Şu sıralar ortalama tempoda günlük yürüyüş yapıyorum ve adımsayar ile ölçümlüyorum. 1 saat 40 dakikada 11.000 adım atıyorum. Kalori başlığı altında da 540 kaloriyi gösteriyor. Siz koşu dediğiniz için 945 kalori yakımı aşağı yukarı doğrudur. Amma velakin teorik olarak doğrudur. Sporcu olmayan, normal şartlar altındaki bir birey 90 dakika boyunca durmaksızın koşamaz. Denemeyin bile, kendinize zarar verirsiniz.
OsbourneReynolds
kullanıcısına yanıt
Hocam ne kadar kilolu olsamda konu koşu olunca kendimi zorluyorum biraz 60 dakika yapıcam hedefim 8 km hızla koşmak yani fazla hızlı değil aralarda da yorulunca 6 km ye inerim yürüyüş hızı yani
Sansi Salvo
kullanıcısına yanıt
Aman kardeşim düşüp bayılırsın bak, kendine dikkat et. Kaç gündür şu yürüyüş işini yapıyorum ama hala sonuna geldiğimde bitip tükeniyorum. Hele ki bunu koşu olarak yapsam hastanelik olurum herhalde.
OsbourneReynolds
kullanıcısına yanıt
:D Sağolun hocam zaten hep 30 dakika filan koşuyordum 1 saat koşamam belki spor salonuna gidince dayanabilirsem çoğaltmaya çalışıcam yavaş yavaş ama birde kalori takibi yapıyorum 1000 kalori alıyodum günde şimdi 1300 e filan çıkartırım