Şimdi Ara

köye gitmeden önce dizi tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2 haftalığına köye gidicem ve cok boş vaktim olucak bana dizi önerirmisiniz

izleyipte cok beğendiğim diziler : person of interest, prison break, breaking bad, mr.robot

arkadaşlar eski çağ temalı savaş dizilerinden pek hoşlanmadığımı söylemeliyim öncelikle(vikings gibi)

• Narcos

House of Cards

Mindhunters

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

"Tiffany: You are afraid to be alive. You're afraid to live. You're a conformist. You're a liar. I opened up to you and you judged me." - Silver Linings Playbook
  • Ozark
    The Punisher
    Daredevil
    American Vandal
    Fargo
    This Is Us

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Physicist_Emre

İzlemediysen lost.
    Netflix’in çerezlik dizilerinden altered carbon, stranger things falan olabilir bunlar kısa zaten.
    lost cidden anlatıldığı kadar güzelmi? herkes öneriyor da

Better call saul (bb beğendiysen bununla başla) ( avukatın hayatı anlatılıyor ama üstat mike diziye damgasını vurmuş)
    Blue Mountain State ( gençlik dizisi, futbol takımı,amerikan, üniversite eğlenceli bir dizi, bölümler 20dk zaten)

The Handmaid's tale ( Distopya, kitaptan uyarlama, doğurganlık sorunu var dünyada, bunun üzerine olaylar gelişiyor, distopyadan gelen karanlık ortamı güzel baya)
    The leftovers ( Bu da dünya nüfusunun bir kısmı ortadan kayboluyor, kalanlar ve hayatları işleniyor. Dram gizem yer yer fantastik. İzlediğim şeyleri bir daha izlemeyi sevmiyorum ama bunun bir kaç bölümünü arada açıp izliyorum tekrar tekrar)
    The lost room ( eski bir dizi eskiden izlemeiştim zaten, 6 bölümlük bir mini dizi hatta, güzeldir, adamın biri kızı ile bir otel odasına gidiyordu hatırladığım kadarıyla ve kızı odada kayboluyordu, kızını bulmaya çalışıyordu. Nesnelerin gücü var vs. zaten 6 bölüm yazdıkça spoiler oluyor.)
    This is us ( The Big Three. dizi tarihinin en baba (gerçek anlamda xd) karakterlerinden biri olan jack pearsonu tanımak için bile izlenir)
    Taboo ( tom hardy )

Dark ( netflix, alman dizisi, gene karanlık bir ortam var, her türden biraz biraz vardı dizide sanki, zamanda yolculuk ama back the future gibi değil, öneririm bu da baya güzeldi)
    OZ ( hapishane, pilot olarak denenen bir hapishane, 5-6 tane grup var, müslümanlar latinler zenciler aryanlar(?) ... suç, felsefe, psikoloji ve strateji)
    Sherlock
    Westworld ( eğlence için robotlardan kurulan bir dünya, acaba öyle mi)
    Rick and morty

Preacher ( fantastik, genesis diye bir şey var, bu vaizin içine giriyor, genesis denen şeyde ses(konuşma) ile istediği kişiye istediğini yaptırtma gücü)
    Peaky Blinders ( 1900 ingilteresi civarlarında geçiyor, bir suç ailesini anlatıyor mafya tadında)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psychedelic Reflection -- 22 Haziran 2018; 21:28:47 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ztealth kullanıcısına yanıt
    Bana göre gelmiş geçmiş en güzel dizidir. Konu, kurgu, oyuncular oldukça iyidir. Zamanında devrim yaratan bir diziydi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cobra Kai

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Yerli tavsiye de kabul ediyorsan Çukur tavsiye ederim

adli tıpçı olan seri katili canlandırıyolar manyak bir dizi bak pişman olmazsın

Kötü bir gerçek şüpheden yeğdir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.