Şimdi Ara

körük patlayınca ne oluyo?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bizim 2000 model passat var.direksiyonu tam tur çevirince sol ön tekerden çat çat diye sesler geliyodu.zaten servis vakti geldiydi.servise gitti.orda süspansiyonun körüğü patlamış ordan yağ akıyo demişler.tamir etmişler.ses bi daha tekrar ederse değiştiririz demişler.bu nedir şimdi nolur patlayınca?yenisi kaç paradır bu aletin?

• Valla benim pederin arabasındakide patlamıştı. hatta ben farketmiştim patladığını ama değişim fiyatını tam hatırlayamıyorum. gerçi o sienaydı. fakat o şekilde patlak yağsız gezmek oldukça zararlıymış. sürtünme max e çıkıyomuş.
    ayrıca körüğü nasıl tamir ettikleri konusunda en ufak bir anladığım nokta yok. benim bildiğim patladıysa direk değişimini yapıyolar. tamiri mümkün değil diye biliyorum.

2005 Renault Clio 1.2 16v
  • peki bişey daha sorcam arabayı annem kullanıyo zaten annem tümseklerde felan hiç yavaşlamaz bile dan dun direk girer bunun bi etkisi olabilirmi yarılmasında patlamasında?(öle olmasa bile var dicem valla canı çıktı arabanın)
  • yok bi etkisi olcağını sanmıyorum. en büyük atki ani direksiyon hareketleri son tura kadar direksiyonu aşırı hızla çevirip sınıra vurdurmak falan. bunlar patlamasına sebep oluyo. annen anladığım kadarıyla hor kullanıyor arabayı. muhtemelen dar yerlerde direksiyonu sonuna kadar hızla çevirip sınıra vurduruyodur direksiyonu. bundan patlamıştır.
    quote:

Orjinalden alıntı: volante

peki bişey daha sorcam arabayı annem kullanıyo zaten annem tümseklerde felan hiç yavaşlamaz bile dan dun direk girer bunun bi etkisi olabilirmi yarılmasında patlamasında?(öle olmasa bile var dicem valla canı çıktı arabanın)

2005 Renault Clio 1.2 16v
  • bence akis kafası da arzalı olabilir
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.