kabul ediliyor diye biliyorum.
  • yok geçmiyor eskidendi o ...

eskiden sözleşmeli alımlarında tek yıl isteniyordu ama artık hiçbir kurum tek yıl puanıyla alım yapmıyor ...

yukarda dediğim gibi sadece polisliğe yarar başka işe yaramaz alandan yada eğitimden girilmeyecekse bu senenin bir anlamı yok açıkcası ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sıralamalarla ilgili bir soru
    geçen yıl açıldı
    DGS Hakkında Küçük Bir Soru
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://ilan.memurlar.net/ilan/13427/ 4-4
    http://ilan.memurlar.net/ilan/13425/ 1-a

bilmiyosanız konuşmayın. insanlar yanlış yönlenmesin.
  • iyi de bunlar sözleşmeli değil a kadro müfettişlik alımı yani başvurduğunuz zaman direk atanmıyorsunuz tekrar sınava girmeniz gerek sen bana tek yılla 4/B ilanı bul özrümü de dilerim...

ayrıca p3 de istese kpss de alan temeli yapmadan kurum sınavında çakarsınız zaten....

sıralamaya girdiğinizde sınava kadar verilen süre alan çalışmaya yetmeyecektir çünkü her dersten sorumlu konu sayısı çok fazla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gollory -- 6 Haziran 2011; 14:46:00 >
  • yazmışım yukarda ama ters yazmışım bi arkadasta uyarmış haklı olarak.

tek yıllar uzmanlık kadroları

çift yıllar genel alımdır. demişiz.

2009 la temmuz atamasına basvuramazsınız.
    ama vergi denetmenligine basvurabilirsiniz

siz; hayır demişssiniz bende linkleri koymuşum. şimdide bana 4-b yi gösterin diyosunuz. 4-b genel kadrodur.
    diyede dahada açık yazıyım.
  • bana denildiğini sandım o yüzden savunmaya geçtim keşke alıntı yapsaydınız yazı direk bana olmuş...

birde arka arkaya yazınca sanki müfettişlik sözleşmeliymiş gibi bir hava oldu ...
  • neyse; olayı bağladıysak ne mutlu bize :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.