Şimdi Ara

Koton.com.tr %40 indirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
2
Favori
8.049
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Koton.com.tr de bütün urunlerde geçerli indirim kodu > KTN40
    40 saat süreli indirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordofrock84 -- 16 Mayıs 2018; 21:35:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu koton kaliteyi çok ama çok bozdu jean pantolanlar o kadar kötü ki kısacası eski koton değil.
  • Birkaç ürüne baktım. Tahmin ettiğim gibi "önce bindirim sonra indirim" yapmışlar .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sitesinde 90 TL’ye jean pantolon var. Ben 90’a jean alacağıma 50 daha ekler gider Levis’tan alırım daha mantıklı. En azından yıkanınca rengi solup gitmez.

• pantolon kalıpları çok iyi ama rengi felaket atıyor . soluyor 1 yıkamada
  • Pantolonları renk atma konusunda süper. İlk yıkamada atmazsa ikinci yıkamada fix atar.

• Dağda taşta giymek için kargo pantolon bakayım dedim, fiyatları görünce bilgisayarın fişini çektim kaçtım.
    Bunlar ya fiyatlandırmayı bilmiyor ya da hiç dayak yememişler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Koton sanal satış konusunda berbat, mh kesinlikle çok ilgisiz. En son indiriminde 3 parça eşya alma gafletinde bulundum. İkisini tedarik edemiyoruz diye iptal ettiler. Sonuncu için de bir ay bekletip stok kalmamış dediler. Çeşitli kanallardan durumu anlattım ve şikayetçi oldum. Tek bir muhatap bulamadım. Verdikleri tek cevap sorun varsa bizi arayın oldu. Aradım şikayet kaydı açalım dediler, sonuçlanmadı. Mağazadan aldın aldın, yoksa uğraş dur. Hiç bulaşmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sanrupid

Koton sanal satış konusunda berbat, mh kesinlikle çok ilgisiz. En son indiriminde 3 parça eşya alma gafletinde bulundum. İkisini tedarik edemiyoruz diye iptal ettiler. Sonuncu için de bir ay bekletip stok kalmamış dediler. Çeşitli kanallardan durumu anlattım ve şikayetçi oldum. Tek bir muhatap bulamadım. Verdikleri tek cevap sorun varsa bizi arayın oldu. Aradım şikayet kaydı açalım dediler, sonuçlanmadı. Mağazadan aldın aldın, yoksa uğraş dur. Hiç bulaşmayın.
    bana göre tam tersi hocam koton müşteri ilişkilerinde çok kaliteli bir firma onlarca siparişim oldu genelde kampanyalardan yararlanıp ucuza alırım kotları bazılarında ağ kısmında yırtılma oldu yada rengi soldu diye 8 - 9 aylık kotları iade alıp hediye çeki tanımadılar siparişlerde kendilerinden kaynaklı bir iptal olduğunda arayıp izah ediyor hediye çeki tanımlıyorlar ben yıllardır alışveriş yaparım müşteri hizmetleri konusunda on numaralar ancak kalite son dönemde iyice yerlere düştü 15 gün önce son iademde genel müdürlük yetkilisi aradı durumu anlattım kalite konusunda durumıu bizzat kendisi üst yönetime ileteceğini söyledi umarım düzelirler.

• Önceki kampanyada %50 indirim vardı. Ramazan'a özel %10 zam yapmışlar gibi. Artık Koton, Lcw, Defacto'nun tek artısı istediğin ürünü bulabilmek oldu. Fiyat konusunda bir uygunluğu kalmadı.
  • indirim düşünce toplam 204 tllik alışveriş yaptım büyük ihtimal yarısı iadeye gidicek ama farklı farklı çeşit pantolonlar aldım hoşuma gelmeyenleri iade etcem fiyatlar uyguna geliyo baya
  • Koton tamamen bozdu 1 senede gomlegin rengi deseni kalmadi.Tshirtler desen 2 3 ayda sumuk gibi oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Shrikeen

Sitesinde 90 TL’ye jean pantolon var. Ben 90’a jean alacağıma 50 daha ekler gider Levis’tan alırım daha mantıklı. En azından yıkanınca rengi solup gitmez.
    Katılıyorum. Özellikle trendyolda 120-150 tl arasına güzel Levis, Lacoste pantolonlar var. Takip edin mutlaka. 100/30 Çek alın Çek satıştan defacto, koton fiyatına Levis, Lacoste pantolon almış olursunuz. Jack Jones da çok iyidir bu arada yine aynı fiyat aralığında. Arkadaşımdan biliyorum, asgari ücretli semt çocuğu diye tabir edilen gençler özellikle Koton'da, Defacto'da inanılmaz paralar harcıyor.

• 150 tl üzerine 40 tl indirim kodu isteyen kullansın...

VD4WMCRWB

• Kotondan aldığım 200₺'lik mont üzerimde renk attı iki ayda, daha yıkamadan.

• 28 nisanda jean aldım 4 gün önce ağ kısmı yurtıldı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • koton ürünleri gerçekten cok kalitesiz.fazla para vermeye değmezz.
  • En son aldığım T-Shirt ilk yıkamada iade ettim. Yok böyle bir şey. 75 liraya aldığım kotta 3 ay dayanmadı. Ağı aşındı.
  • Koton şikayet konusuna donmus isterseniz konun ismini degistirip, konuyu tasiyalim

• ya jean niye kotondan alıyosunuz ki zaten,

tisort sweatshirt kazak falan bakın ayrıca ayakkabı da tavsiye etmem kalıpları falan bi garip
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.