%0.69 faiz 15 yıl vade İlk 3 yılki taksitlere hazine yardımı. Cidden bedava. Şöyle düşünün; 1.500.000 ev fiyatı 150.000 tl peşinattan sonra kalan 1.350.000 tl için 15 yılda aylık 13.100 tl ödeyeceksiniz. Zaten şu anda fiyatı 1.500.000 tl olan evlerin kirası 8.000 tl civarında Taksidin düz 13.000 desek 13.000/ 8.000 = yaklaşık 1.5 kat ki bu muhteşem bir şey. Eskiden bu oran ülkede 3-4 kattı. Zaten seneye kirası da 10-12k arası olur. Geriye kalan 14 yıl boyunca kiradan gelen para sürekli aylık taksidi katlamış olacak.. Ya da verme kiraya git kendin otur yine kar yine kar. Üstelik ilk 3 yıl hazine yardımı da olacak. Yani 13.000'in yarısını devlet karşılasa geri sana kalıyor 6.500 tl. Bedava yahu valla bedava. Bu saatten sonra hala bu opsiyonu kullanma hakkı olup kullanmayan olursa ve kirada oturmaya devam edecekae her şey müstehak.. Peşin Not: Hazinenin bu desteği geri ödemeli evet ama sanmıyorum ki geri ödeneceği esnada seni sıksın... Peşin Not 2: %10'u da ben mi bulayım yahu git bul işte. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Koşuuunnn. Devlet bedava ev dağıtıyor.

-
-
Bu uygulama ancak zengine fırsatçıya yarar başka bir işe yaramaz.
-
Birazdan "ev fiyatları zaten balon"cular gelir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlginç şekilde proje doğru hazırlanmış aslında. Zira servet transferi varsada limitli. Asıl kazanan evi olmayanlar.
Evi olmayanlar kaçırmasın cidden. Ha şehir dışında olacak v.b ama yapacak bir şey yok bu bir fırsat ve piyasayı çok şişirmeden dengeler biraz.
Değil proje bu defa doğru.
Anadolu'da 1-1.5 milyona ev alacak azıcık birikimi olan memura, beyaz yakalıya karı koca çalışana yarar.
Ha 1 ve 2. bölgede pek işe yaramaz.
nereden ve nasıl başvuruyoruz
Enflasyon oranında zam yapıyorsa mantıksız sabit fiyat ise olur
Faiz haram değil miydi? TOKİ ne zamandır faizle ev vermeye başladı?
-
Düşük faizli kredi buldun mu yapıştır al 3-4 sene sonra çerez parası olacak
-
Aynen destek sadece Toki konutlarında mı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kaynak
Aynen öyle konumlarından dolayı Toki evleri 10 yıl sonra beş para etmez. Ayrıca kötü malzeme berbat işçilik kredi bittiğinde ev viraneye dönmüş olacak . Tokinin yıllar sonra para ettiği 1 yer gördüm sadece oda şans Bursa Kızılcıklı diye aratırsanız Hasanağa Toki konutları var Bursanın haritadaki konumu Kızılcıklının Nilüfer yakınlığı ve Bursanın o tarafa gelişişiyor ve gelişecek oluşu 20 yıllık tokilere değer katmış. Varsa bildiğiniz böyle nadir durumlar paylaşın sarı siteden bakalım :)) Sonuç: Kredi sadece Toki konutlarına ise kesinlikle girmeyin yatırım tavsiyesi değildir :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rrr00000 -- 4 Ocak 2023; 20:7:15 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaş bunlar hangi yaralı parmağa işedide hemen hayal dünyasına giriyorsunuz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Parası olan kredi ile ev alsın. Böyle enflasyonlu bir dönemde bu fırsat kaçmaz.
-
Konuyla ilgili bir haberde birinci derece yakınının evi varsa bu imkandan faydalanamayacağı yazıyordu. Yani annenin veya babanın üzerine ev varsa bu imkan senin için bitmişmiş.
Şartlar şuan kesinleşip yayınlandı mı bilmiyorum, 2 ocak 2023 tarihli aşağıdaki haberden bahsediyorum;
ORTA GELİR GRUBU KONUT KAMPANYA ŞARTLARI NELER?
Konut kampanyasından faydalanabilmek için bazı şartlar olacak. İşte bu şartlardan bazıları;
* Başvuru sahibinin üzerine konut olmaması
* 1. derecede yakınların üzerine konut olmaması
* Belirlenecek gelir grubunun üzerindekiler başvuramayacak
https://finans.mynet.com/haber/detay/ekonomi/son-dakika-orta-gelirliye-konut-kampanyasinda-tarih-netlesti-bakan-nebati-ve-kurum-detaylari-duyuracak/458088/
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Bu uygulama ancak zengine fırsatçıya yarar başka bir işe yaramaz. |
Konutu yapan adam krediyle satmak istemiyor. Çok kredi çekersen vermiyor çünkü hayvan gibi fatura kesmesi gerekiyor. Bir de bu konutlarda numara yapamazsın ucuza aldım diyemezsin 1.500.000 liralık evin 60.000 TL vergisi çıkıyor. Kimmiş bu anlaşmalı müteahit çok merak ettim. Körler sağırlar birbirini ağırlar, acaba bu sefer kimle ortaklaşıp voleyi vurmak istiyorlar? |
Benzer içerikler
- emre ayan
- 4 katlı 8 daireli bina maliyeti
- ebu ubeyde hamas yaşıyor mu
- furkan bölükbaşı sevgilisi
- iran'da araba fiyatları 2025
- adıma şirket var mı sorgulama
- türkiye"nin en büyük fabrika sıralaması
- drone uçurmak yasak mı
- ınstagram giremiyorum
- honor magic 7 lite özellikleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X