Şimdi Ara

Kotamı aştım fatura ne kadar olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam ben 4gb kotalı abonesiyim ama bu ay 9gb olmuş fatura ne kadar gelir tam olarak? 62 ytl gelir gibi duymuştum mesela ben downloada abansam bunu 25gb yapsam yinede 62 mi gelir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tromsø -- 30 Eylül 2008; 11:48:12 >

• Evet,fatura bundan sonra indirseniz de indirmeseniz de 61,25 YTL gelir.
  • ne yaparsan yap 61 lira gelecek .. hiç vakit kaybetmeden hemen aban nete
  • Ben de 4 GB kotalı kullanıyorum ve şu an kota: (7,097 GB)

Fatura 61 Ytl mi olur, ay sonuna kadar istediğim gibi indirme yapabilir miyim?
    Ocağımız batmasın sonra, emin misiniz?

--
    imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blufer -- 23 Eylül 2008; 1:21:32 >
  • benim duyguğum gb başına 10 ytl işler biliyorum fakat buda kulaktan dolma bir bilgi
  • arkadaşım o 61 efsanesi ya yalan yada bize bir gıcıklığı var ttnetin ben kotayı aştığımda 90 da 100 de çok ödedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bilgin

Ben de 4 GB kotalı kullanıyorum ve şu an kota: (7,097 GB)

Fatura 61 Ytl mi olur, ay sonuna kadar istediğim gibi indirme yapabilir miyim?
    Ocağımız batmasın sonra, emin misiniz?

--
    imla

hocam sınır 7.25 gb ondan sonra ne kadar download yaparsan yap 61.25 ytl gelirr..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tosba_42 -- 23 Eylül 2008; 4:11:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: karasimsek06

arkadaşım o 61 efsanesi ya yalan yada bize bir gıcıklığı var ttnetin ben kotayı aştığımda 90 da 100 de çok ödedim

yalan degil 35 gb indirdim fatura 61.25 ytl sn galiba 2mb kullanıyosun o yüzden öle gelmistir..
  • evet ben de öyle yaptım bu konuyu açtığımda 9gb idi kotam şu an 60gb olmuş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TTNET

Limitli paketlere abone olan müşterilerimize faturalanacak aylık toplam ücret (aylık ücret + kota aşım ücreti), aynı hızdaki limitsiz paketin aylık ücretinin % 25 fazlasını aşamaz. Yani 1024 Kbps 4 GB ve 6 GB kotalı paketler için aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı 61,25 YTL'yi ve 2048 Kbps 6GB kotalı paket için aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı ise 86,25 YTL'yi geçemez.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.