Şimdi Ara

kozmetikburada fırsatları (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
209
Cevap
10
Favori
12.199
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sanalpazar üzerinden sattığınız prima bezler niçin uygun fiyatlı değil örneğin aylık paketleri kargo dahil 50-55 Tl aralıgında satamaz mısınız bir satıcı 52,99 Tl den epeyce satış yaptı siz de böyle bir fiyat sunsanız sanal pazarın günlük ve anlık indirimleri ile güzel satış yaparsınız.
  • halilcc kullanıcısına yanıt
    Değerli müşterimiz,öneriniz için çok teşekkür ederiz.Konu hakkında ilgili kişilere bilgi verilecektir.
  • kozmetikburada.com.tr'den yeni bir ürün nailuty kuru oje..Suya dayanıklı ve 7 gün kalıcı kuru oje ile sizin ve sevdiklerinizin tırnaklarına eğlenceli ve şık bir hava katıyoruz.Bir göz atmanızda fayda var https://www.kozmetikburada.com.tr/index.php?route=product/search&search=oje
  • Merhaba; gilette stick artic ice vb 48 ml olan üründen tedarik etme sansiniz var mi acaba; jellerini swvmiyorum; ii calismalar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blackheart B kullanıcısına yanıt
    Değerli müşterimiz,bahsetmiş olduğunuz ürünün üretimi bulunmamaktadır.bu yüzden tedarik edilmesi açıkçası pek mümkün değildir efendim.
  • Hocam koltukalti ter emici varmi elinizde

• komikadam kullanıcısına yanıt
    Efendim ürün stoklarımızda bulunmamaktadır.
  • tek kelime ile n11 in lider dükkanı on numara beş yıldız
  • calculus07 kullanıcısına yanıt
    Değerli Müşterimiz;Güzel dilekleriniz için teşekkür eder size daha iyi hizmet verebilmek adına her geçen gün daha çok çalıştığımızı bilmenizi isteriz.kozmetikburada iyi alışverişler diler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetk80

ozelden pm attım hocam ,ilgilenirsen sevinirim

Sen arkadaşlarına sms atıp sonra sms attim kanka diye de arıyorsundur kesin :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • deneyen oldumu bılmıyorumda farklı hesaplardan alsak mesaj atsak hedıye gonderıyorlarmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedom058

deneyen oldumu bılmıyorumda farklı hesaplardan alsak mesaj atsak hedıye gonderıyorlarmı ?

farklı hesaplardan aynı adrese sipraiş veririsen hepsini bi pakette hediyeleriyle yolluyo

• Farklı hesaplardan siparis gecmistik mesaj felan da atmadım hediyeleriyle geldi cidden sasırdım. Tebrikler ve tesekkurler kozmetikburada

• quote:

Orijinalden alıntı: AlphaScramble

quote:

Orijinalden alıntı: freedom058

deneyen oldumu bılmıyorumda farklı hesaplardan alsak mesaj atsak hedıye gonderıyorlarmı ?

farklı hesaplardan aynı adrese sipraiş veririsen hepsini bi pakette hediyeleriyle yolluyo

tessekkurler hocam
  • Her geçen gün çeşit sayımızı artırmak için çalışıyoruz.Birbirinden güzel rengarenk takı çeşitleri artık sitemizde.Alışveriş için hemen tıklayın:www.kozmetikburada.com.tr/bijuteri-takilar
  • Sitenizdeki oralb 3d proflex ürün bu

https://www.kozmetikburada.com.tr/agiz-dis-banyo-urunleri/agiz-dis-bakimi/dis-fircasi-agiz-bakim-cihazlari/dis-fircasi/oral-b-dis-fircasi-luxe-3dw-pro-flex-yumusak?sort=p.price&order=DESC

Gerçekte olan 3dproflex bu, kutunun üzerindede 3d yazıyor.

http://scene7.targetimg1.com/is/image/Target/14299853?wid=480&hei=480

Hangisi doğru ?

Ürünün 1 adet gerçek resmini rica ederim, ona göre alım yapacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayramses -- 21 Nisan 2015; 9:35:33 >

• bayramses kullanıcısına yanıt
    Efendim sitemize ait olmayan 2.linkteki ürün 3d white ürünüdür fakat bizim sitemizdeki pro flex ürünü oynar başlık özelliği sağlar.Bu iki ürün birbirinden farklı ürünlerdir.Ayrıca sitemizdeki ürünler stoklarımızda mevcuttur efendim siparişinizi verebilirsiniz.
  • Aynı adrese ancak farklı isimlerle ürün almıştım hediye gelmedi hatta n11 den yazmıştım aynı kişi olmadığı için gönderemeyiz dediler

• GokhanAtas kullanıcısına yanıt
    Efendim n11.com daki kullanıcı adınızı veya e-posta adresinizi öğrenebilir miyiz?Hemen kontrolünü sağlayalım efendim.
  • sipariş verir vermez kargo verildi diye mesaj geliyor hızlı işlemleriniz için tşkler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quentin -- 21 Nisan 2015; 11:27:46 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.