Şimdi Ara

Kotu hissetmeye basladim dostlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
63
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 12.sinifim sayisalim lisede hic ders calismadim hic bir konuyu bilmiyorum ve test cozemiyorum denemeler 200 anca geliyor kendimi gectim ailemi dusunuyorum 10.sinifta babami kaybettim okumami cok istiyordu annemin beklentileri var son sene ozele gonderdi temel lise denilen seye ne yapicam nasil gecicek bu sene dostlar yardim edin bilgili abilerim kardeslerim nerden baslamaliyim ne yapmaliyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam 12. sınıf temel liselerde direk sınava hazırlık yapıyolar diye biliyorum. sınavlarda falan notları şişiriyolar. sizde değerlendirin bu fırsatı okul büyük ihtimal en baştan konulardan başlar sizde programla birlikte ilerleyin. hatta hızlanıp kendi programınızı falan yaparsınız, düzenli çalıştıktan sonra ygs-lys çocuk oyuncağıdır. ayrıca hangi bölüm istediğinize ufaktan karar verin o puan türüyle alan, en çok puan getiren derslere ağırlık verin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdiden başla halledersin.Eğer fen yapamıyorsan hiç uğraşma, hocalarınla da konuş seni sözele alsınlar.Her alanda çok güzel bölümler var.Gir birine oku ailene yük olma kendi hayatını kazan.Aile durumunu da KYK'ya bildirirsin burs vs. alabilirsin okurken.İlla tıp mühendislik falan düşünme herkes bir şekilde para kazanıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.