Bildirim
Kota Aşımı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
en fazla 62 tl gelir. ne kadar geçersen geç artık
_____________________________ - -
Siz yine goruyorsunuz geçtiğini ben onuda goremıyorum :) eskıden gecıktırmelı gosterıyordu sımdı son kullanım zamanı bos :S 2.5 gb kullandım gosterıyor ancak sanmıyorum kesın gecmısımtır eger 1gb gectıysem ne kadar gelır ayrıca bunu nasıl duzeltebılırım baska bole gostermeyen varmı _____________________________ Frat`y# -
quote:
Orijinalden alıntı: AhMeT.
en fazla 62 tl gelir. ne kadar geçersen geç artık
oh be böyleyse iyi bna 90 dedi arkadaşlar fln korktm ya
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: cnb_lincoln
Arkadaşlar 4 gb kotalı internetim , 10 gb ile aştım bu ay kaç lira fatura gelir ya korkuyorum valla
o korku halini bilirim onun için 8 mbit sınırsıza geçtim :D para fazla veriosun ama hiç bir şey o yusuf yusuf hallerin değerini tutamaz :DD::D

quote:
Arkadaşlar 4 gb kotalı internetim , 10 gb ile aştım bu ay kaç lira fatura gelir ya korkuyorum valla
quote:
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler