Şimdi Ara

Köylü,bakana ADSL ve MSN'yi sormuş. :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Erzincanda bir köye giden bakan Binali Yıldırım,yol,su ve elektiriğin olduğunu görür.Ancak köy ahalisinden biri yanına gelerek 'Bizim köye eydiesl(ADSL) lazım.'der.
    Bakan,bu köylüye ,ADSL'nin ne olduğunu sorunca şu cevabı alır:''sen ulaştırma Bakanı değil misin?Çok cahal kalmışsın.Sen biliyormusun,messenger diye bir şey var.Ben İsviçre'deki yeğenimle görüşüyorum''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXIST -- 8 Mart 2008; 12:15:12 >

• Köylerde internet cafeler var tabi artık o köyünde hakkı, emesen, eydiyesel, hatta sikaypi
  • Hehe

Süper!
  • Bakana kapak olmuş.

• Herkesin gözü böyle açık olsa ya
  • süper ya

Cahil bakan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beyaz Kartal -- 8 Mart 2008; 13:17:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence en doğal hakları...
  • pardon uplamışsınız siz :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXIST -- 8 Mart 2008; 13:21:43 >
  • 3kapak 1 tabak
  • Bakan Ulaştırma bakanı ama, dijital teknolojilerle, iletişimle ilgili en ufak bilgisinin olduğunu sanmıyorum..

Beni bakan yapsınlar, Trenleri kendim tasarlayacağım bi ekip kurup

Türkiyenin onbinlerce sorununu çözmessem bişi bilmiyorum
  • eğer bu gerçekse adam olana yeter köylünün geçridiği laf ama nerdee
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasanmerto

Bakan Ulaştırma bakanı ama, dijital teknolojilerle, iletişimle ilgili en ufak bilgisinin olduğunu sanmıyorum..

Beni bakan yapsınlar, Trenleri kendim tasarlayacağım bi ekip kurup

Türkiyenin onbinlerce sorununu çözmessem bişi bilmiyorum

İnternetide ucuzlatırsan o koltuğa oturduktan sonra burnun havaya kalkıp ne oldum delisi olmazsan oyum senindir Hoş bize sormuyorlar ya neyse.

• quote:

Orjinalden alıntı: warriour

Erzincanda bir köye giden bakan Binali Yıldırım,yol,su ve elektiriğin olduğunu görür.Ancak köy ahalisinden biri yanına gelerek 'Bizim köye eydiesl(ADSL) lazım.'der.
    Bakan,bu köylüye ,ADSL'nin ne olduğunu sorunca şu cevabı alır:''sen ulaştırma Bakanı değil misin?Çok cahal kalmışsın.Sen biliyormusun,messenger diye bir şey var.Ben İsviçre'deki yeğenimle görüşüyorum''

kaynak nedir acaba?

binali yıldırım eminim ki eydiesel in ne olduğunu biliyordur ve eydiesel kelimesini bir köylü de kullansa anlayabilecek kadar beyne sahiptir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: we_dream

quote:

Orjinalden alıntı: warriour

Erzincanda bir köye giden bakan Binali Yıldırım,yol,su ve elektiriğin olduğunu görür.Ancak köy ahalisinden biri yanına gelerek 'Bizim köye eydiesl(ADSL) lazım.'der.

kaynak nedir acaba?

binali yıldırım eminim ki eydiesel in ne olduğunu biliyordur ve eydiesel kelimesini bir köylü de kullansa anlayabilecek kadar beyne sahiptir.

kaynak zaman gazetesi bir haber yazısı

• İŞTE ERZİNCANLI HEMŞERİM
  • binali aldınmı cevabını
  • 1000ali kapak :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.