Aynı evde ve şehirde yaşamıyorsan anne baba etkilemez. O bekarlara kazık < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Koşuuunnn. Devlet bedava ev dağıtıyor. (2. sayfa)

-
-
Dolar düşerse ne halt edecek bu millet? Akp gidince aldığınız evlerin fiyatı düşünce ne yapacaksınız?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Üstat sen bu yazdığına gerçekten inandın mı? Yazdığın bir çok yazının altına imzamı atarım ama bu çok toz pembe olmamış mı?
İstanbul için 1,5M a aile olarak oturacak Sıfır daire varsa , şartlar tutana süper fırsat tabi. 1,5 a bulursan alırsın.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Toz pembe falan değil bu döviz paritesi ile ülkenin dış borcunu ödeyemezsin. 460 milyar dolar borç var. Akp gitmezse dediğim olmaz ama ondada ülke iflas eder. Borç alacak IMF den başka kimse kalmadı. Oda zaten borç vermek için reform ister akp de onu yapamaz. Yazdığım burada dursun.
Orta gelirli çalışan çiftler kaçırmasın.
Bakan Nebati: "Enflasyonu çözdük. Yıl ortasında asgari ücrete artış ihtiyacı olmaması lazım. Bu tabii sayın Cumhurbaşkanımızın takdirinde."
-
toki değil istediğin yerden evi sen seçecen. müteahhit anlaşmalı olacak.
toki değil müteahhit anlaşmalı. evi istediğin yerden seçiyon, fiyat neyse o belirlenen kredi listesinde uygun olanı tercih ediyon
Bu şartlarda kim nasıl ev alacak merak ediyorum.
Ankara’da yaşıyorum eski bir binada oturuyorum evimi satıp alacağım ama şarta bak hem üstüme konut olmayacak hem 1 yıl içinde konut satmamış olacağım. Arkadaş 2 milyona sıfır ev bulsam evimi satmadan nasıl gireyim ben o daireye? 2 milyon kredinin geri ödemesini hangi orta gelirli ödeyebilecek ya
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben de bu ''anne ve babanın üzerine ev olmamak'' haberini bir sitede gördüm ama çoğu sitede görmedim.
saçma değil mi zaten?
yani sen evli -barklısın, çoluğun çocuğun var ve kirada kalıyorsun. anne babanın evinin olmanası gerekliliği ne alaka?
-
Ben anlamadım bu krediden çektiğimiz parayla sadece toki evleri mi alabiliyoruz yoksa satılıkta olan her evi alabiliyor muyuz? Ya da müteahhitin yapacağı sıfır eve girebilir miyiz?
-
Konutu yapan adam krediyle satmak istemiyor.
Çok kredi çekersen vermiyor çünkü hayvan gibi fatura kesmesi gerekiyor.
Bir de bu konutlarda numara yapamazsın ucuza aldım diyemezsin 1.500.000 liralık evin 60.000 TL vergisi çıkıyor.
Kimmiş bu anlaşmalı müteahit çok merak ettim.
Körler sağırlar birbirini ağırlar, acaba bu sefer kimle ortaklaşıp voleyi vurmak istiyorlar?
-
1.5 milyona alınan evin kirasının 8 bin edeceğini hiç sanmam. Max 5 bin.
-
Trolse kötü bir trol değilse düşük IQ'ya sahip malum partili.
bedava para dağıtılıyor bunun acısını çekeceğiz. hazine yardımı ne demek? kimin parasını kime kullanıyorsun? ilerleyen zamanlarda bunun acısı çıkmayacak mı?
devletin bedava ev verecek gücü var mı? yoksa o gücü yine bizden mi toplayacak? ona vergi buna vergi??
0,69 dan deli gibi para dağıttılar 3-4 sene önce şuan onun acısı çıkıyor.
ben bu tarz projeleri desteklemiyorum.. çünkü yine ucu bize vatandaşa dokunuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sar1Lac1 -- 5 Ocak 2023; 8:12:28 > -
şartlara bakalım:
ev alacak kişinin ve eşinin üzerinde ev olmayacak
son bir sene içinde ev satmış olmayacak
ev sıfır olacak yani MÜTEAHITTEN olacak
şimdi burada anahtar kelime MÜTEAHİT
tüm bunların özeti:
Müteahitler zor duruma düştü. onları kurtarmamız lazım. düşük faizli kredi verelim. Müteahhitler evlere bir de zam yapsın. daha fazla kazansınlar.
ne olacak? özel bankalar bu kredileri vermeyecek. kamu bankaları verecek. bu da bu bankaların eşek yükü ile zarar etmesi demek. bu zarar bütçeden yani senin benim vergilerimizden karşılanacak
kısaca senden alacak müteahtilere verecek.
ha bu şartlarla kredi bulursan ev al tabii. çünkü resmi %64 gerçek enflasyonun %150 olduğu ülkede bugün çekeceğin 1.5 milyonluk kredi seneye 500b demektir. üstünü bu halk vergileri ile ödeyecek
-
ORTA GELİRLİYE KONUT KAMPANYASI’NDAN KİMLER FAYDALANABİLECEK?
* Kooperatif üyeleri, hisseli konut tapusu sahipliği, miras yoluyla yüzde 50 konut sahipliği, bağış yoluyla konut sahipliği olanlar, evi bulunanlar kapsam dışı.
* Aile içindeki birey, geliri olması ve son iki ayın 9'unda SGK primi ödemiş olmak kaydıyla yararlanabiliyor.
* Ev hanımına eşi kefil olabiliyor.
* Yaş sınırı uygulanmıyor.
* Ekonomik hayata girmiş olmak, bir bankadan kredi alabilir durumda bulunmak yeterli olacak.
* Kampanyadan yararlanacak vatandaşların kırsalda evi ve devre mülkü varsa yararlanabiliyor.
* 18 yaş altı gençler, anne-babaları üzerine konut olması halinde projeye başvuramayacak.
* Arsa ve veraset üzerinden yüzde 50'den daha az hissesi olanlar kampanyaya başvurabiliyor.
18 yaş altı için geçerli bir şartmış.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X