Bildirim
KOŞ ELVAN KOŞ.................
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
umarım diğer 3 etopyalı makasa getirmezler -
ilk 3 e kesin girer bence..quote:
Orijinalden alıntı: Aeneis
umarım diğer 3 etopyalı makasa getirmezler -
rekora gidiyor elvan run elvan runquote:
Orijinalden alıntı: alkoc
ilk 3 e kesin girer bence..
Alıntıları Göster -
Sonuna kadar arkandayız Elvan -
Kendi rekorunu geliştirebileceği söyleniyordu ama bilemiyorum... 1. olsun yeter.quote:
Orijinalden alıntı: U t k U
Sonuna kadar arkandayız Elvan -
gercekten etopyalılar makasa alabılırler cunku bu cok oluyor ayaga basıyorlar dırsek atıorlar elwanda zaten sert bı ruzgar esse dusecek hayırlısı dıyelımquote:
Orijinalden alıntı: coolx
Kendi rekorunu geliştirebileceği söyleniyordu ama bilemiyorum... 1. olsun yeter.
Alıntıları Göster -
Şimdi koşacak hazırlanıyorlar. Olimpiyat rekorunu da kırarsa süper olur valla. Diğer etiyopyalılar makasa getirmezlerse tabiquote:
Orijinalden alıntı: John_Lennon
gercekten etopyalılar makasa alabılırler cunku bu cok oluyor ayaga basıyorlar dırsek atıorlar elwanda zaten sert bı ruzgar esse dusecek hayırlısı dıyelım
Alıntıları Göster -
Muahahah 11inci oldu. Rezalet yaf. İnsan çıkar öne koşar. Aralarda ne işin var.quote:
Orijinalden alıntı: Hellmarch
Şimdi koşacak hazırlanıyorlar. Olimpiyat rekorunu da kırarsa süper olur valla. Diğer etiyopyalılar makasa getirmezlerse tabi
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: Hellmarch
Muahahah 11inci oldu. Rezalet yaf. İnsan çıkar öne koşar. Aralarda ne işin var.
Alıntıları Göster -
Olmadı inşallah Pekinde -
quote:
Orijinalden alıntı: serseri
Olmadı inşallah Pekinde
yane dıyecek soz bulamıorm
-
Olmadı ama canı sağolsun..quote:
Orijinalden alıntı: John_Lennon
yane dıyecek soz bulamıorm
Alıntıları Göster
Yarın 1500 m'de yarışacak değilmi?
-
Kızın morali çok bozuktu ya.Olsun canı sağolsun.Bidahakine inşallah.quote:
Orijinalden alıntı: coolx
Olmadı ama canı sağolsun..
Yarın 1500 m'de yarışacak değilmi?
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: Arthur
Kızın morali çok bozuktu ya.Olsun canı sağolsun.Bidahakine inşallah.
Alıntıları Göster
-
ya bu kız nasıl türk olur.Ne tipi benziyor,ne adı.Kim bu yaw.Birde 11.olmuş.Ya bu basın ne kadar büyütüyor olaylarıquote:
Orijinalden alıntı: Arthur
Kızın morali çok bozuktu ya.Olsun canı sağolsun.Bidahakine inşallah.
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: faruk
ya bu kız nasıl türk olur.Ne tipi benziyor,ne adı.Kim bu yaw.Birde 11.olmuş.Ya bu basın ne kadar büyütüyor olayları
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: faruk
ya bu kız nasıl türk olur.Ne tipi benziyor,ne adı.Kim bu yaw.Birde 11.olmuş.Ya bu basın ne kadar büyütüyor olayları
Dostum neden Türk olmasınki? Kendini Türk hissetiği sürece Türktür... Birde Elvan'ın 5000 m'de dünya rekortmeni olduğunu bilmiyorsun sanırım...
-
bi kere yapamadınmı yerden yere vuruluyorsun bu ülkede maalesefquote:
Orijinalden alıntı: coolxquote:
Orjinalden alıntı: faruk
Dostum neden Türk olmasınki? Kendini Türk hissetiği sürece Türktür... Birde Elvan'ın 5000 m'de dünya rekortmeni olduğunu bilmiyorsun sanırım...
Alıntıları Göster
-
12. oldu diye ve nasıl Türk diye aşşağalıyan gelişi güzel arkadaşlar. Çıkın da siz koşun ayıp !quote:
Orijinalden alıntı: powerstorm
bi kere yapamadınmı yerden yere vuruluyorsun bu ülkede maalesef
Alıntıları Göster
Dünya rekoru kırdığında da aşşağılasaydınız ya . Terbiyesizlik yapmanın manası yok .
Dünya şampiyonasında dağatır ortalığı olur biter . Yoksa da canı sağ olur... -
ya ben kesinliklle elvan 12. oldu diye kızmıyorum ama bunun koçu şey diyodu işte hiç kimse iyi değil bi tane rakibimiz var elvan onuda geçer falan filan noldu 12.oldu adamda göt olduquote:
Orijinalden alıntı: pyromor
12. oldu diye ve nasıl Türk diye aşşağalıyan gelişi güzel arkadaşlar. Çıkın da siz koşun ayıp !
Dünya rekoru kırdığında da aşşağılasaydınız ya . Terbiyesizlik yapmanın manası yok .
Dünya şampiyonasında dağatır ortalığı olur biter . Yoksa da canı sağ olur...
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- sevgili yapma taktikleri
- gece taksi işi
- erkeklerde abazalık nedir
- west navy sigara
- dövme yaptırdıktan sonra spor
- walmart dolandırıcılığı
- türk çay emojisi
- black friday ne zaman 2024
- bim para sayma makinesi
- prompt mühendisliği nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X