Şimdi Ara

KOTAYI BİRİ DOLDURUYO AMA....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 3 gündür kotamı kontrol ediyorum 30-40 MB artıyo hergün, ben evde bile yokum!
    Kota sayfasından şifremi değiştirip modemi tekrar kurucam ama telekomun sayfası hata veriyor şifremi değiştiremiyorum.
    Birinin benim şifremle kotamı şişirmesi mümkün mü???

• ama iyi biri olmalı hergün 30-40 mb kullandığına göre bence başka bişi söz konusu.günde 30-40 mb için kim senin şifreni çalsın ki.zaten 3 gb kotası olan biri normalde günde 100 mb'a kadar kullanabilir.sen gene de şifreni değiştirmeye çalışta.hala oluyosa başka nedeni vardır ona bakarsın.

Şifremi başka nerden değiştirebilirim var mı bi yolu????
    MSI MEG TRIDENT X - MSI MEG X490 UNIFY MB - INTEL i7-10700K - MSI VENTUS 2080Ti 11GB - 32GB DDR4 - 1TB M2 + 2TB SATA HD - MSI OPTIX MPG27CQ2 27" 144HZ - STEELSERIES RIVAL 650 - APEX 3 - QCK PRISM MOUSE PAD
  • quote:

Orjinalden alıntı: hightowerfrl

yoktur herhalde kardes ama calanında 30-40 mb kullanması mantıksız degil mi biraz

Bende öyle düşünüyorum ama insan kıllanıyo genede bende download yapmıyorumki 2-3 aydır hiç sorunum olmadı.
    Online oyun oynuyorum ama günde bu kadar kota şişiremez bence

SİZCE?????????
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: geldiler

Çalan kota için çalmamıştır belki. Telekomdan birinin çocuğu kullanıyordur mesela, o da sadece surf ya da messenger kullanıyordur.

gerçi imzandan anlaşılıyo bu işlerden anladığın (yani orwelli bende severim yanlış anlama )
    ama ilginç bi yorum saol.

Orjinalden alıntı: Hoksilato

quote:

Orjinalden alıntı: geldiler

Çalan kota için çalmamıştır belki. Telekomdan birinin çocuğu kullanıyordur mesela, o da sadece surf ya da messenger kullanıyordur.

gerçi imzandan anlaşılıyo bu işlerden anladığın (yani orwelli bende severim yanlış anlama )
    ama ilginç bi yorum saol.

bu işler derken kastettiğin sahtekarlık mı? pek tecrübem yok, bilgisayar, ağ işleri ise yorumun onunla ilgisi yok bence, babam da yapabilirdi aynı yorumu. hem bakası kullanıyor hem de fazla dosya indirmiyorsa, makul niyetlerle şifreni kullanan biridir. bir an önce değiştir her halukarda. kolay gelsin.

• TT nin bu şifre çalınması ve başkasının kotasının kullanılmasına bi dur demesi lazım
  • eğer bi sistem geliştirmezse normalde niye kullanıyosun diyemezsen çalma fln olmadıktan sonra.zaten limitsiz kullananlara sorun yokta limitli kullananlar arada şifreyi değiştirsin ve sürekli kontrolde tutsun downloadlarını.bilinçli olduktan sonra bişi olmaz.
    http://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memid=1118
    Sam0
  • BİLGİSAYARINA YÜKLEYİPTE UNUTTUĞUN OTAMATİK İNDİRME PROGRAMI DA Bİ OLASILIK
  • eğer telekoma telefon açarsan mahkemeye verebilriz diyolar haberin olsun "şikayetçiyim dersen adamın başı baya bi ağrır"

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mumya -- 11 Ocak 2006 10:58:53 >
  • yook yaa başkası kullansa öle mi kullanır kendi kotalısını kullanır.burda başka bi sorun var.arkadaşın daha detaylı araştırması lazım burda sallayarak bişi olmaz.değiştirsin şifreyi bakalım nolcak.yukarda dediğim gibi zaten normal kotalı kullanıcısının günde 100 mb'a yakın bi download imkanı var.bence kimse 30-40 mb için bunu yapmaz.

Orjinalden alıntı: Loop

TT nin bu şifre çalınması ve başkasının kotasının kullanılmasına bi dur demesi lazım

tam adamı tt bu işleri çok iyi yapar bi mail atın bak yarın bitirir bu olayı
    3. tt'a telefon edip şikayette bulunmak enson çarem olabilir ( telekomdan yardım istemek yani )
    4. tt'a mail attım şifremi değiştiremiyorum diye cevap gelceğini düşünmüyorum aslında ama.....

asıl ilginçlik kota bügün gene şişti 80 mb ben download yaptım ama kota dünden bügüne 120 mb arttı.
    bitek online oyun oynuyorum ama bügüne kadar kotaya 0 etkisi olan oyun bayram diye mi benim kotaya yansısın yani

hala anlamıs değilim ve gıcık olmaya basladım yardımlarınızı herzamanki gibi bekliyorum!!

• Kota bilgilerini görüntüledeiğinde en son alınan kayıt tarihi üstte veriliyor. Senin girdiğin tarihe denk gelmiyorsa başka birisi giriyor demektir.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.