Şimdi Ara

Kötüyüm Bir Yardım Edin (Kız Meselesi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yıllardır Konu Dışı'nda binlerce kız konusuna şahit oldum. Bu konuyu açacağımı da hiç tahmin etmezdim ama sizden gerçekten fikir almam lazım.

Lise sonum bu sene üniversite sınavına hazırlanıyorum ve dershaneye gidiyorum. Dershanede bir kız var çok yakınız sürekli birlikte takılıyoruz dershaneden önce, sonra. Sürekli bizim grupta yani kız ve kendi isteğiyle geliyor. Ben zamanla bu kızdan hoşlanmaya ve kendi içimde aşık olmaya başladım. İlk defa aşık olduğumu tam anlamıyla hissettim. Uzun bir süreçten sonra kıza gittim açıldım. Seni üzmek istemiyorum olmayacağını biliyorum çünkü seni arkadaşım olarak görüyorum dedi. Yıkıldım belli etmemeye çalıştım. Arkadaş olarak kalalım seni kaybetmek istemiyorum dedi. İlk başta olmaz dedim bütün grup konuşmamaya başladı bütün gün kenarda morali bozuk bir şekilde oturuyor hiç sesi çıkmıyordu. Kıyamadım gittim yanına. Şimdi yaklaşık 2 haftadır eskisi gibi takılıyoruz.

Anlamadığım nokta şu yanımda mutlu, sürekli gülüyor. Bir yerlere gitmeyi sürekli kendisi istiyor. Çok az arkadaşım var bir iki tane onlardan biri sensin diyor. Ancak açıldığımda yürümeyeceğini biliyorum diyor. Aşık olmasam gerçekten umrumda olmazdı eğlenmeye vururdum kendimi ama dayanamıyorum, unutamıyorum. Yanındayken sorun yok ama ayrılınca içim yanıyor, göğsümü bıçaklıyor sanki biri sürekli onun yüzünü görüyorum her yerde.

Ne yapmam gerekiyor bir yol yordam gösterin? Uzaklaşayım mı iyice? Yoksa bir kez daha mı söyleyeyim? Sürekli mesaj atayım mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beta -- 19 Nisan 2015; 17:06:51 >

• Benzeri bende de olmuştu kızla ilişkimi kestim ve geçti. Ama sen kesme sakın çünkü benim o kızla zaten fazla muhabbetim yoktu. Siz bayğı yakın arkadaşmışsınız.
  • Sınav daha önemli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş durumun çok zor . allah yardimcin olsun. Tavsiye olarak , bence kız sınavdan dolayı böyle bişey istemiyor şayet sinava calasiyorsa . Onunla konuş sınavdan dolayı istemiyorsan sinava kadar aynı kalalım ama sınavdan sonra birlikte olalım. sen beni beklersen ben ona da hazırım de. zaten siz sürekli beraberseniz kız senin ona karsi hislerini bildiği için yavaş yavaş oda sana isinacak . HER ŞEY GÜZEL OLACAK .:)

• Simdi benim anlamadigim sen kiza grupla beraber takilirkenmi acildin olmaz falan derken grupla berabermiydin? Eger bunu yaptiysan bastan hata acik acik demis arkadas olarak goruyorum diye. Ya seni sonraki bir zaman icin tutuyor yada cidden deger veriyor iyi arkadassin sevgili olup ayrilirsaniz araniz acilir diye korkuyor ki zannetmiyorum kizlarin en sevdigi sey kanka ayagi falandir.

Bence dahada takilma sen zaten ona karsi hisler beslemeye baslamissin uzaklasmana bak yoksa her yanina gidio geldiginde daha kotu olacaksin.

• Kızların hepsi aynısını yapıyor kardeşim seni üzmek istemem ama büyük ihtimal ego tatmini yapıyor senin ne durumda olduğunu biliyor ve oynuyor gerçekten mutluysan sıkıntı yok fakat kız senim duygularını bilirken bu kadar yakın olabilmeniz şaşırtıcı

• quote:

Orijinalden alıntı: The Lich King

Simdi benim anlamadigim sen kiza grupla beraber takilirkenmi acildin olmaz falan derken grupla berabermiydin? Eger bunu yaptiysan bastan hata acik acik demis arkadas olarak goruyorum diye. Ya seni sonraki bir zaman icin tutuyor yada cidden deger veriyor iyi arkadassin sevgili olup ayrilirsaniz araniz acilir diye korkuyor ki zannetmiyorum kizlarin en sevdigi sey kanka ayagi falandir.

Bence dahada takilma sen zaten ona karsi hisler beslemeye baslamissin uzaklasmana bak yoksa her yanina gidio geldiginde daha kotu olacaksin.

Hayır bire bir açıldım yanımda kimse yoktu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beta kullanıcısına yanıt
    Hocam bence uzaklasmaya bak her yanina gidip geldiginde icin icini yiyecek. Hergun daha kotu olacaksin.

• Bence kız haklı nedir bu lisede her yakınlaştığı koza aşık olan anlamadım. Dostluğun değeri daha çok emin ol ileri de kıymetini anlayacaksın

• quote:

Orijinalden alıntı: domatesadam

Bence kız haklı nedir bu lisede her yakınlaştığı koza aşık olan anlamadım. Dostluğun değeri daha çok emin ol ileri de kıymetini anlayacaksın

Yakın kız arkadaşım çok oldu. Hiç birine aşık olmadım. Gerçekten bir şeyler hissetmeseydim açılmazdım.
  • kızı üzülmesin diye kendini üzen bir liseli daha git dersini çalış güzel bir okul kazan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.