Şimdi Ara

Kotalı İnternet ile 4GB'lık Download Başlattım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
1.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben yurtdışında daha önce hiç görmediğim uzaktan bir akrabamın evinde kalıyorum. 5 aydır burdayım ve evde 50 gb kotalı internet var. Benim yaşlarımda 2 çocukları var ve onlar interneti kullanıyor. Kota dolduğunda internet hızı 128 kbit'e düşüyor, sayfalar bile zor açılıyor. Kota normalde 3 haftada falan doluyor, kalan 1 hafta internet eziyete dönüşüyor. Az önce çok istediğim bir oyunun downloadunu başlattım (Path of Exile) Boyutu 4.1 GB. Bir de patchler varsa daha da artabilir Ben normalde günde 200-300 mb harcıyorum. Youtube'dan video bile izlemiyorum kota gitmesin diye, hatta a d b lock yükledim ki reklamlar kota götürmesin Sizce kendime fazla mı yükleniyorum Hani internet benim değil, parasını da ödemiyorum diye kullanmak istemiyorum kotayı. Aslında kendime ayrı internet almak istiyorum ama aynı eve 2 internet olmuyor sanırım. Telefon bağlantısı falan istiyor ayrı. Hayır bir de en pahalı internet sağlayıcısını kullanıyorlar. Değiştirmek de istemiyorlar

Türkiye'deyken hergün HD film izlerdim. Oyun falan download ederdim. Canım sıkıldıkça Youtube'dan 720p videolar izlerdim. Şimdi hiçbirini yapamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metalwrath -- 27 Haziran 2012; 7:09:32 >

• afganistanda mısın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: reactor1111

afganistanda mısın?

• Hahaha nerde o servis sağlıyıcı bölümündeki abiler yok yurtdışındaki bakkallar fiber kullanıyor yok onlar için fiber normal internet flan hadi bunuda açıklayın .
  • quote:

afganistanda mısın?

Avustralya'dayım. Yurtdışında internet sandığınız kadar iyi değil. Tabi Avustralya dünyadan kopmuş ayrı bir kara parçası gibi olduğu için internet daha pahalı. Malum kablolar okyanustan falan geçiyor.

@Toledo
    Abi keşke TTnet olsa diyorum ya TTnet'i savunduğumda herkes bana karşı cephe alıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metalwrath -- 27 Haziran 2012; 6:51:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Metalwrath

quote:

afganistanda mısın?

Avustralya'dayım. Yurtdışında internet sandığınız kadar iyi değil. Tabi Avustralya dünyadan kopmuş ayrı bir kara parçası gibi olduğu için internet daha pahalı. Malum kablolar okyanustan falan geçiyor.

@Toledo
    Abi keşke TTnet olsa diyorum ya TTnet'i savunduğumda herkes bana karşı cephe alıyor

şuan ölçmedim ama akk dolayı hızım vardır tahminen 1 megabit veya 0.90 kpbs benim ama o kadarda olmazki iste 128 kbps

• quote:

quote:

afganistanda mısın?

@Toledo

japonyadan bir hat çekememişler mi?
    vadafone yok mu orda?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

afganistanda mısın?

@Toledo

Türkçe klavyeyi nasıl edindin? Ve kablolar okyanustan gitmez muhtemelen, ana santrelden uydu yoluyla veri transferi gerçekleştirilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

afganistanda mısın?

@Toledo

japonyadan bir hat çekememişler mi?
    vadafone yok mu orda?

Valla bir bilgim yok. Vodafone var ama evdeilerin kullandığı Telstra diye bir internet sağlayıcı, Avustralyada'daki en pahalı internete sahipler Ancak hız olarak bütün sağlayıcılar aynı. Hepsinde benzer tarifeler var farklı fiyatlarla, kotayı aşınca hız 128 veya 256 kbit e düşüyor. Bizdeki 128'e düşüyor. Önceden 56'ya düşüyordu 2 ay önce falan

Aslında sınırsız internet de var ancak çoğu yerde hizmet vermiyorlar. Ya bana kalsa zaten gidip 500 GB limitli alıcam parası neyse ama işte evde zaten bir internet var. Ayrı hat falan lazımmış.

Benim bir arkadaşım da ayd 75 dolara sınırsız internet var dedi kendisi kullanıyormuş ama bulamadım.

@toledo35
    aynen yahu 128 kbit nedir üstte de dediğim gibi birkaç ay önce 56'ydı

@Lordti
    buraya 5 ay önce geldim. Bilgisayarı (laptop) Türkiye'den almıştım. O yüzden klavyem falan Türkçe

• @Lordti
    adam 5 aydır ordaymış. kendi laptopını filan götürmüştür heralde...
    ayrıca kablolar abd ye bağlı ve okyanustan geçiyor...
  • @Metalwrath
    avustralyada çölde filan kalmıyorsun demi?
  • quote:

@Metalwrath

Yok kıyı taraflarındayım, çölde abojinlere yem olmak istemem Melbourne şehrindeyim.
  • quote:

@Lordti
    adam 5 aydır ordaymış. kendi laptopını filan götürmüştür heralde...
    ayrıca kablolar abd ye bağlı ve okyanustan geçiyor...

Haklısın dostum şimdi baktımda okyanustan geçiyor, gerçi şaşırdım bana ilkel geldi biraz o kadar hattı döşemek

Kotalı İnternet ile 4GB'lık Download Başlattım

2014 de yetersiz kalacakmış bu kablolar bu arada

• quote:

Orijinalden alıntı: Lordti

quote:

quote:

afganistanda mısın?

@Toledo

Türkçe klavyeyi nasıl edindin? Ve kablolar okyanustan gitmez muhtemelen, ana santrelden uydu yoluyla veri transferi gerçekleştirilir

kablolar okyanusdan gidiyor bi fiber haritasında görmüştüm

• quote:

Orijinalden alıntı: montevo

quote:

Orijinalden alıntı: Lordti

quote:

quote:

afganistanda mısın?

@Toledo

kablolar okyanusdan gidiyor bi fiber haritasında görmüştüm

aynen, sonradan öğrendim yukarıdaki haritaymış meğer :)

• Birde lafa gelince gelistik diye ovunurler. Ada oldugu icin dunyadan bi haberler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İndi oyun, lag olmasından korkuyordum ama 200 ms falan pingler. Oynanabilecek seviyede Kotayı da sömürdük ama napalım

Aslında Mortal Online alacaktım orjinal. Ama onun clienti ve patchleri çok büyük. O yüzden oynayamıyorum
  • quote:

quote:

@Metalwrath

Yok kıyı taraflarındayım, çölde abojinlere yem olmak istemem Melbourne şehrindeyim.

aborjin mi kaldı ki?

• quote:

İndi oyun, lag olmasından korkuyordum ama 200 ms falan pingler. Oynanabilecek seviyede Kotayı da sömürdük ama napalım

Aslında Mortal Online alacaktım orjinal. Ama onun clienti ve patchleri çok büyük. O yüzden oynayamıyorum

Hocam her mesaja cevap yazdığın için seni takip ediyordum,Avustralya gerçekten büyük ve güzel şehir bildiğim kadarıyla.Peki ne vizesiyle gittiniz oraya ?

• avustralya ya kablo döşememiş mi ttnet ?? hay allahhh
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.