Şimdi Ara

Koşu Ayakkabısı Aldım Sizce Doğru Seçim mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
12.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar koşu antremanlarım var ve adidas'a gittim koşu ayakkabısı arıyorum dedim bu ayakkabıyı verdiler.
    Sizce bu koşu ayakkabısı mı? Doğru bir seçim mi? Görünüşü nasıl?

• Koşu antremanın var, koşu ayakkabısı almak istiyorsun ama koşu ayakkabısının ne olduğunu bilmiyorsun. hmm
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Cazador

Koşu antremanın var, koşu ayakkabısı almak istiyorsun ama koşu ayakkabısının ne olduğunu bilmiyorsun. hmm

Evet arkadaşım aynen öyle. Yeni başladım, problem mi var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brans

quote:

Koşu antremanın var, koşu ayakkabısı almak istiyorsun ama koşu ayakkabısının ne olduğunu bilmiyorsun. hmm

Evet, sende.
  • quote:

quote:

quote:

Evet, sende.

Peki tamam cevap vermek istemiyorum sana.
    Arkadaşlar doğru bir ayakkabı seçimi mi? Eğer yanlış aldıysam fazla zaman geçmeden iade edeyim ?
  • Ya bırak millet çok zeki zaten herkes her şeyi biliyor. . Adam nerden bilsin yeni başlamış . Soruna gelince bende bilmiyorum sadece üsteki elemana sinir oldum

Not: Degiştireceksen giyme sakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kubiilay -- 28 Ocak 2013; 19:40:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tfnymc

ben de geçen sene koşuyordum. 100 liraya lotto'nun fileli "run" ayakkabısıni aldım. ayakkabı sağlam çıktı, arka tabanı yüksek.. ayakkabı hafif ve dediğim gibi fileli. Hafif rüzgarlı bi günde bile yürüyünce ayağına rüzgar girdiğini hissediyorsun. Senin ayakkabı suni deri galiba, fileli olsa çok daha iyi olur. Tyson gay falan fileli giyiyorlar antremanlarda. Ayakkabın ağır mı? Ağırsa götür fileli hafif bi ayakkabı ile değiştir. Suni deri tarzı bu tür ayakkabıları tercih etmem.

Fileli ayakkabılara baktım aslında hoşuma giden bir kaç model vardı ama adam boşver bunları su kaçırır falan dedi, bende vazgeçtim bunu tavsiye etti aldım. Sonra eve gelince biraz araştırdım koşu ayakkabısına benzemiyor sanki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Su kaçırır ne demek ya?

Kesin o modeli fazla satamamışlardır ve sana keklemişlerdir.Ayakkabıyı giyme,yarın gazeteye sar götür iade et ve moon walk yaparak ordan uzaklaş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1tiger1 -- 28 Ocak 2013; 20:21:47 >
  • yanlış yönlendirmiyim ama şimdiye kadar adidasın böyle bi koşu ayakkabısını görmedim ben. yukardaki arkadaşın dediği gibi, file ağırlıklı ayakkabıları tercih et. hem ayak sağlığın, hem de konforun açısından. fileli modeller ayağı daha iyi sarar ve şeklini daha iyi alır, ayrıca hafiftir ve nefes aldığı için kokuyu da önler. geçen sene deichman'dan indirimlehttp://butynalato.pl/photos/super-buty-puma-osuran-roz-44-5-na-lato-2449033799.jpg bu ayakkabıyı almıştım, 1 seneden fazla giydim ve hem görünüş hem de rahatlık açısından çok memnundum. deichman dışında getiren olmadı bu modeli, zaten o da sadece geçen sene bi dönem sattı ama kevler runner diye bununla hemen hemen aynı bir model satılmaya başladı spor mağazalarında. 150 lira civarına satılıyor normalde ama o fiyat fazla bence, indirim yakalamaya çalış. trendyol, markafoni falan 80 civarına satıyo arada, onları takip et. 1 ay önce de nike'ın air max moto+ 8 modelini aldım. spor marketlerde hiç görmedim fakat bu modeli, nike'ın fabrika satış mağazasından almıştım ben optimum outlet izmir'den. fiyatı da oldukça uygundu, 200den 120ye düşürmüşlerdi. kesinlikle parasını hakeden bi ayakkabı, air pegasus 28 denediysen rahatlık olarak onla aynı ayarda. ayrıyetten yine bulunduğun yerde deichman varsa nike'ın revolution modeli indirimdeydi orda, normalde 135 lira ama ordaki fiyatını hatırlamıyorum şuan. sonuç olarak o da fiyat performansı yüksek rahat bir ayakkabıydı.

