Şimdi Ara

Köy Evime Mobil Sinyal Tekrarlayıcı Kuracağım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Mezarlıkta 4.5 g ve 60 mbps çeken hat evimde E çekiyor 0.2 mbps. Mezarlık bizden bi 1-2 rakım daha aşşağıdadır belkide daha az yani ben altta değilim teorik olarak o benim altımda ve o taraflara doğru bakınca dağ yok. Antende zaten çatıda olacak.

ANCAK EN ÖNEMLİ SORU köyümde mezarlığa gidip 4.5 g bandının hangısı olduğunu görebilirmiyim ? Ona göre o bantları destekleyen sinyal tekrarlayıcıdan alacağım. Teşekkürler.

• Mezarlıkta telefonunuz 4g çekiyorsa arama kısmındaki tuşlara *#0011# yazın en yukarına band yazıyor. (İphone'larda nasıl bilmiyorum )

Band1=2100Mhz Band2=1900Mhz Band3=1800Mhz Band6=800Mhz Band7=2600Mhz Band8=900Mhz (Tam emin değilim araştırabilirsiniz)

Köy Evime Mobil Sinyal Tekrarlayıcı Kuracağım (örnek resim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ap055 -- 15 Mayıs 2016; 1:10:20 >

• ap055 A kullanıcısına yanıt
    Bant20 ne oluyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam emin degilim yazdiklarimdan internetten bakabilirsiniz galiba yanlislik yaptim band20 800

• quote:

Orijinalden alıntı: ap055

Mezarlıkta telefonunuz 4g çekiyorsa arama kısmındaki tuşlara *#0011# yazın en yukarına band yazıyor. (İphone'larda nasıl bilmiyorum )

Band1=2100Mhz Band2=1900Mhz Band3=1800Mhz Band6=800Mhz Band7=2600Mhz Band8=900Mhz (Tam emin değilim araştırabilirsiniz)

Köy Evime Mobil Sinyal Tekrarlayıcı Kuracağım (örnek resim)

hocam bende çıkmadı kodu yazdım tlefon android one gm5 plus

• O kod galiba samsunglarda oluyor ama general mobilede nasıl bilmiyorum :/
  • Iyide sen öyle bişey kurduğunda başkası da kullanıcak.. Bu biraz gıcık bişey değil mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: vista1

Iyide sen öyle bişey kurduğunda başkası da kullanıcak.. Bu biraz gıcık bişey değil mi?

Banane :D
  • Maliyet ve ürün?

• quote:

Orijinalden alıntı: fahri1156

Maliyet ve ürün?

http://tr.aliexpress.com/item/Lintratek-LCD-Display-4G-LTE-Signal-Booster-1800MHz-70dB-Gain-GSM-Repeater-4G-1800MHz-Mobile-Phone/32602800851.html?spm=2114.010208.3.2.Km7Mbk&ws_ab_test=searchweb201556_7,searchweb201602_5_10037_10017_10021_507_10022_10032_10020_10009_10008_10018_10019,searchweb201603_7&btsid=fdf1d995-827e-463b-a205-90b6fc75e346

prime kullanıyorum biraz bilgili cana yakın bir erkek temsilci çıktı ilk kez yakın sorunu bende yaşamıştım dedi 0555 555 1234 diye bir nuymara verdi avea baz istasyonu bilmemne numarası burayı haftaiçi arayın hangi bantta olduğunuzu nasıl öğreneceğinizi size kesinlikle anlatılar dedi arayacam pazartesi ona göre uygun bantlı ürünü sipariş edecem.

• Madem size numara verdiler, onlardan asıl talebiniz 4G sinyalin bulunduğunuz yere ulaşması için baz istasyonu anten ayarlaması veya yeni baz istasyonu isteği olmalıdır. Operatörlerin yükünü üstlenmemek en iyisi. Yakın zamanda köylere 4.5G altyapısı için devlet fon desteği yapacağını açıklamıştı. Bu durumuda takip ederek BTK vs. kurumlara bulunduğunuz köyede yatırım için talepte bulunun. Bunları yatırımdan önce ihtiyaç olan yerleri liste haline getirip öyle yatırıma başlıyorlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Logic_Man

Madem size numara verdiler, onlardan asıl talebiniz 4G sinyalin bulunduğunuz yere ulaşması için baz istasyonu anten ayarlaması veya yeni baz istasyonu isteği olmalıdır. Operatörlerin yükünü üstlenmemek en iyisi. Yakın zamanda köylere 4.5G altyapısı için devlet fon desteği yapacağını açıklamıştı. Bu durumuda takip ederek BTK vs. kurumlara bulunduğunuz köyede yatırım için talepte bulunun. Bunları yatırımdan önce ihtiyaç olan yerleri liste haline getirip öyle yatırıma başlıyorlar...

Ya zaten mezarlikla aramda tas catlasa 500 mt. Var aslinda ayar yapsalar evdede ceker o talebide bildircem zaten btkyada sikayet edecem

• O gelen 4g sinyali ile arama yapamayacaksın biliyorsun değil mi sadece nete girersin

• quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

O gelen 4g sinyali ile arama yapamayacaksın biliyorsun değil mi sadece nete girersin

arama edge olarak çekiyo zaten sorun yok
  • 2 g varsa tamam ozamn

• Aynisi bizim koyde de oluyor:) biraz ilerde mezarlikta sinyal cok iyi eve gelince edge. Boyle bir sey uygun fiyatli olaursa ben de alabilirim. Çatıya koysam bile ceker.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scoopi -- 17 Mayıs 2016; 2:06:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: scoopi

Aynisi bizim koyde de oluyor:) biraz ilerde mezarlikta sinyal cok iyi eve gelince edge. Boyle bir sey uygun fiyatli olaursa ben de olurum. Catiya koysam bile ceker.

Attigim link turk Telekom a uyar sanirim cunku 1800 mhz turkcell icin felanda var degisik mhzlerde ayni urun

• Bu mobil sinyal tekrarlayıcısı ne oluyor ve ne işe yarıyor şimdi ??? konuya merakımızdan girdik ama çoğu kişi bunun ne olduğunu anlamamıştır heralde tam olarak. ayrıntılı bilgisi olan biri açıklayabilir mi...

• 3G daha mantıklı olacaktır hem konuşma hem internette pek sıkıntı yaşamazsınız.Türkcell ilgileniyor fakat diğer operatörler pek ilgilenmiyor.Zaten 3G gelen yere 4G'de gelebilir.
    Sizin evinizde diğer operatörler nasıl çekiyor denediniz mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 16 Mayıs 2016; 16:48:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak01_

Bu mobil sinyal tekrarlayıcısı ne oluyor ve ne işe yarıyor şimdi ??? konuya merakımızdan girdik ama çoğu kişi bunun ne olduğunu anlamamıştır heralde tam olarak. ayrıntılı bilgisi olan biri açıklayabilir mi...

Hocam eski tip catiya takilan karasal anten gibi bir anten var catiya cikip baz istasyonuna dogru ceviriyonuz kabloyu ordan tekrarliyici amfiye bagliyonuz amfinin obur tarafdan iceri antenini bagliyonuz sinyal kuvvetli bir aekilde evinizin her kosesinde oluyor. Bende mezarliga dogru cevircem ordaki 4g sinyali evimde olacak.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.