Bende birşeyler vurdun sandım, korkmaktan başka bir iş yapmamışsın.
Önceki konuda okumuştum korkunç ama çok etkilemedi Yeni hikayeler varsa bu konuda paylaşın bence,güzel bir anlatımınız var.
quote:
Orijinalden alıntı: Conta28
BEnim Annede Akkaya Köyünden Akaraba Ziyaretine Giderim Her Sene Bilirim Nasıl olduğunu araba olunca bana iyi geliyo ya sessiz sakin @MTZ BUFFER
Oraları pek bilmem çok fazla gitmişliğim yoktur.Bir kaç senede bir gidiyorum artık.Sakinliği iyidir de sessizliği pek hayra alemet değil.
quote:
Orijinalden alıntı: weirdo
Bende birşeyler vurdun sandım, korkmaktan başka bir iş yapmamışsın.
Hayvan ya da başka bişey olsa kaçarı yok indirirdim direk aşağı,malesef gözle görünür bişey olmadığından vuramadım...Göremedğim için haliyle korktum.İn midir Cin midir bilemezsin.
hem o kadar tırsıyorsun hem de camdan çıkarıp dışarıya işiyosun, ne adamsın ya
Açıklama: Level:10 Sahne:2 EXP:103 Irk: Hayvan Bulunduğu Haritalar: Joan, Pyungmoo, Yongan Verebileceği İtemler: Silah: Kaynak Çan, Kobra Hançer, Bakır Çan, Hilal Kılıç, Kılıç, Gümüş Kılıç Zırh: Fil Dişi Takım, Kötü Şans Zırhı Takı: Gümüş Bilezik Diğer: Yaban Domuzu Dişi, Domuz Burnu
ulan şu fenerler neydi bee :D küçükken kırmızı düğmeyi bir türlü çözememiştim :D
Köylerde rastlanan durumlardan. Bazı arkadaşlarımda anlatıyorlardı böyle şeyler iyiki bir köyüm yok
Silahı kendine dayamak nedir ya
quote:
Orijinalden alıntı: Francisco Lachowski
Silahı kendine dayamak nedir ya
G.t korkusu psikolojim bozulmuştu artık yapcak bişi yok.
Devam hocam devam,baya sardı.
Bende giresunluyum olayları az çok canlandırdım kafamda.Hem güldüm hem tırstım güzel yazmışsın.
cinseption yeni konu açmış:D
quote:
Orijinalden alıntı: jehan
cinseption yeni konu açmış:D
En azından Dabbe bir cin vakasından daha korkunç
Devam devam
quote:
Orijinalden alıntı: TheLiqht
Devam devam
Devam da işteyim henüz,boş vakit oldukça yazıyorum...O değil de benim hikayem bitince CSB ile mi devam etsem.Tutar mı acaba