Şimdi Ara

Köse olanlar memnun mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Köse arkadaşlar köselikten memnun mu traş olma derdi yok sakal uzun olması problem değil gibi gibi artıları var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-74F84D677 -- 22 Ağustos 2019; 10:46:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mutlu değiliz kardeş. Seyrek çıkıyor ama kökler var askerde sıklaşır sakallar diye düşünüyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • He he cok memnunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull

He he cok memnunuz
    Hemşom sendemi kösesin ?
  • Çok geç çıkmaya başladı bende. Yaş 21 çene ve favorileride var sadece. Sıklaşmaya başladı ama tam çikar mı bilmiyorum memnun değilim tabii. Zaten yüz olarak küçük gösteriyorum sakalsız hala ergen gibi oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kütahyalı 77

Hemşom sendemi kösesin ?

Alıntıları Göster
    Yok hemso konu sahibine gicikligima yapiyom

• Köselik nasıl bir şey? Hiç mi çıkmıyor yoksa sokakta gördüğümüz sakal kardeşler kadar çıkmaması mı? Bende mesela çıkıyor ama çok hoş bir görüntü olmadığından kesiyorum. Jiletle kestiğimde ise sakalı olan tipler gibi olmuyor. Yani onlar kesince gri bir görüntü olur ya deride hah öyle bir görüntü yok bende 18’lik delikanlı gibi oluyorum. Bulursam sakallı, ss de eklerim biri aydınlatsın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ne Bilim Adamı

Köselik nasıl bir şey? Hiç mi çıkmıyor yoksa sokakta gördüğümüz sakal kardeşler kadar çıkmaması mı? Bende mesela çıkıyor ama çok hoş bir görüntü olmadığından kesiyorum. Jiletle kestiğimde ise sakalı olan tipler gibi olmuyor. Yani onlar kesince gri bir görüntü olur ya deride hah öyle bir görüntü yok bende 18’lik delikanlı gibi oluyorum. Bulursam sakallı, ss de eklerim biri aydınlatsın.
    Kanka çıkıyor ama seyrek böyle. Bazı bölgelerde çıkmıyor. Tut şeklinde düşün, zaman ilerledikçe gurlesiyor ama seyrek kalıyor.

Ama gözlemlerime göre kose arkadaşların saç dökülmesi az oluyor. Saçları gür oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull

Yok hemso konu sahibine gicikligima yapiyom

Alıntıları Göster
    Niyekine ? Aranızda ne var ?
  • Acaip memnunum. Haftada 1 sakal tıraşı oluyorum ondada üşenerek. Bide her gün olsam kafayı yerim. En önemliside göğüsümde çıkmaması.
    Fit bir vücudum oldugundan kıl olmaması bir avantaj.
  • Kütahyalı 77 kullanıcısına yanıt
    O akıl açısından köse takma.

• Sefa kardeş aranızda ne geçti bilmiyorum, ama Redbull benim hemşehrimdir :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.