• Tüh ya iş çıktı başımıza, idare etmez mi
  • Gunluk gıyerım nıyetıyle aldıysan ıdare eder de sadece antreman ıcınse kosu ayakkabısıyla alakası yok bunun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alaska Yolcusu

Gunluk gıyerım nıyetıyle aldıysan ıdare eder de sadece antreman ıcınse kosu ayakkabısıyla alakası yok bunun.

Ya anasını satıyım bide satış elemanı diye koymuşlar canım sıkıldı bak şimdi, hadi değiştirmezlerse ne yapacağım ben
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Alaska Yolcusu

Gunluk gıyerım nıyetıyle aldıysan ıdare eder de sadece antreman ıcınse kosu ayakkabısıyla alakası yok bunun.

Ya anasını satıyım bide satış elemanı diye koymuşlar canım sıkıldı bak şimdi, hadi değiştirmezlerse ne yapacağım ben

Degistirirler degistirmeme gibi bir luksleri yok ama faturayla gitmeyi unutma

• Kardeş koşuları nerde yapacaksın? Bu ayakkabı çok ağır gibi duruyor bileklerini yorabilir.Ayrıca kaç para verdin bu ayakkabıya?Koşu için Asics marka ayakkabıları tavsiye ederim.Ama sonuçta bu ayakkabı ilede koşulur fazlada abartmamak lazım...Tabanı esnek,kendisi rahat ve modeli de hoşuna gittiyse geri verme keyfine bak....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***redbull*** -- 28 Ocak 2013; 21:22:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***redbull***

Kardeş koşuları nerde yapacaksın? Bu ayakkabı çok ağır gibi duruyor bileklerini yorabilir.Ayrıca kaç para verdin bu ayakkabıya?Koşu için Asics marka ayakkabıları tavsiye ederim.Ama sonuçta bu ayakkabı ilede koşulur fazlada abartmamak lazım...Tabanı esnek,kendisi rahat ve modeli de hoşuna gittiyse geri verme keyfine bak....

Stadyumda yapacağım, birde çok ağır program var 1500 metre falan o yüzden ayakkabının en iyisini alman lazım dediler, diğerleri önemli değil dediler.
    O yüzden bu kadar takıntı yaptım, yoksa giyer koşarım terlikle bile önemli değil benim için.
    Tek kafamı kurcalayan şey adidas bayiinde fazla ayakkabı yoktu ve bulunduğum şehirde bir tane adidas bayii var ne yapacağımı şaşırdım şuan keşke para iadesi yapsalar.
  • kalenji ekiden 75, parkour yaparken giyiyoruz gayette güzel

• dandik birşeye benziyor hocam geri ver bence onun yerine şunlardan birini al bence

• tamamen giymedim ayakları seç altını ıslak mendille sil asla 1 adım falan giydim deme hiç giymedim de ayakkabı değiştirmenin tek taktiğidir apartmanda giydim dersen bile kullanılmış ürünleri iade almıyoruzla karşılaşırsın
  • Bende az önce new balance ın koşu ayakkabısını aldım,
    ayrıca hırsız ayakkabısı deseydin bulurdun

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.