Şimdi Ara

Köydeki Lanet (THE CURSE IN THE VILLAGE) - PC odaklı oyunumuz desteğinizi bekliyor.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Köydeki Lanet

"Korkuların, seni Kaderinle Yüzleştirir."
    Ekip:
    3D Modelleme & Tasarım
    -Soner Çakır

Programlama & Kodlama
    -Ahmet Uyanış Çevikkol
    -Soner Çakır

Senaryo & Ses
    -Soner Çakır

Konusu:
    Yıl 2015, bir yaz günü. Tuna iş iznini kullanarak Ordu Akkuş/Salman köyüne, tatile gider. Şehir yaşantısından azda olsa uzaklaşmaya, kafasını dinlemeye ve rahat bir köy havası almaktır aklındaki şey. Fakat köyüne vardığında köyünde kimse kalmamış herkezin ortadan kaybolduğunu farkeder. Tuna köyündeki evinin ve köyünün sıra dışı varlıklar tarafından ele geçirildiğini farkeder. Köyü ve insanları ele geçirip kendi bünyesine katan varlıklar, Tuna'yıda aralarına almak isterler. Fakat bu işin bu şekilde yürümeyeceğini ve buna bir son verilmesini anlayan Tuna sıradışı bir maceraya atılır. Garip olan ise en yakın arkadaşı Kudret, Tuna'dan önce o eve girmiştir ve Kudret , Tuna'ya diğer tarafından ulaşmanın yolunu bulmuş ve Tuna ile bir şekilde iletişime geçerek ona yol göstermektedir.

Oyunun Ordu Akkuşa bağlı bir köyde geçiyor, evet burası benim kendi köyüm ve birebir modelledim. Oyun Unity3D, 3dsmax, Mixcraft7, Photoshop 4'lüsü kullanarak geliştiriyoruz.
    Asıl mesleğim 3D Tasarım ve modellemedir. Oyun yapımına ilgim 6-7 yaşlarımdan beri vardır ve sonunda resmi ve orta büyüklükte bir oyun yapmaya başlamış durumdayım.
    Oyun içi modellerin %90 kadar bir kısmı tarafımdan çiziliyor, ses efektleri ve seslendirmeler ise %80 kadar bir kısmı tarafımdan yapılıyor.
    Oyun İngilizce, Rusçe ve TÜRKÇE dil desteğine sahip olacak ve Mobile, PC platforumlarında yer alacak. Karakter eslendirme işini ise biryerden sponsor yada bir destek bulabilirsem yaptıracağım, elimdeki imkanlar daha fazlasına izin vermiyor.

Oyun PC için: Windows Mağza, Steam, Blink, (eğer olursa) GOG, platforumlarında.
    Mobil için: Google Play Store, Windows Mobile Mağzası'nda satışa çıkacak.

Oyunun 2 aydır yapım aşamasında, gelen istekler doğrultusundada şuanki halini video kolajı hazırlayıp sundum.

Desteklerinizi, önerilerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum.
    Facebook sayfası:https://www.facebook.com/koydakilanet

Teşekkürler..

Not: videoda içeren,ses, model, harita gibi tasarım ve yerleştirmeler son halini almamıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyc -- 5 Eylül 2015; 22:24:32 >

• Gayet iyi görünüyor ama isim çok generic olmuş mesela Köyün Melaneti olsa daha iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TORU-NAGA

Gayet iyi görünüyor ama isim çok generic olmuş mesela Köyün Melaneti olsa daha iyi olur.

klasik ama akılda kalıcı birşeyler olsun istedik

ve merakımdan soruyorum,melanet nedemek?
  • Ben sahsen begendim, elinize emeginize saglik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezicioyuncu -- 5 Eylül 2015; 7:03:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: soneday

quote:

Orijinalden alıntı: TORU-NAGA

Gayet iyi görünüyor ama isim çok generic olmuş mesela Köyün Melaneti olsa daha iyi olur.

klasik ama akılda kalıcı birşeyler olsun istedik

ve merakımdan soruyorum,melanet nedemek?

Lanetin büyüğü
  • böyle şeyler görmek hoşumuza gidiyor kolay gele :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Köydeki Lanet'in İngilizcesi The Village Curse değildir, Curse in the Village'dir. Bence Köyün Laneti daha iyi bir isim olur, Curse of the Village yani.

Not: Sıradışı birleşk yazılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metroid -- 5 Eylül 2015; 22:31:59 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • web sitemiz yayına girdi
    www.koydekilanet.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.