Şimdi Ara

Koşa koşa eve geldim sonuç ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • işi gücü bıraktım sakat ayağım ile resmen koşa koşa eve geldim maç için .. Ulan sizin gibi taraftar olmaz olsun bu Avrupa'daki taraftarın kafasında beyin yerine meşale var herhalde bunlar bence gündelik hayatta da bi araya gelip meşale atıyorlar oraya buraya kaç senedir aynı olay yeter be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Özür dilerim lafım bütün taraftara değil oradaki çıplak kafayı çekmiş deliler gibi meşale atan heriflere ...

• Beyinsizlere laf anlatamazsın boşuna uğraşma boşver.Zaten fındık kadar bile akılları olsa meşale atmanın ne kadar saçma ve gereksiz bir iş olduğunu anlayıp atmazlardı.
  • bu herifler dünyanın en medeni ülkelerinde yaşayıp nasıl hala bu halde kalabiliyorlar ve bu lümpenliği nasıl nesiller boyu aktarabiliyorlar hayret doğrusu.
  • avrupa kulturune ayak uyduramayip kendi icine kapanan ezik gurbetci grubu. ulkedeki diger insanlardan dislanmislar. cahiller ayrica. ezikliklerini boyle bastirmaya calisiyorlar. avrupada bir sure yasadim, biliyorum.
  • Bu elemanlar birde yazın ülkeye gelip artistlik yapıyorlar.
  • Hayvanliklarini senede bir bu şekilde atıyorlar işte. Bi de yazları Turkiyeye gelip siz soylesiniz yok boylesiniz diye artizlik yaparlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yarın sevgilim eve geliyor
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hamza hamzaoglu dengesiz taraftarlarin bir daha maclara gelmemesini istemiş

• quote:

Orijinalden alıntı: klay thompson

Hamza hamzaoglu dengesiz taraftarlarin bir daha maclara gelmemesini istemiş

• Allah kimseyi almanci etmesin aga, ingilterede romanyada amerikada vs yasayan turkler boyle degil, bu almanya hollanda avusturyada yasayan turkler mutasyona fln ugramis heralde.
  • Aynı durumu ben yaşadım, bir yere uğramam lazımdı telefon açıp maç var yarın halledelim dedim eve bi geldim ortalık karışmış. Kadroyu görünce de heyecanlanmıştım keyifle maç izleriz dedik şunların yaptıklarına bak.
  • Hazirlik maci icin niye heyecan yaptin abi salla hepsi cop. Izleyecek topcu yok, hala 30+ adamlardan patlama bekliyoruz.

• Sakat ayağıyla bir hazırlık maçına yetişmek için koşacak kadar işsiz olabilir mi bir insan ya?

Hasta mısın?
  •  Koşa koşa eve geldim sonuç ...

• quote:

Orijinalden alıntı: Gielenberg

soyle cocugum olsa diri diri yakar sonra kutlamaya pavyona giderim.

• quote:

Orijinalden alıntı: adam haklı beyler

avrupa kulturune ayak uyduramayip kendi icine kapanan ezik gurbetci grubu. ulkedeki diger insanlardan dislanmislar. cahiller ayrica. ezikliklerini boyle bastirmaya calisiyorlar. avrupada bir sure yasadim, biliyorum.

Adam haklı beyler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • LKLC kullanıcısına yanıt
    olsun hocam yeni forma , sinan ve podolski 11 de ... heyecanlandırdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: teoska

Sakat ayağıyla bir hazırlık maçına yetişmek için koşacak kadar işsiz olabilir mi bir insan ya?

Hasta mısın?

ya birader neden bu kadar agresifsin hocam işte benimde tutkum bu galatasaray ... ne yapalım bi yerde haklısın da sövmene gerek yoktu
  • Eylul'de 6 ayligina Almanyaya gidiyorum bir sıkıntı cikmazsa. Ortamlarda() Türk olduğumu saklamayi dusunuyorum bu reziller yuzunden. Sonra Turkleri niye sevmiyorlar diyoruz. Sevilecek tip mi su macta yasananlara bak.

• 8 senelik uyeyim ilk kez bir konuda bu kadar mantikli mesaj yuzdesi görüyorum. Tebrikler

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.