Şimdi Ara

#### KOXP KULLANANLAR MUTLAKA OKUSUN ÇOK ÖNEMLİ ###

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
2.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Koxp Kullanan Arkadaşlar .. Her Ne Kadar Cz De Moralimizi Bozsanızda Arkadaş Diyoruz İşte Benden

Herkeze Bir Uyarı Ben Bu Koxpun İçinde Virus oLduğunu Düşünüyorum Ki Çok Sağlam Bi Virus Virus

Proğramlarına Yakalanmayan Bişey oLsa gerek Ki Koxpu Crackleyen Adamlar Koxperleri Hacklemek İçin

Harekete Geçecektir..Tabi Yeni Patch GeLirse Benim Size Uyarım Evde Oynayanlar Format Atın.

Cafede Oynayan Arkadaşlar Şifrenizi Değiştirin..Bakın Çok Büyük Vurgun Yapacaklar diyorum..

Saygılarımla..

• olabılır mı

yok olamaz
    OttomanSWolfS
    Pathos
  • koxpu cracklayan adamın yüksek lvl li chara ihtiyacı olsa crağını dağıtmaz sade kendi kasardı

ki Her Güzel Başlayan Koxp Kötü Biter Ban Yada Hack..

Orjinalden alıntı: Shape0fMyFeaR

Koxp Kullanan Arkadaşlar .. Her Ne Kadar Cz De Moralimizi Bozsanızda Arkadaş Diyoruz İşte Benden

Herkeze Bir Uyarı Ben Bu Koxpun İçinde Virus oLduğunu Düşünüyorum Ki Çok Sağlam Bi Virus Virus

Proğramlarına Yakalanmayan Bişey oLsa gerek Ki Koxpu Crackleyen Adamlar Koxperleri Hacklemek İçin

Harekete Geçecektir..Tabi Yeni Patch GeLirse Benim Size Uyarım Evde Oynayanlar Format Atın.

Cafede Oynayan Arkadaşlar Şifrenizi Değiştirin..Bakın Çok Büyük Vurgun Yapacaklar diyorum..

Saygılarımla..

Bi ara aresde oynayanların cogu hacklenmişti çünkü hilaladamın yaydıgı koxpu kulanıyolardı we cok daha sonra itemleri çaldı .

• quote:

Uyarması Benden Bu Adam Koxpu Crackleye Biliorsa Çok Sağlam Bi Virus Yazdığına Eminim.

ki Her Güzel Başlayan Koxp Kötü Biter Ban Yada Hack..

pc de 5 tane virus programı var tarattırdım sonuç temiz + bi site daha var tarattırdım sonuç temiz ??

Orjinalden alıntı: Yorumsuz87

koxp indiren arkadaşlar tabiri cahizse 'mal' diiller herelde virus taramasından geçiriyorlardır

avast+panda bulamadıysa hiçbirşey bulamaz bunu onun için no panic

Orjinalden alıntı: fatih2019

koxpu cracklayan adamın yüksek lvl li chara ihtiyacı olsa crağını dağıtmaz sade kendi kasardı

Bende Charınıza İhtiyacı Var Diyormuyum ? Adamların Sizin İtemlerinize İhtiyaçları Var Gerek Kendi

Kullanacak Gerek YTL olarak Gb iLe Satacak

KOXP' A HAYIR.

• bence dedigin dogru ama bizde kek degiliz yani ne kadar virüs taraması yapsanda PC göcer elbet beniin abim program yazdı o yüzden ben korkmuyorum kendi antivirüs programı istedigin virüsü bulur yani benim korkmama gerek yok gibi geliyor sanki?

koxp indiren arkadaşlar tabiri cahizse 'mal' diiller herelde virus taramasından geçiriyorlardır

evet ben geçirdim hepsinden ve arkadaş önerdi ben bi kere mal diyilim koxprimde
    DELİKANLI-KOXPER
    />

Orjinalden alıntı: HolyDaggeR

quote:

avast+panda bulamadıysa hiçbirşey bulamaz bunu onun için no panic

+1

%100 katılıyorum panda bulamadıysa zaten bu topic gereksizdir
  • Hilaladam olmpyada oynuyor diye biliyorum aresle ne alaka?Bu arada bu koxpu kullanan 1000 kişi vardır hepsine nasıl bakıcak?O koxptan hacklenenler koxpun crackini trojanla birleştirip upload edenler tarafından hacklenmiştir bence..Bi dosyayı trojanla birleştirmekte ne var ki?Ben yaparım ama yiyen çıkmaz e yiyen varsa o da varsın hacklensin :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doğukann -- 10 Kasım 2006; 22:46:49 >
    Dünya dertleri zehir, şarap panzehir.
  • Gülü seven dikenine katlanır.
    Bırak hacklensinler.

Virus Programları Bile Bulamıyor...

Şimdi Birisi Der Mesela Niye Şimdiye Kadar Hacklemedi. Hemen Açıklayayım

Sen Denize Ağ Atsan 3 baLık geLincemi Toplarsın Yoksa Biraz Bekleyince 3000 balık olacagını biLdigin İçin O

Zamanmı Toplarsın

HackerLer Patch geLmesini Beklerler... Vurgun Büyük Diyorum Ben Size Charını Seven Şifresini Değiştirir.
  • quote:

Mesela İskorpitx Adam Türkiyenin En İyi Hackeri Öyle Bir Virusler Yazıyo Ki Tarihe Geçmiş En İyi

Virus Programları Bile Bulamıyor...

Şimdi Birisi Der Mesela Niye Şimdiye Kadar Hacklemedi. Hemen Açıklayayım

Sen Denize Ağ Atsan 3 baLık geLincemi Toplarsın Yoksa Biraz Bekleyince 3000 balık olacagını biLdigin İçin O

Zamanmı Toplarsın

HackerLer Patch geLmesini Beklerler... Vurgun Büyük Diyorum Ben Size Charını Seven Şifresini Değiştirir.

Şu ana kadar koxp kullanıpta hacklendiğim hiç bi char yok
  • quote:

Koxp Kullanan Arkadaşlar .. Her Ne Kadar Cz De Moralimizi Bozsanızda Arkadaş Diyoruz İşte Benden

Saygılarımla..

evet haklısın mesela ben eskiden koxpcuydum ama hic adam kesmedim daha doğrusu kesemedim her savasa girdigimde bilgisayar kapanıp acılıyodu sonra cok sinirlendim sildim koxpu sonra bidaha hic atmadı sonra 4 gun sonra bi baktım 50 tane virüs yakalamış eee iste bide hata vermesi var oyunda iken

• İskorpitx eewet bu adam cook ii bunu biliyorum dünyanın istedigin yerinden adam bilgi alabilir istedigin siteyi tek tus ile yıkabilen bir adam
    ama o kadar büyük bir vurgun oldugunu düsünsene deli bir sey olur bende her gün sifre degistiriyorum bu arada benim charın soyulmaya baslandı

PATOS'DA=60 lwl rogue soyuldum
    PATOS'DA=58 lwl warrior soyuldu
    OLİMPİYADA=lwl 61 rogue soyuldu
    DİES'DE=lwl 65 buffer soyuldu
    BERAMUS'TA=lwl 68 rogue soyuldu

bunlar ibret olsun sizler tüm bu charların gitti ve su an knightı bırakmayı düsünüyorum bunların icinde toplasan war mı 9 milyar para wardır
    hepsinde
    server:L0g0s
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.