Bildirim
Koxp'un En Az Olduğu Server Hangisi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
cz pk için soruyorsan Diez de eskisi kadar çok yok kardeş ama base vee ardreamı bilemiycem.. -
quote:
Orijinalden alıntı: otoronto
cz pk için soruyorsan Diez de eskisi kadar çok yok kardeş ama base vee ardreamı bilemiycem..
Yok.. Ardream yada base için sordum.
Önem verdiğiniz için teşekkürler. -
Carnac west ! Hem base hem ardream charim var müthiş keyifli bir server. 4 senedir oynarım ko. Su ana kadar en zevkli bdw'lerimi cw'de yasadım. Pathosta ta base charim var ama girmeyeli baya oldu. Hem base diğer serverlara göre kalabalık. Ve 0 koxp... -
quote:
Orijinalden alıntı: Shotter
Carnac west ! Hem base hem ardream charim var müthiş keyifli bir server. 4 senedir oynarım ko. Su ana kadar en zevkli bdw'lerimi cw'de yasadım. Pathosta ta base charim var ama girmeyeli baya oldu. Hem base diğer serverlara göre kalabalık. Ve 0 koxp...
Valla bro çok emin konuştum o yüzden hemen char kasmaya başlıycam :D
Büyük ihtimal str priest kasıcam karus. -
yok öyle bi server bilader ! -
Olmadığını bende biliyorum ama en az olanı hangisi? -
En az olan server yok malesef ama Akara onerebilirim -
pvp serverda bile yok -
quote:
Orijinalden alıntı: Shotter
Carnac west ! Hem base hem ardream charim var müthiş keyifli bir server. 4 senedir oynarım ko. Su ana kadar en zevkli bdw'lerimi cw'de yasadım. Pathosta ta base charim var ama girmeyeli baya oldu. Hem base diğer serverlara göre kalabalık. Ve 0 koxp...
carnac weste nasıl gırıyorsn proxyle gırısler cok lag yapıyormus -
hotla lagsız gişrersin -
Bende carnac'a giremiyorum. Büyük ihtimal Akara kasıcam. Pazar açmak için kaç level olmak gerekiyodu bi bilginiz varmı acaba? -
quote:
Orijinalden alıntı: murussuuz
Bende carnac'a giremiyorum. Büyük ihtimal Akara kasıcam. Pazar açmak için kaç level olmak gerekiyodu bi bilginiz varmı acaba?
30 level olman gerekir -
quote:
Orijinalden alıntı: Vellastus
En az olan server yok malesef ama Akara onerebilirim
Akaraya bende katılıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Vellastus
En az olan server yok malesef ama Akara onerebilirim
-
Akara da açtım charımı. 25 Level şuan artık kasmıcam. Bronze ve 17 gb aldım. Pazar yapıcam ve charımı düzücem inş..
Nick: KarusMY -
quote:
Orijinalden alıntı: murussuuz
Akara da açtım charımı. 25 Level şuan artık kasmıcam. Bronze ve 17 gb aldım. Pazar yapıcam ve charımı düzücem inş..
Nick: KarusMY
hayırlısı.. -
quote:
Orijinalden alıntı: turkman66
yok öyle bi server bilader !
+1905 -
quote:
Orijinalden alıntı: by.oyun
quote:
Orijinalden alıntı: turkman66
yok öyle bi server bilader !
+1905
+2= +1907
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X